Math Editor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1.2/5 ZİYARETÇİ
21,647 TOPLAM İNDİRME
1.23 MB DOSYA BOYUTU

Math Editor, matematiksel denklemler oluşturabileceğiniz ve düzenleyebileceğiniz ücretsiz bir programdır.

Math Editor, kullanıcıların sunumları veya tezleri için oldukça kolay ve hızlı bir şekilde matematiksel denklemler hazırlamasına olanak sağlayan ücretsiz bir programdır. Özellikle sınav soruları hazırlayacak olan öğretmenler ve tez yazan öğrenciler için oldukça ideal bir çözüm sunan programın kullanımı gerçekten çok kolaydır.

Uygulamayı ilk kez kullanıyorsanız sembollerin ve işaretlerin yerlerine alışmak biraz zaman alabilmektedir ama alıştıktan sonra kullanımı oldukça kolaydır ve ekstra bir bilgi birikimi gerektirmez. Oldukça sade ve temiz bir kullanıcı arayüzüne sahip olan program ile tek yapmanız gereken şey ihtiyacınız olan sembollere tıklamak ve ilgili yerlere istediğiniz sayıları yerleştirmektir.

Parantezler, yunan sembolleri, karekökler, integraller, matrisler ve daha birçok matematiksel denklemi hazırlamak için gerekli olan sembol ve şekiller program içerisinde yerini almaktadır.

Hazırlamış olduğunuz tüm denklemleri kopyalayabilir, yapıştırabilir ve farklı kategoriler altında yer alan sembol ve işaretlere kolayca denklem içerisinde yer verebilirsiniz. Hazırlamış olduğunuz denklemleri daha sonra düzenlemek için kaydedebilir ve isterseniz PNG, JPG, GIF, BMP, TIFF ve WMP formatlarında dışarı aktarabilirsiniz.

İşlemler sırasında oldukça iyi bir tepki süresine sahip olan Math Editor, akıcı şekilde çalışmaktadır ve sistem kaynaklarını olabildiğince ılımlı şekilde kullanmaktadır. Testlerim sırasında herhangi bir hatayla karşılaşmadığım programı tüm kullanıcılarımıza rahatlıkla tavsiye edebilirim.

Sonuç olarak ihtiyacınız şey matematiksel denklemler oluşturmaksa, karışık ve ücretli programlar yerine ücretsiz ve kolay kullanımlı bir alternatif olan Math Editor'ü kullanmanızı tavsiye ederim.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Crimson Editor 3.7Crimson Editor

    Crimson Editor, hemen hemen bütün programlama dilleri için yararlanabileceğini güçlü bir metin editörü.
  • Secure Editor

    Secure Editor, şifre korumalı zengin bir metin editörüdür.
  • Atlantis Editör

    Program yazmanıza yardımcı olacak bir editör.
  • Vim Text Editor

    Vim 6.3 Text Editör ile dökümanları hızlıca açıp içeresinde düzeltmeler yapabilir ve satır sayısını görebilirsiniz.
  • Editor

    Editor, kod yazmak ve web siteleri oluşturmak için kullanabileceğiniz basit bir HTML editörüdür.
  • Kate Editor

    Kate Editor Windows İçin Metin Editörüdür.
  • Etüt ve Özel Ders Takip Programı

    Etüt ve Özel Ders Takip Programı, dershane, etüt merkezi ve özel ders bürolarının ders trafiğini düzenlemek için tasarlanmış oldukça başarılı bir uygulamadır.
  • Dynamic HTML Editor

    Pratik araçları ve kolay kullanımıyla amatör web siteleri hazırlamanızı sağlayan Dynamic HTML Editor, HTML kodu bilen, bilmeyen her kullanıcıya uygun.