MediaMonkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
44,996 TOPLAM İNDİRME
15.54 MB DOSYA BOYUTU

MediaMonkey ile sahip olduğunuz müzik arşivinizin yönetimini yaparken ihtiyacınız olabilecek araçlar ve özellikler veya sizin aradığınız gelişmiş seçenekler elinizin altında.

MediaMonkey iPod kullanıcıları ve ciddi müzik koleksiyoncuları için gelişmiş bir müzik yöneticisi ve oynatıcısı. CD'leri ve OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV, MP3 formatındaki ses dosyalarını katalog haline getirebilen bu yazılım ile internet üzerindeki ücretsiz veritabanlarından albüm resimlerini, şarkı bilgilerini kolaylıkla edinebiliyorsunuz. Sizlere çok başarılı bir ekitet editörü sunan ve gelişmiş bir etiketleme sistemi kullanmanıza imkan veren program aynı zamanda otomatik dosya ve klasör yeniden adlandırma özelliği ile müzik kütüphanenizi daha düzenli tutmanıza yardımcı oluyor.

İçerdiği CD kopyalama aracı (ripper), CD/DVD yazıcısı (burner), ses dosyası format dönüştürücüsü ile müziğinizi saklama ve yedekleme konusunda da ihtiyacınız olan her şeyi bulabildiğiniz MediaMonkey, elle yapılan veya otomatik olarak oynatım listesi hazırlayan playlist editörleri ile en sevdiğiniz şarkılara ulaşmanızı kolaylaştırıyor.

Müzik miksleri de yaratabildiğiniz programın oynatıcısının içerdiği eşsiz ses kontrol özelliği ile ses seviyesi her zaman aynı düzeyde tutuluyor. Hatta şarkılarda seviye farklı bile olsa program sizin için seviyeyi kendi ayarlıyor. Winamp programının özelliklerini, eklentilerini ve görsel seçeneklerini de destekleyen bu oynatıcının yerine isterseniz MediaMonkey Winamp'ı varsayılan oynatıcı olarak ayarlamanıza izin veriyor.

Taşınabilir ses aygıtları ile de uyum gösteren yazılım bilgisayarınızdaki medya arşivini iPhone, iPod, Walkman Telefonlar veya diğer taşınabilir cihazlarla senkronize etmenize olanak tanıyor. Gayet hızlı işlemler yapabilen bu program ile full text serach özelliğine de sahip olacaksınız. 50000'den fazla şarkıyı hiçbir duraksama yaşamadan tek bir arayüz üzerinden yönetmenize olanak tanıyan bu gelişmiş müzik yöneticisi ile artık müziğiniz ve arşivinizi her zaman yanınızda götürebileceksiniz.

MediaMonkey 4 sürümünde eklenen özellikler:

  • iPhone, iPad, iPod, Blackberry, Android gibi mobil cihazlarla otomatik senkronizasyon.
  • xBox, PS3 veya DLNA uyumlu televizyonunuzda video oynatabilir veya müzik çalabilirsiniz. 
  • UPnP sunucusundan paylaşılan araçlara ulaşarak içeriğinizi çalıştırabilir. İndirme yöneticisiyle web sitelerinden içerik indirilebilir.
  • Video oynatma özelliği eklendi. AVI, MP4, WMV gibi tüm popüler video formatlarını aynı ses dosyaları gibi çalıştırabilir, senkronize edebilir veya düzenleyebilirsiniz.

Bu program en iyi ücretsiz Windows programları listesinde yer almaktadır.

Özgür Çınardalı

MediaMonkey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
70 TOPLAM İNDİRME

MediaMonkey uygulaması, bilgisayarınız ve telefonunuzdaki müzik arşivinizi iyi bir şekilde organize edebilmenizi sağlıyor.

MediaMonkey uygulaması ile Android cihazlarınızdaki müzik koleksiyonunuzu organize edebilmeniz kolay hale geliyor.

Müzik koleksiyonu yapanlar arasında oldukça meşhur olan MediaMonkey uygulaması, koleksiyonunuzu iyi bir şekilde organize edebilmeniz için ihtiyaç duyabileceğiniz birçok aracı sizlere sunuyor. Neredeyse tüm ses formatlarını destekleyen uygulamada, albüm kapaklarını da internet üzerinden indirebilmeniz mümkün. Albümler, sanatçılar, şarkılar, çalma listeleri, tarzlar, video, podcastler, sesli kitaplar gibi kategorilerde şarkılarınızı gösteren uygulamada şarkıların meta verilerini de düzenleyebiliyorsunuz.

Ana ekrandan uygulamayı yönetebilmeniz için widget seçenekleri de sunan MediaMonkey’in en iyi yönlerinden biri de bilgisayarınız ve telefonunuz arasında Wi-Fi üzerinden senkronizasyon yapabilme özelliği diyebilirim. Arayüzü oldukça basit olan MediaMonkey uygulaması aynı zamanda Xbox, PS ve DLNA uyumlu televizyonunuzda da medya oynatma imkanı sunuyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • FLV Browser

    Bu programla bilgisayarınızdaki veya netteki FLV uzantılı dosyaları açabilir izleyebilirsiniz.
  • FooPlayer

    FooPlayer hem video kaydetmenize hem de medya oynatmanıza yardımcı olan bir programdır
  • Hanso Player

    Hanso Player, hafif, ücretsiz ve başarılı bir ses oynatıcısıdır.
  • Imagen

    Imagen, ses, video ve resim dosyalarınızı oynatabileceğiniz basit ve kullanışlı bir medya oynatıcıdır.