Men in Black: Galaxy Defenders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
204 TOPLAM İNDİRME
91 MB DOSYA BOYUTU

Men in Black (Siyah Giden Adamlar) serisinin resmi mobil oyunu

Men in Black: Galaxy Defenders, FPS türünde uzaylı avı oyunu. Men in Black (Siyah Giden Adamlar) serisinin resmi mobil oyunu Siyah Giden Adamlar: Galaksinin Koruyucuları’nda Dünyayı işgal etmeye çalışan uzaylıları durdurmaya çalışıyorsunuz. Silahınızı seçin, zırhınızı edinin ve uzaylıları avlamaya başlayın!

Uzaylıları avladığınız mobil FPS oyunu Men in Black: Galaxy Defenders. Sony tarafından Siyah Giden Adamlar resmi mobil oyunu olarak yayınlanan yapımda gezegene saldıran yaratıklarla mücadele ediyorsunuz.

İnsan ve uzaylı ajanlar arasından seçim yapıp kendinizi tehlikenin ortasına bırakıyorsunuz. Uzaylılarla savaşmak elbette kolay değil. Güçlü plazma patlayıcılar, korkun. de-atomizer, gürültülü kriket silahı dahil birçok silahınız mevcut ve zırh kuşanabiliyorsunuz. Farklı oyun modları mevcut. Senaryoya bağlı ilerleyebilir, bölüm sonu canavarlarına hayatta kalma mücadelesi verebilir, arenalarda diğer ajanlara meydan okuyabilirsiniz.

 

Erkan Calp

Men in Black: Galaxy Defenders

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
245 MB DOSYA BOYUTU

Men in Black (Siyah Giyen Adamlar) arasına katılın, uzaylıları avlayın.

Men in Black: Galaxy Defenders, Siyah Giyen Adamlar filminin resmi mobil oyunu. Sony’nin Android ve iOS platformuna ücretsiz çıkardığı Siyah Giyen Adamlar oyunu, FPS türünde. Uzaylılarla savaşa sürükleyen aksiyon yüklü mobil oyunları seviyorsanız, Türkçe dil desteğiyle gelen uzaylı avı oyununa bayılacaksınız. iOS için de ücretsiz!

Men in Black (Siyah Giyen Adamlar) serisinin resmi oyunu Men in Black: Galaxy Defenders, adından da tahmin edeceğiniz üzere gezegene saldıran uzaylıları durdurmaya çalıştığınız yüksek tempolu bir oyun.

Söz konusu uzaylılar olunca silahlar da fütüristik oluyor. Güçlü plazma patlayıcılarından gürültülü kriket silahına birçok silahınız var ve oyun ilerledikçe cephaneliğiniz artıyor. Uzaylılarla mücadele eden ajanlar arasında insanlar olanlar da var, uzaylı olanlar da… Galaksiler arası işgalcilerle mücadele etmek için onlara katılıyorsunuz. Bu arada farklı oyun modları var. Tek oyunculu hikaye modu, bölüm sonu canavarı savaşlar, PvP ve arena oynanabilir modlar arasında. Takım da kurabiliyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NOVA APK

    NOVA APK Gameloft'un ücretsiz oynanabilir FPS oyunu. NOVA Legacy APK, bilim kurgu oyunları oynamayı sevenler için de tavsiye edilir.
  • Deploy and Destroy

    Holywood yıldızlarının yer aldığı mobil FPS oyunu
  • Project War Mobile

    Project War Mobile Android İndir: Yeni nesil online shooter aksiyon oyunu
  • CrossFire: Legends

    Dünyanın en iyi FPS oyunlarından biri mobilde!
  • UNKILLED APK

    UNKILLED APK, 30 milyondan fazla oyuncusu olan ödüllü FPS aksiyon zombi oyunu. Güzel hikaye, harika oynanış, kolay kontrollerle en iyi FPS oyunlarından.
  • Kuboom APK

    Kuboom APK Android FPS shooter oyunu, Counter Strike benzeri oynanış sunmasıyla dikkat çekiyor. 3D Online FPS oyunu oynaması ücretsiz!
  • Danger Close

    Low poly grafikli hızlı online PvP oyun
  • Zombie Frontier 4

    Popüler zombili FPS oyunu Zombie Frontier 4, Android Google Play'de!