Maximum Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
214 TOPLAM İNDİRME
93 MB DOSYA BOYUTU

Maximum Car, Android cihazlarda ücretsiz oynanabilir retro araba yarışı oyunu.

Maximum Car, retro görselleriyle “Nerede o eski oyunlar?” diyenleri ekran başına kilitleyeceğini düşündüğüm aksiyon yüklü araba yarışı oyunu. Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan yarış oyununda ne kadar tehlikeli hareketler yaparsak o kadar başarılı sayılıyoruz.

Spor arabalar, minibüsler, Formula 1 aracı, polis arabası ve daha saymakla bitiremeyeceğim türde aracın bulunduğu retro araba yarışı oyununda verilen zorlu görevleri tamamlamaya çalışıyoruz. Son sürat giderken aracın dibinden sollama, kendi seyrinde giden araca sağlam bir çarpmayla yoldan çıkmasını sağlama, drift yapma gibi gerçek hayatta yapılmayacak ne kadar çılgın hareket varsa hepsini yapıyoruz.

Görevleri tamamladıkça yeni pist ve araçların kilidini açtığımız oyunda aracımızı kontrol etmek için cihazımızı sağa sola eğmemiz yeterli oluyor. Sanal butonların olmaması güzel olmuş. Telefonda da rahatlıkla oynanabiliyor.

Erkan Calp

Maximum Car

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
218 MB DOSYA BOYUTU

Maximum Car, iPhone ve iPad'inizde ücretsiz oynayabileceğiniz retro araba yarışı oyunu.

Maximum Car, görsel çizgileriyle bizleri atarinin popüler olduğu döneme götüren araba yarışı oyunu. Retro havasının kusursuzca yansıtıldığı yarış oyununda kimi zaman drift yapıyor, kimi zaman polis arabalarıyla kapışıyor, kimi zaman da araçları solluyoruz.

Basit kontrol sistemiyle küçük ekranlı iPhone’da da rahatlıkla oynayabileceğiniz retro araba yarışı oyununda spor araçlardan otobüse birçok seçeneğiniz var ve görevleri yaptıkça yeni pistleri açıyorsunuz. Oyunda birbirinden eğlenceli farklı modlar da yer alıyor. Yolunuza çıkan araçlara son hız vurarak yoldan çıkarma, drift yaparak puan toplama, trafiği dikkate almadan araç sollama gibi bir trafikte yapılmaması gereken her türlü hareketi oyunda uyguluyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Car Eats Car 3 APK

    Car Eats Car 3 APK, polis kovalamaca ve aksiyon yüklü görevlerle dolu bir araba yarışı oyunu. İnternetsiz oynanabilen Car Eats Car 3 Android için ücretsiz.
  • Pixel Car Racer APK

    Pixel Car Racer APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir yarış oyunudur.
  • Real Drift Car Racing APK

    Real Drift Car Racing APK, gerçekçi drift yarışı oyunu arayanlara tavsiyedir. Real Drift Car Racing indirin, milyonlarca yarış tutkunuyla yarışın.
  • Real Car Driving Experience APK

    Real Car Driving Experience APK açık dünyada otomobil sürülebilen bir mobil yarış oyunudur.
  • Offroad Car LX

    Offroad Car LX mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Highway Car Escape Drive

    Highway Car Escape Drive aksiyon dolu bir mobil yarış oyunudur
  • In Car Racing

    In Car Racing mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur