Max Payne 1 Türkçe Yama

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
6,356 TOPLAM İNDİRME
47.43 MB DOSYA BOYUTU

New York'un suç dolu sokaklarına adalet getirmeye çalıştığımız Max Payne'i tamamen Türkçe oynamak için bu yamayı kullanabilirsiniz.

New York'un ıssız ve suç dolu sokaklarında adalet arayışı içine giren Max Payne'i canlandırdığımız oyunda geç kalınmış bir hesabı tamamlamaya çalışıyoruz. Bunu yapmak hiç de kolay değil zira karşımızda devasa bir suç çetesi bulunuyor. Yüksek dozda aksiyonun yanına serpiştirilen ufak bulmacalar oyundan alınan keyfi artırıyor.

Türkçe yama ile oyunu tamamen Türkçe oynayabileceksiniz. Oyunda yer alan tüm konuşmalar, yazılar ve menü tamamen Türkçe sunulmuştur.lışıyoruz. Bu rakamları göz önüne aldığımızda SAS: Zombie Assault 3 gerçekten sıkıcı olmayan oyunlar arasına adını kolayca yazdırıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Max Payne 1 Türkçe Dil Yaması

    New York'un suç dolu sokaklarına adalet getirmeye çalıştığımız Max Payne'i tamamen Türkçe oynamak için bu yamayı kullanabilirsiniz.
  • The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama

    The Walking Dead Episode 1 Türkçe Yama ile oyunu Türkçe hale getirebilirsiniz.
  • The Wolf Among Us Episode 1: Faith Türkçe Yama

    The Wolf Among Us Episode 1: Faith için hazırlanan Türkçe yama sayesinde oyunun diyaloglarını çok kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.
  • Max Payne 3 Türkçe Yama

    Max Payne 2'den tam dokuz yıl sonrasını konu alan Max Payne 3'ü Türkçe oynamak için Oyun Çeviri ekibi tarafından hazırlanan bu yamayı kullanabilirsiniz.
  • Shaban Türkçe Yama

    Shaban Türkçe Yama, Shaban isimli oldukça eğlenceli oyunu Türkçe dil desteği ile oynayabilmenizi sağlayan Türkçe dil paketidir.
  • Papers Please Türkçe Yama

    Papers, Please Türkçe Yama, oyuna Türkçe dil seçeneği ekliyor
  • Deadlight Türkçe Yama

    Deadlight Türkçe Yama, heyecanlı ve aksiyon dolu bir zombi oyunu olan Deadlight'ı Türkçe oynayabilmeniz için hazırlanmış olan Türkçe dil paketidir.
  • GTA IV Türkçe Yama

    GTA 4 Türkçe yama dil paketini yükleyerek GTA IV oyununu Türkçe oynayabilirsiniz.