Medium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
97 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazınızdan yazılı içerik üretmek veya takip etmek istiyorsanız size özel olarak hazırlanmış Medium isimli bu uygulama ile tanışın.

Mobil cihazınızdan yazılı içerik üretip okumanız için hazırlanmış bir uygulama olan Medium, adının da bize önermiş olduğu gibi haberleşme aracı olarak işlev gören bir uygulama. Olabildiğince sade arayüzü ile birlikte zerafeti de bu minimalizm ile aktarabilen Medium, kullanım kolaylığı ve göz zevkini bir araya getirmek konusunda herhangi bir tereddüt yaratmıyor. Okumayı seviyorsanız bu uygulamaya bayılacağınıza eminiz.

Okumak isteyeceğiniz birçok farklı yazar veya birçok farklı yazı çeşidi sizi bu uygulamanın içerisinde bekliyor olacak. Bu türlerin arasında geçiş yapıp keşiflere çıkmak da kolay ve eğlenceli. Serbest yazar arkadaşlarınız da mı bu uygulamayı kullanıyor. Onları takip edip fikirlerini paylaştıkları an itibariyle okumanız mümkün olacak. Elbette yazı yazmak isteyenler de kendilerini bu uygulama içerisinde buluyorlar ve sosyal bir etkileşim yaşamak da mümkün.

Android telefon ve tablet kullanıcıları için hazırlanmış olan Medium isimli bu uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Herhangi bir uygulama içi satın alma seçeneği de olmayan Medium, okumayı ve yazmayı seven insanları bir araya getiren heyecan verici bir platform olmaya aday.

Alper Çetiner

Medium

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
7.5 MB DOSYA BOYUTU

Medium, yazarların hikayelerini, fikirlerini, hayata olan bakış açılarını diğer kullanıcılarla paylaşabilecekleri keyifli bir platform.

Medium hem iPhone hem de iPad cihazlar üzerine tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bir paylaşım platformu olarak öne çıkıyor. Paylşaım platformu denince akla ilk sosyal medya geliyor fakat Medium alıştığımız sosyal medya araçlarından bir hayli farklı işliyor.

Öncelikle uygulama yazarların kendi ürettikleri hikayeleri, bakış açılarını ve hayata dair yaşadıkları her şeyi paylaşma şansı sunuyor. Bu bağlamda Medium'um biraz daha niş bir kitleye hitap ettiğini söylemek yanlış olmaz. Uygulamayı kullanabilmek için Facebook veya Twitter hesabıyla giriş yapmak gerekiyor. Bu aşamadan sonra uygulamada paylaşılan içerikleri görebilir ve onlara yorum yazabiliriz. Hatta çok hoşumuza gidenleri kendi hesaplarımız üzerinden paylaşabiliyoruz.

Twitter be Blogger gibi ünlü platformların altına imzasını atan Ev Williams tarafından tasarlanan Medium, farklı bakış açıları tanımak isteyen kullanıcıların mutlaka göz atmaları gereken uygulamalardan bir tanesi. Her ne kadar Twitter'a benzese de hem arayüz hem de hitap ettiği kitle olarak farklılaşmasını iyi biliyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ontrava

    Ontrava, Android cihazlarınızda iş ve yaşam haberlerini takip edebileceğiniz bir haber okuma uygulamasıdır.
  • Inoreader

    Inoreader başarılı bir RSS okuyucu olarak karşımıza çıkıyor ve kullanıcılara gündemi takip etme şansı sunuyor.
  • CNN Türk

    CNN Türk Android uygulaması ile ülke ve dünya gündemini takip edebilir, CNN Türk'ün radyo ve tv yayınlarını canlı olarak takip edebilirsiniz.
  • Posta eGazete

    Android için Posta e gazete uygulaması, Posta gazetesini ve eklerinin tamamını Android telefonunuz ya da tabletiniz aracılığıyla okumanızı sağlar.
  • Dijimecmua

    Dijimecmua, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dergi okuma uygulamasıdır.
  • ScanLife Barcode QR Reader

    Dergi, bir websitesi yada herhangi bir ürünün üzerinde gördüğünüz Qrcode yada Barkod etiketlerini okuyabileceğiniz ve bunu bir topluluk içinde paylaşarak daha çok kişinin fırsatlardan yararlanabilmesini sağlayabileceğiniz bir çeşit alı
  • Türk Telekom e-dergi

    Yüzlerce yerli yabancı dergi ve gazete Türk Telekom e-dergi uygulamasında
  • Harita Dergisi (HGM)

    Harita Dergisi (HGM) uygulamasıyla e-dergi formatında Harita Dergisi'ni okuyabilirsiniz.