MARVEL Future Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
968 TOPLAM İNDİRME
31 MB DOSYA BOYUTU

MARVEL Future Fight ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunudur

MARVEL Future Fight oyunculara birçok Marvel süper kahramanını aynı oyun içinde sunan ve eğlenceli bir oynanışa sahip olan bir mobil aksiyon oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz aksiyon RPG türünde bir aksiyon oyunu olan MARVEL Future Fight'da farklı zaman dilimlerini kapsayan bir hikaye konu alınıyor. Oyunda herşey S.H.I.E.L.D. lideri Nick Fury'nin gelecekten bir yardım çağrısı yapmasıyla başlıyor. Evrenler arası savaş dünyayı tehdit etmektedir ve bu tehlikeyi ortadan kaldırabilecek tek güç Marvel süper kahramanlarıdır. Biz de süper yeteneklere sahip bu kahramanlardan kendi kahraman takımımızı kurarak maceraya atılıyoruz.

MARVEL Future Fight'da gerçek zamanlı bir savaş sistemi mevcut. Kahramanlarımızı kolay kontrollerle yönettiğimiz oyunda düşmanlara standart şekilde saldırabilirken özel yeteneklerimizi de kullanabiliyoruz ve daha çok hasar verebiliyoruz. Oyun içerisinde yüzlerce farklı görev yer almakta. Bu görevlere 3 kişilik takımlarımızla çıkıyoruz. Thor, Iron Man, Örümcek Adam ve Hulk gibi süper kahramanları yönetebildiğimiz MARVEL Future Fight senaryo modunun haricinde diğer oyuncularla savaşmamıza da imkan veriyor.

Güzel grafiklere sahip olan MARVEL Future Fight eğlenceyi mobil cihazlarınızda yaşayabilmeniz için güzel bir seçenek.

Can Erdil Şentürk

MARVEL Future Fight

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
243 TOPLAM İNDİRME
426 MB DOSYA BOYUTU

MARVEL Future Fight süper kahramanları kontrol edebildiğiniz bir mobil oyundur

MARVEL Future Fight eğer Marvel süper kahramanlarını seviyorsanız oldukça hoşunuza gidebilecek aksiyon RPG türünde bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan MARVEL Future Fight'da geleceği kurtarmaya çalışan süper kahramanların hikayesi konu alınıyor. Süper kahramanlarımız S.H.I.E.L.D. lideri Nick Fury tarafından yardıma çağırılıyorlar; fakat bu çağrıda sıradışı bir durum söz konusudur. Nick Fury bu mesajı gelecekten geçmişe doğru göndermiştir ve dünya evrenler arası savaştan ötürü yok olma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Bu tehlikeyi önleyebilecek kahramanlar olarak biz de yardım çağrısına cevap veriyoruz ve aksiyon dolu serüvenimize başlıyoruz.

MARVEL Future Fight'da oyuna 3 kahramandan oluşan kahraman takımımızı kurarak başlıyoruz. Iron Man, Hulk, Thor ve Örümcek Adam seçebileceğimiz kahramanların bazıları. Bu kahramanların herbiri kendilerine özel yeteneklere sahipler. Bu yeteneklerden faydalanarak oyunda kuvvetli düşmanlarımızı yenebiliyoruz. Oyun içerisinde yüzlerce görev yer almakta. Bu görevleri yaparak senaryo modunu tamamlayabileceğimiz gibi internet üzerinden diğer oyuncularla eşleşerek onlarla da savaşabiliyoruz.

MARVEL Future Fight 2 farklı kontrol yönteminden birini kullanarak oynayabileceğiniz bir oyun. Genel olarak kolay oynanabilen MARVEL Future Fight güzel görünümlü grafiklere de sahip.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MARVEL Future Revolution

    MARVEL Future Revolution, Marvel'ın mobildeki ilk açık dünya aksiyon rpg oyunu.
  • Stick Fight APK

    Stick Fight The Game PC'de popüler çöp adam dövüş oyunu ve şimdi mobilde! Stick Fight APK, popüler online dövüş oyunları arasında.
  • Rody Fight

    Rody Fight, suçluları temizlediğiniz aksiyon yüklü Android oyunu.
  • Rush Fight

    Rush Fight, durmadan dövüştüğümüz aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Knights Fight: Medieval Arena

    Knights Fight: Medieval Arena mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Endless Boss Fight

    Endless Boss Fight, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz robotlu bir aksiyon oyunudur.
  • Soul Warrior - Fight Adventure

    Soul Warrior - Fight Adventure, sihirli güçleri olan boss'larla savaştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Super Boys - The Big Fight

    Super Boys - The Big Fight yoğun aksiyon içeren bir mobil dövüş oyunudur