Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME

Ölüm avcıları arenalarda bir araya geliyor.

Mayhem, ödül avcılarının karşı karşıya geldiği aksiyon yüklü arena shooter oyunu. Sadece gerçek oyuncuların mücadele ettiği arenalar, en iyiler sıralamasında yükselme mücadelesi, ekip ruhunu öne çıkaran oyun modları, yükseltme seçenekleri ile eşsiz bir multiplayer arena oyunu karşımızda.

Görsellik, oynanış, atmosfer, içerik kısacası her yönüyle çekici bir arena shooter oyunu olarak mobil platformda karşımıza çıkan Mayhem’de her biri benzersiz yeteneklere sahip, geliştirilebilir ödül avcılarıyla arena mücadelesine giriyoruz. Mücadeleye zorlayan farklı oyun modlarında 3’e 3 takımlar halinde gerçekleşiyor arena dövüşleri.

Sürekli yeni haritalar, karakterler ve oyun modlarıyla tazelenen PvP arena dövüş oyununun tek kötü yanı; Türkçe dil desteği sunmaması. Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz, 100MB civarı boyuta sahip multiplayer shooter oyunu arıyorsanız tavsiye ederim.

Erkan Calp

Mayhem

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

Aksiyon yüklü arena shooter oyunu

Mayhem, takımla birlikte hareket ederek kazanabileceğiniz, PvP multiplayer arena shooter oyunu. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılmasıyla şaşırtan yapımda ödül avcılarını kontrol ediyoruz. Eşsiz yeteneklere sahip, kendilerini geliştirebilen karakterlerimiz 3’e e arenalarda karşı karşıya geliyor. Soluksuz oynanış sunan bu multiplayer oyunu kesinlikle görmelisiniz.

Tüm iPhone ve iPad cihazlarla uyumlu olan PvP arena shooter oyununda herkes kendi takımını hayatta tutmak için mücadele ediyor. Arena dövüşleri takım halinde gerçekleşiyor ve yapay zeka değil, gerçek oyuncularla mücadele ediyorsunuz. Her biri kendi stilinde dövüşen ödül avcılarından favorilerinizi seçip takımınızı kurarak oyuna başlıyorsunuz.

Yeni haritalar, karakterler, özel turnuvalarla sürekli yenilenen aksiyon yüklü bu arena shooter oyunu, sadece 117MB büyüklüğünde. Multiplayer oyunu olduğundan oynamak için internet bağlantınızın olması gerekiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Major Mayhem 2

    Major Mayhem, göreve geri döndü ve bir kez daha kötülük kuvvetleriyle karşı karşıya.
  • Combat Assault: CS PvP Shooter

    Kaliteli bir PvP oyunu oynayacağız.
  • ACT: Antiterror Combat Teams

    ACT: Antiterror Combat Teams, yukarıdan aşağıya PvP mobil nişancı oyunu.
  • Metal Strike War

    İnternetsiz oynanabilen harika bir shooter oyunu
  • MiniStrike

    Counter Strike benzeri süper eğlenceli bir oyun
  • 2048 PvP Arena

    2048 oyununa yeni bir bakış açısı getirin PvP mekanikleri sayesinde zeka oyunu olarak bildiğiniz oyun iki kişinin kıran kırana kapıştığı bir savaş alanına dönüşüyor.
  • Major Mayhem

    Mobil cihazlarda klasikleşmiş bir shooter oyunu olan Major Mayhem, Android cihazınıza eğlenceyi ve aksiyonu tam porsiyonda sunuyor.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP