MEGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4,875 TOPLAM İNDİRME

MEGA, popüler bulut dosya depolama ve yükleme servisi MEGA için geliştirilen Android uygulamasıdır.

Kullanıcılara ücretsiz olarak 50 GB güvenli disk alanı sağlayan, yeni bulut depolama servisi MEGA için geliştirilen Android uygulaması sayesinde tüm dosyalarınız güvende olacak.

Uygulamayı kullanabilmek için MEGA üzerinde bir kullanıcı hesabına sahip olmanız gerekmektedir ve eğer hesabınız yoksa kolayca uygulama üzerinden yeni bir kullanıcı hesabı oluşturabilirsiniz.

MEGA hesabınızı Android cihazınız üzerinden görüntüleyebileceğiniz ve mobil cihazlarınız üzerindeki verilerinizi MEGA üzerine yükleyebileceğiniz MEGA Android uygulaması sayesinde, dosyalarınızı kolayca web üzerinde barındırabilir ve istediğiniz arkadaşlarınızla rahatça paylaşabilirsiniz.

MEGA Özellikleri:

  • MEGA hesabınızdaki dosyaları ve klasörleri görüntüleyebilme
  • Android cihazlarınız üzerinden hızlı yükleme ve indirme
  • Kamera eşitleme özelliği sayesinde, tüm çektiğiniz fotoğraflarınız anlık olarak MEGA hesabınıza yüklenir
  • MEGA hesabınız üzerinde yer alan dosyalar arasında arama yapma
  • MEGA bağlantılarını paylaşabilme ve indirebilme
  • Hesabınız üzerinde bulunan dosyaları silme, yeniden adlandırma, dosya taşıma, klasör yaratma
Can Çevrim

MEGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,229 TOPLAM İNDİRME
3.5 MB DOSYA BOYUTU

MEGA uygulaması ile tüm verilerinizi bulut ortama taşıyabilirsiniz.

Mega, ücretsiz 50GB dosya yedekleme imkanı sunan güvenli bulut depoalam servisidir. Dosya paylaşım sitesi MegaUpload sitesinin kurucusu tarafından sunulan uygulama, farklı formatlardaki dosyalarınızı bulut ortama aktararak cihazınızın depolama alanını gereksiz yere doldurmanızı önler.

Android platformundan sonra iPhone ve iPad cihaz sahipleri için de kullanımı açılan Mega bulut depolama servisi ücretsiz üyelik karşılığında 50GB depolama alanı veriyor. Ek depolama alanı istiyorsanız her ay 10.99 dolar veya yıllık 199.99 dolar ücret ödemeniz gerekiyor. Bu abonelik kapsamında 500GB depolama alanına sahip oluyorsunuz.

Otomatik abonelik yenileme sistemine sahip bulut depolama çözümünün iPhone ve iPad uygulaması oldukça sade arayüze sahip. Alt bölümünde yer alan sekmeleri kullanarak tek dokunuşla belgelerinize erişebilir, belgeleriniz üzerinde taşıma, yeniden adlandırma gibi düzenlemeler yapabilir ve dilediğiniz kişilerle paylaşabilirsiniz.

Bulut ortamdaki dosyalarınıza internetinizin olmadığı vakit te erişmenizi sağlayan otomatik çevrimdışı kaydetme seçeneğine de sahip uygulamanın kullanımı da son derece basit. Eğer dosyalarınızı saklayacağınız güvenli bir ortam arıyorsanız, 50GB ücretsiz depolama alanı sağlayan Mega'yı mutlaka denemelisiniz.

Erkan Calp

MEGA

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
956 TOPLAM İNDİRME
5 MB DOSYA BOYUTU

MEGA, ücretsiz 50GB depolama alanı sunan uçtan uca şifreleme özellikli bir bulut depolama servisi.

MEGA, Windows Phone cihazınızın dahili depolama alanında yer açmak için kullanabileceğiniz bulut depolama servisleri arasında yer alıyor.

Çapraz platform desteği sayesinde hem masaüstünde hem de mobil cihazlarda kullanılabilir olan MEGA, ücretsiz 50GB depolama alanı ile geliyor. Kaydolduğunuzda anında verilen bu alan fotoğraf, video, müzik arşiviniz için yeterli olmayabilir. Bu bağlamda pro paket satın alarak 4TB'a kadar ek depolama alanına sahip olabilirsiniz.

Windows Phone platformunda da benzer arayüz ile karşımıza çıkan MEGA'nın tek öne çıkan özelliği yüksek depolama alanını daha uygun fiyata sunması değil. Aynı zamanda da oldukça güvenli bir bulut servisi. Öyle ki; mobil cihazınızdan buluta aktardığınız dosyalar istemci cihazlarda şifreleniyor ve MEGA tarafından görülmüyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MEGA v2

    MEGA v2, ücretsiz olarak 50 GB alana sahip olacağınız bir Android bulut dosya depolama uygulaması.
  • Telefon Zamanlayıcısı

    Telefon Zamanlayıcısı ile Android cihazlarınızdaki birçok işlevi otomatikleştirebilirsiniz.
  • wLog APK

    wLog APK ile Android kullanıcıları seçtikleri kişilerin günlük etkinliklerini ayrıntılı olarak görebilirler.
  • Pushbullet

    Pushbullet, bilgisayar başında iş yaparken yada oyun oynarken telefonunuza gelen aramaları kaçırmamak yada mesajları okumak için kullanabileceğiniz yararlı bir uygulamadır.
  • Hesap Makinesi+

    Hesap Makinesi+, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir hesap makinesi uygulamasıdır.
  • Hub Keyboard

    Hub Keyboard, işlerinizi hızlandıracak yeni ve güçlü bir Android klavye uygulaması.
  • iTranslate

    iTranslate, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu popüler ve ücretsiz çeviri uygulamasıdır.
  • Tasker

    Tasker ile Android cihazınızın belli görevleri otomatik olarak yapmasını sağlayabilirsiniz