Media Cope

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,416 TOPLAM İNDİRME
12.04 MB DOSYA BOYUTU

Elinizdeki ses, video ve resim dosyalarını kolayca düzenlemek için bu programı kullanabilirsiniz.

Media Cope programı videolar, resimler ve ses dosyaları ile sadece tek bir programı kullanarak uğraşmak isteyenlerin deneyebilecekleri ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Program sayesinde bu dosyaları kolayca oynatabilir, kesebilir, birleştirebilir, dönüştürebilir ve yeniden boyutlandırabilirsiniz.

Arayüz olarak oldukça kolay kullanılır bir yapıya sahip olan Media Cope pek çok kullanıcı için yeterli olacaktır. Programı kullanırken düzenlemek istediğiniz dosyayı açabiliyor, oynatabiliyor, yukarıda saydığımız işlemlerin yanında ses düzeyini ayarlayabilir yahut ekran görüntüsü de alabilirsiniz.

Programın desteklediği ses ve video formatları arasında MP3, WAV, WMA, FLAC, FLV, MP4, 3GP, MOV, MKV ve VOB yer alıyor.

Elbette işlevlerinden dolayı hatırı sayılır bir oranda sistem kaynağı tüketimi gerçekleştiren program buna rağmen herhangi bir takılma ya da sistem kilitlenmesine neden olmuyor. Çok gelişmiş medya düzenleme işlevlerine ihtiyaç duymayanlar için amatör ve günlük işlemlerini kolayca tamamlayabilecekleri bu ücretsiz programı deneyebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jaksta Media Converter

    Jaksta Media Converter zengin özelliklere sahip bir format dönüştürme programıdır
  • E-Z Media Converter

    E-Z Media Converter, popüler ses ve video formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz ücretsiz bir format dönüştürme programıdır.
  • Free Media Converter

    Free Media Converter ücretsiz bir format dönüştürücüsü olmasının yanında içerisinde daha bir çok güzel özelliği barındırmaktadır.
  • Quick Media Converter HD

    Quick Media Converter HD medya dosyalarınızı farklı formatlara dönüştürmenize olanak tanıyan kapsamlı bir format dönüştürme programıdır.
  • IceCream Media Converter

    IceCream Media Converter programını kullanarak video ve ses formatlarını kolayca dönüştürebilirsiniz.
  • Leapic Media Cutter

    Leapic Media Cutter, video ve ses dosyalarınızın formatlarını dönüştürüp istediğiniz yerden kesme işlemlerini rahatlıkla yapmanızı sağlayan yararlı bir program.
  • Media Converter Free

    Media Converter Free, medya dosyalarınızın formatları arasında dönüştürme işlemi yapabileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Leapic Media Converter

    Elinizdeki ses ve video dosyalarının formatlarını dönüştürmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.