Melody Generator

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,025 TOPLAM İNDİRME

Aklınızdaki melodiyi kolayca müzik dosyalarına dönüştürmek için bu melodi yaratma programını kullanabilirsiniz.

Uyarı: Program üreticisi daha fazla destek sunmadığı için kaldırılmıştır. Bu nedenle alternatif program bulabileceğiniz "Ses Düzenleme Araçları" kategorimize tıklayarak göz atabilirsiniz.

Melody Generator programı Java dili kullanılarak yazılmış programlardan birisi ve bilgisayarınızı kullanarak istediğiniz melodileri yaratmanıza yardımcı oluyor. İçerisinde bulunan note girişi bölümü sayesinde kolayca aklınızdaki notaları melodilere dökebileceğiniz uygulama yarattığınız melodileri MIDI veya MG2 formatında bilgisayarınızda saklamanıza da olanak sağlıyor.

Kullanıcı arayüzü oldukça kolay ve işlevsel bir şekilde hazırlanmış olan program, dilediğiniz notaları ve dilediğiniz bölümleri kopyala yapıştır yapmanıza ve tekrarlayan melodiler elde etmenize de yardımcı oluyor. İçerisinde pitch ayarı, ritim değişikliği gibi müzik yapanların faydalanabileceği kısımlar da barındıran programın diğer profesyonel müzik programlarına aktarmak üzere melodi hazırlamakta size yardımcı olacağı kesin görünüyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wave Generator Free

    Wave Generator Free, farklı ses parametrelerini düzenleyerek WAV formatlı ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Cartoon Generator

    Cartoon Generator, fotoğraflarınıza tek tıklamayla farklı çizgi film efektleri kazandıran başarılı bir grafik düzenleme programıdır.
  • Sonic Visualiser

    Ses ve müzik dosyalarınızın dalga boylarını detaylı olarak analiz edebilmek için bu ücretsiz programı kullanabilirsiniz.
  • Hybrid

    Hybrid, tüm ses araçlarının yapabildiği işlemleri tek başına yapabilen bir programdır.
  • CuteDJ

    CuteDJ programını kullanarak kolayca DJ'lik yapabilir, kendi mixlerinizi oluşturabilirsiniz.
  • Adobe Audition

    Adobe Audition, ses efektleri oluşturup miksleyip tasarlayabileceğiniz sektördeki en iyi dijital ses düzenleme programıdır.
  • Free Audio Editor

    Free Audio Editor, ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabileceğiniz ve yeni ses dosyaları oluşturabileceğiniz ücretsiz bir ses düzenleme programıdır.
  • Guestbook Generator

    Guestbook Generator sahip olduğunuz blog veya kişisel web sitenize ASP veya HTML bilginiz olmadan ziyaretçi defteri hazırlayabileceğiniz küçük bir araç.