Merge Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir şehir kurma oyunu

Merge Empire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkyıor.

Kendi imparatorluğunuzu kurup büyütebileceğiniz harika bir oyun olan Merge Empire, tamamen kendinize ait bir dünyayı tasarlamanıza imkan sunan bir oyundur. Oyunda bir şehirde olması gereken her şeyi düşünerek hareket etmeli ve stratejik hamleler yapmalısınız. Oduncular, taş ustaları, balıkçılar, madenciler ve şövalyeler olmak üzere pek çok farklı işçiyi işe alarak olabildiğince büyük bir krallık kurmalısınız. Köyünüzü büyüterek tam bir kral olmak için mücadele ettiğiniz oyunda diğer köylerle de savaşabiliyor ve galip gelmek için mücadele edebiliyorsunuz. Yeni dünyalara açılarak yeni yerler de fethedebileceğiniz oyunda eşsiz bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Giderek modern bir hayata kucak açabileceğiniz oyunda renkli ve kaliteli görseller de yer alıyor.

Sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan Merge Empire, şehir kurma oyunu sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm bir oyun. Merge Empire oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

Murat İşçi

Merge Empire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
229 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir şehir kurma oyunu

Merge Empire, iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil strateji oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Sürükleyici etkisiyle ön plana çıkan Merge Empire, şehir kurma oyunu sevenlerin büyük bir beğeniyle oynayabileceğini düşündüğüm türden bir oyun olma özelliği taşıyor. Kaliteli görselleri ve eşsiz atmosferiyle dikkat çeken oyunda tamamen kendinize ait bir dünyayı tasarlayabiliyorsunuz. Kendi imparatorluğunuzu kurmak için mücadele ettiğiniz oyunda köy hayatından başlayarak modern bir dünyaya kucak açıyorsunuz. Oyunda bir şehirde olması gereken her şeyi düşünerek hareket etmeli ve stratejik hamleler yapmalısınız. Oduncular, taş ustaları, balıkçılar, madenciler ve şövalyeler olmak üzere pek çok farklı işçiyi işe alarak olabildiğince büyük bir krallık kurmalısınız. Köyünüzü büyüterek tam bir kral olmak için mücadele ettiğiniz oyunda diğer köylerle de savaşabiliyor ve galip gelmek için mücadele edebiliyorsunuz. 

Merge Empire oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wars of Empire

    Wars of Empire Android İndir: Türk yapımı online strateji oyunu
  • Origins of an Empire

    Tarihi mobil oyunları sevenler bu yapımı kaçırmamalı!
  • Bid Wars Pawn Empire APK

    Bid Wars Pawn Empire APK, açık artırmaya dayanan mobil strateji oyunu. İş simülatörü oyunları sevenlere de tavsiye ederiz.
  • Empire: Origin

    Empire: Origin ile mobil platformda sürükleyici bir strateji oyunu oynayacaksınız.
  • Final Fantasy XV: A New Empire

    Final Fantasy XV: A New Empire, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir strateji oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.
  • Grow Empire Rome APK

    Grow Empire Rome APK, imparatorluk kurma ve yönetme oyunlarını sevenler için kule savunma ve savaş strateji oyunu.
  • Empire: Rise Of BattleShip

    Okyanusa hükmedin!
  • Gardius Empire

    Gardius İmparatorluğu'nun kaderini yeniden yazın!