Marvel Run Jump Smash!

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,823 TOPLAM İNDİRME
37.6 MB DOSYA BOYUTU

Marvel Run Jump Smash! eğlenceli bir Marvel oyunudur

Marvel Run Jump Smash! Marvel süper kahramanlarını yöneterek Loki gibi kötü kahramanlara karşı mücadele ettiğimiz, Windows 8.1 işletim sistemine sahip cihazlarda oynanabilen bir aksiyon oyunudur.

Oyunda Hulk, Iron Man, Spider Man ve Thor gibi Marvel süper kahramanlarını yönetebiliyoruz ve bu kahramanların süper güçlerini açığa çıkarabiliyoruz. Ayırıca oyunda ilerledikçe daha farklı Marvel kahramanlarını da açabilmemiz mümkün.

2 boyutlu bir görüntü açısına sahip olan Marvel Run Jump Smash!'da kahramanımız ekranın sağ tarafına doğru ilerlemekte ve önüne çıkan engellerin üzerinden zıplamakta ve aynı anda düşmanları ile savaşmakta. Oyunda kahramanlar arası geçiş yapabiliyoruz ve altınları toplayarak kahramanımızı güçlendirecek bonuslar satın alabiliyor, kahramanımızın temel özelliklerini geliştirebiliyoruz. Marvel evreninde yer alan ikonik mekanlarda kahramanlarımızla kötülüğe karşı savaşırken en yüksek puanı toplamalı ve arkadaşlarımızla yarışmalıyız.

Not: Oyunu oynayabilmek için internet bağlantısı gerekmektedir.

Can Erdil Şentürk

Marvel Run Jump Smash!

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
876 TOPLAM İNDİRME

Marvel Run Jump Smash! Marvel kahramanlarını yönettiğimiz bir Android oyunudur

Marvel Run Jump Smash! bize farklı Marvel kahramanlarını yöneterek eşsiz bir maceraya atılma imkanı tanıyan ve Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir Marvel süper kahramanları oyunudur.

Spüder Man, Hulk, Iron Man, Thor ve daha birçok farklı Marvel süper kahramanının yer aldığı oyunda kahramanlarımızı parmak uçlarımızla yönetiyoruz ve karşısına çıkan engelleri aşmalarını sağlayarak Loki gibi ezeli düşmanlarıyla savaşmalarını ve galip gelmelerini sağlıyoruz. Oyunda her an aksiyon dolu sahneler yaşanmakta ve eğlenceli bir oynanış sağlanmakta. Kahramanlarımızın süper güçlerini kullanmak ise oldukça eğlenceli.

Marvel Run Jump Smash! 2 boyutlu bir görüş açısına sahip. Oyunda kahramanlarımız ekranın sağ tarafına dğru ilerlerken engellerin üzerinden atlamalı, düşmanları ile çarpışmalı ve yolları üzerindeki altınları toplamalıdır. Bu topladığımız altınlarla kahramanlarımıza geçici bonuslar veya yetenek geliştirmeleri satın alabiliyoruz. Oyunda farklı kahramanlar arasında geçiş yapabilmekteyiz ve oyun ilerledikçe yeni kahramanları açabilmekteyiz.

Not: Oyun çalışmak için internet bağlantısı gerektirmektedir.

Can Erdil Şentürk

Marvel Run Jump Smash!

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
159 TOPLAM İNDİRME

Marvel Run Jump Smash! eğlenceli bir iOS oyunudur

Marvel Run Jump Smash! bize en güçlü Marvel süper kahramanlarını kontrol edebilme imkanı veren ve iOS işletim sistmeine sahip iPhone ve iPad'lerimizde oynayabileceğimiz ilerlemeli bir oyundur. 

Marvel Run Jump Smash!'da Hulk, Iron Man, Spider Man ve Thor gibi birçok farklı Marvel süper kahramanlarının ortak hikayelerine tanık oluyoruz ve Loki gibi kötü kahramanlarla çarpışırken yanlarında yer alıyoruz. Oyunda hedefimize ulaşmak için birçok farklı engeli aşıyoruz ve düşmanlarla çarpışarak yolumuzu açıyoruz.

Marvel Run Jump Smash!'ta kahramanımız 2 boyutlu bir ortamda ekranın sağ tarafına doğru ilerliyor. Bu esnada zamanlamaya dikkat ederek kahramanımızın zıplama veya saldırma gibi gerekli eylemleri yapmasını sağlıyoruz. Yolumuzun üzerinde toplayacağımız altınlarla görevleri tamamlamamızı kolaylaştıracak güçlendirmeler satın alabiliyor, kahramanımızın temel özelliklerini geliştirebiliyoruz. Oyunda kahramanlarımızın süper güçlerini kullanmak ise ayrı bir keyif.

Marvel Run Jump Smash!'da görevleri tamamladıkça yeni kahramanları açabilmemiz de mümkün. Kahramanlarımızın arasında geçiş yapmamıza imkan tanıyan oyun Marvel evrenindeki ikonik mekanlara da yer veriyor.

Not: Oyun çalışmak için internet bağlantısı gerektirmektedir.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smash

    Smash, eski arcade dövüş oyunlarından ilham alınarak hazırlanmış bir aksiyon MMORPG oyunudur.
  • Smash Cops Heat

    Smash Cops Heat, Windows 10 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir polis yarış oyunu.
  • The Punisher

    2005 yılında çıkan Punisher'ın aksiyon oyunu. Hemen siz de The Punisher indirin ve bu efsane oyunu oynamaya başlayın.
  • Spooky's House of Jump Scares

    16 bit grafiklerle hazırlanmış FPS bir korku oyunu istiyorsanız Spooky's House of Jump Scares şaşırtan kalitesiyle dikkat çekiyor.
  • Jump Force

    Jump Force, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve dağıtılan, ünlü anime karakterlerinin yer aldığı bir tür dövüş oyunudur.
  • Marvel's Avengers

    Marvel's Avengers PC Steam'de! Yeni Yenilmezler oyununda kahramanlar ordunuzu toplayıp dünyayı koruyorsunuz.
  • LEGO Marvel Super Heroes 2

    LEGO Marvel Super Heroes 2, Spider Man ve Hulk gibi kahramanlara yer veren açık dünya tabanlı bir askiyon oyunu
  • Temple Run: Brave

    Temple Run: Brave, Temple Run eğlencesini bilgisayarlarınıza taşıyor