Media Converter Free

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,120 TOPLAM İNDİRME
7.44 MB DOSYA BOYUTU

Media Converter Free, medya dosyalarınızın formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır.

Media Converter Free, ses ve video dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak sağlayan ücretsiz ve kullanışlı bir programdır. Sadece ses dosyaları ve video dosyaları arasında dönüştürme işlemi yapmanın dışında ses dosyalarını video dosyası formatına dönüştürme ve video dosyalarını ses dosyası formatına dönüştürme özelliğine sahiptir.

Örnek olarak MP3 formatındaki bir ses dosyasını FLV formatında bir video dosyasına dönüştürebilir veya AVI formatındaki bir video dosyasını MP3 formatına dönüştürebilirsiniz.

Programın desteklediği formatlar arasında 3GP, AAC, APE, AVI, M4A, MP3, MP4, OGG, F4V, FLV, MOV, MKV, VOB, WMA, WMV ve bilinen diğer tüm popüler ses ve video formatları yer almaktadır.

Entegre medya oynatıcısı sayesinde bahsetmiş olduğumuz tüm dosya formatlarını oynatabilen program, ayrıca içerisinde video kırpma, çevirme ve döndürme gibi farklı özellikler de bulunmaktadır.

iPhone, iPad, PSP, PS3, Android, BlackBerry, Xbox ve benzeri birçok cihaz için özel dönüştürme ayarlarına sahip olan program, bu sayede kullanıcılara büyük bir kolaylık sağlamaktadır.

Format dönüştürme işlemlerinizi gerçekleştirmek için hafif, ücretsiz ve güçlü bir yazılıma ihtiyaç duyuyorsanız, Media Converter Free'yi mutlaka denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Free WMA to MP3 Converter 2

    Windows Media formatında olan .wma, .wmv, .asf formatlarını ücretsiz bir şekilde MP3 formatına dönüştürebilirsiniz.
  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır
  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Quick Media Converter HD

    Quick Media Converter HD medya dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan kapsamlı bir format dönüştürme programıdır.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Free Audio Converter

    Free Audio Converter, farklı ses formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free AVI Converter

    Free AVI Converter, AVI formatlı videolarınızı diğer video formatlarına dönüştürmenizi sağlayan ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.