Max Ammo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Max Ammo bolca aksiyon içeren bir mobil oyundur

Max Ammo basit bir oynanışı bol aksiyonla birleştiren bir mobil savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz TPS türünde bir aksiyon oyunu olan Max Ammo'da dünyayı kurtarmaya çalışan bir kahramanın hikayesi konu alınıyor. Uzaylı bir ırk olan Reptor İmparatorluğu'nun dünyayı istila etmeye kalkışmasıyla oyunumuzdaki maceramız başlıyor. Bu tehdit karşısında silahlarımızı kuşanıyoruz ve savaş alanına dönmüş sokaklara çıkarak kertenkele kılıklı düşmanlarımızı ve şişman bölüm sonu canavarlarını avlamaya başlıyoruz.

Max Ammo, RPG elementleriyle zenginleştirilmiş bir içeriğe sahip. Oyundaki görevlerin kısa sürdüğünü belirtmekte fayda var. Bölümlerde düşmanlarınızı ve bölüm sonu canavarlarını yok ettikçe düşen parçaları toplayabiliyor, karargahınızdaki atölyede bu parçaları kullanarak silahlarınızı ve zırhınızı geliştirebiliyorsunuz. Oyun içerisinde farklı silah seçeneklerine sahibiz. Topladığımız para ile yeni silahların kilidini açabilmekteyiz.

Max Ammo'nun oynanışı siperlerin arkasına saklanıp ateş etmeye dayanıyor. Kahramanımızın bir siperden diğerine geçiş yapması için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Düşmanlarımıza saldırmak için düşmanların üzerine dokunmamız yeterli. Oyunun bu asit oynanışı bir süre sonra sıkıcı olmaya başlayabiliyor.

Max Ammo oldukça güzel grafiklere sahip olan bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Max Ammo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME

Max Ammo bol aksiyon içeren bir mobil savaş oyunudur

Max Ammo güzel grafikleri ve yoğun aksiyonu bir arada oyunculara sunan bir mobil savaş oyunu olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Max Ammo'da bir dünya kurtarma hikayesinde baş role geçiyoruz. Oyunda bütün olaylar uzaydan gelen ve kertenkelemsi bir görünüme sahip olan Reptor İmparatorluğu askerlerinin dünyayı istila etmeye kalkışmasıyla başlıyor. Bu zalim kertenkelelere karşı ise tek bir kahraman gönüllü oluyor, o da biziz. Görevimiz ise savaş alanına dönmüş sokaklara çıkarak kertenkele kebabı yapmak ve şişman patronlarını avlayarak sokakları temizlemek. Bu iş için eğlenceli silah seçeneklerini de kullanabiliyoruz.

Max Ammo'nun grafikleri oldukça kaliteli. Oyunun oynanışının ise aşırı basit olduğu söylenebilir. Düşmanlarınıza saldırmak için üzelerine dokunmanız yeterli. Oyunda temel olarak siperlerin arkasında saklanarak uygun anda ateş etmeye çalışıyoruz. Siperler arasında geçiş yapmak için parmağımızı ekranda sürüklememiz yetiyor. Düşmanlarımız ateş ederken siper arkasında kalmalı, ateş bittiğinde siperden çıkarak ateş etmeliyiz. Oyunun bu aşırı basit oynanışı bir süre sonra sıkıcı olabiliyor.

TPS yani 3. şahıs kamera açısıyla oynanan Max Ammo'da RPG elementleri de bulunuyor. Bölümleri tamamladıkça kazanacağımız para ve parçalarla yeni silahlar ve ekipmanlar satın alabiliyor, kullandığımız zırh ve silahları geliştirebiliyoruz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Apocalypse Max

    Apocalypse Max, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Max Shooting

    "Online savaş oyunlarında iyiyim" diyorsan bir de Max Shooting'i denemelisin!
  • Max Atlantos: Büyük Takip

    Max Atlantos: Büyük Takip, Aslan Max ve arkadaşları ile çıkacağınız macerada Atlastos'u kötülüklerden kurtaracağınız heyecan ve eğlence dolu bir Android oyunu.
  • Max Dash

    Max Dash sonsuz koşu türünde eğlenceli bir mobil oyundur
  • Max Bradshaw and the Zombie Invasion

    Max Bradshaw and the Zombie Invasion mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir zombi oyunudur
  • Max Power Steel

    Max Power Steel, sonsuz koşu oyunu kategorisinde boy gösteren, ortalama kalitede bir oyun.
  • Max Steel

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Max Payne Mobile

    Max Payne Mobile, aynı ismi taşıyan bilgisayar oyununun Android işletim sistemine sahip mobil cihazlar için geliştirilen sürümüdür.