Media Preview

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,187 TOPLAM İNDİRME
16.04 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızdaki görsel dosyaları çok daha kolay bir şekilde önizleyebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.

Windows'un bilgisayarınızdaki disklerde bulunan dosyalar için çok sınırlı bir önizleme seçeneği sunduğu aşikar. Özellikle binlerce dosyalık arşivler bulunduran kullanıcılar, bir de bu dosyaların adlandırmaları pek iyi değilse istedikleri dosyayı bulmakta büyük sorunlar yaşayabiliyorlar. Zira Windows maalesef her tip dosyaya önizleme olanağı sunmuyor ve resimler ile videoların küçük resimleri haricinde dosyaları tahmin etmek pek mümkün olmuyor.

Ayrıca küçük resimlerin Windows'un performansı üzerinde oldukça negatif bir etkisi olması nedeniyle daha gelişmiş bir önizleme aracına ihtiyaç duyulabiliyor. Windows Gezgini'nin önizleme olanaklarını büyük oranda arttırabilen Media Preview sayesinde hangi dosyayı aradığınızı bulmak artık çok daha kolay hale geliyor.

Programın temel olarak herhangi bir arayüzü bulunmuyor, çünkü direkt olarak Windows Gezgini içerisine entegre oluyor. Fakat yapmak istediğiniz ayarlamalar ve seçenekler için kullanabileceğiniz bir ayarlar penceresi mevcut ve bu ayarlar sayesinde önizlemelerin nasıl görüneceğini kolayca belirleyebiliyorsunuz.

Kalite ayarlamaları sayesinde sisteminizde hıza mı yoksa önizleme kalitesine mi dikkat edeceğinizi seçebiliyor, böylece size en uygun opsiyonu bulabiliyorsunuz. İnanıyorum ki en kolay yoldan dosya önizlemeleri sağlamak ve aynı zamanda sistem performansından ödün vermemek için programı keyifle kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • SanDisk Media Manager

    SanDisk Media Manager ile telefonunuz ve bilgisayarınız arasında kolayca dosya transfer edebilirsiniz
  • Media SOS

    Media SOS, Android ya da iOS cihazınızdan müzik fotoğraf ve video verilerinizi kopyalamanın; ayrıca cihazlarınızda bulamadığınız verileri geri elde etmenin en iyi yoludur
  • Hidden Disk

    Hidden Disk, dosya ve klasör gizlemek için kullanabileceğiniz sanal disk oluşturma programı.
  • Disk Sorter

    Disk Sorter, hızlı ve kolay kullanımlı bir dosya sınıflandırma programıdır.
  • AML Free Disk Defrag

    Disk üzerindeki dosya dağınıklığı sonucunda oluşan performans düşüklüğünü ortadan kaldırmanıza yardımcı olan ücretsiz ve alternatif bir disk birleştirme aracı.
  • Media Freeware Free Youtube Downloader

    Media Freeware Free Youtube Downloader, Youtube üzerinde izlediğiniz favori videolarınızı bilgisayarınıza indirebileceğiniz ücretsiz bir dosya indirme yöneticisidir.
  • DAEMON Sync Server

    DAEMON Sync Server pratik bir kablosuz dosya transfer yazılımıdır
  • CleanMyPhone

    CleanMyPhone ile iOS cihazınızı en yüksek performans ile kullanabilirsiniz