MediaHuman Lyrics Finder

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
735 TOPLAM İNDİRME
8.61 MB DOSYA BOYUTU

Ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu program ile müzik kütüphanenizde bulunan şarkıların sözlerine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz.

MediaHuman Free Lyrics Finder ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir şarkı sözü bulma programıdır. Özellikle müzik dinlemeyi sevenler için oldukça kullanışlı olduğunu düşündüğüm bu programı kullanarak müzik kütüphanenizde bulunan şarkıların sözlerine ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın en iyi yönü daha önce indirmiş olduğunuz şarkı sözlerine herhangi bir müdahalede bulunmaması. Böylece hali hazırda elinizde bulunan şarkı sözleriniz herhangi bir değişime maruz kalmayacak. Program kolay kullanılır özellikleriyle dikkat çekmekte. Sözlerini bulmak istediğiniz şarkıyı arayüze sürükleyerek ekleyebiliyoruz. Bu aşamadan sonra herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok zira program geri kalan her şeyi kendisi hallediyor.

Free Lyrics Finder'ın arayüzü son derece kolay anlaşılır ve temiz hatlara sahip. Gereksiz herhangi bir bilgi veya özellik bulunmuyor.

Kullanışlı ve ücretsiz olmasıyla dikkat çeken MediaHuman Free Lyrics Finder sayesinde milyonlarca şarkının sözlerine ulaşabileceksiniz.

Barış YANIK

MediaHuman Lyrics Finder

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
15.48 MB DOSYA BOYUTU

MediaHuman Lyrics Finder, Mac'leriniz üzerinde dinlediğiniz müziklerin sözlerine ulaşmanızı sağlayan ücretsiz ve yararlı bir program.

MediaHuman Lyrics Finder, dinlediğiniz tüm şarkıların sözlerini aratarak bulabileceğiniz ücretsiz bir yazılım. Sade ve kolay kullanıma sahip arayüzü ile birlikte istediğiniz şarkıların sözlerine kolay ve hızlı bir şekilde ulaşmanızı sağlayan progrma, özellikle yabancı şarkı dinleyenlerin kullanması gereken programlar arasında yer alıyor.

Programı indirip kurulumunu tamamladıktan sonra bir şarkının sözlerine ulaşmak için, şarkıyı sürükleyerek programın üzerine bırakmanız yetiyor. Program geri kalan işlemleri kendisi hallederek istediğiniz şarkının sözlerini size sunuyor. Ayrıca daha önceden aratarak bulmuş olduğunuz şarkı sözleri de program içerisinde kalıyor ve daha sonra tekrar kolayca erişilebiliyor.

Çok şık bir tasarıma sahip olmamasına rağmen aşırı rahat bir kullanıma sahip olan MediaHuman Lyrics Finder'ı Mac'lerinize ücretsiz indirerek kullanabiliyorsunuz.

Dinlediğiniz şarkıların sözlerini merak edenlerdenseniz, bu programı mutlaka indirerek kullanmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Weeny Free Duplicate Finder

    Weeny Free Duplicate Finder bilgisayarınızdaki eş dosyaları taramak ve gereksiz olanları silmek için tasarlanmış yardımcı bir yazılımdır.
  • Ashampoo MP3 Cover Finder

    Ashampoo MP3 Cover Finder ile sabit diskiniz üzerinde bulunan MP3 dosyaları için kolayca albüm kapaklarını bulabilirsiniz.
  • Duplicate File Finder

    Sisteminizde tekrarlanan dosyaları kolayca bulmanıza ve temizlemenize yardımcı olan ücretsiz bir araç.
  • Empty Folder Finder

    Empty Folder Finder sayesinde bilgisayarınızın sabit diskindeki boş klasörleri tarayabilir ve temizleyebilirsiniz.
  • Free Duplicates Finder

    Free Duplicates Finder ile bilgisayarınızda bulunan eş dosyaları bulabilir ve gereksiz olanları silebilirsiniz.
  • Easy Duplicate Finder

    Easy Duplicate Finder, sabit diskiniz üzerinde yer alan eş dosyaları bulabileceğiniz ve silebileceğiniz güvenilir bir programdır.
  • Game Product Key Finder

    Game Product Key Finder, bilgisayarınızdaki oyunların lisans bilgilerini gösteren ufak boyutlu bir uygulamadır.
  • Hidden File Finder

    Hidden File Finder sisteminizde yer alan gizli dosyaları arayan ve bulan etkili bir yazılımdır.