Metal Gear Survive

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
462 TOPLAM İNDİRME

Metal Gear Survive, Steam üzerinden satın alınıp oynanabilen bir tür hayatta kalma shooter oyunudur.

Metal Gear Survive, Windows tabanlı bilgisayarlar üzerinden oynanabilen kendine has bir hayatta kalma oyunudur. 

Metal Gear serisi, çok uzun yıllardır oyuncuların hayatlarının içinde olmasının yanı sıra bugüne kadar yapılagelmiş en iyi stealth oyunlarından birkaçını içinde barındırmasıyla da oldukça önemli olarak görülmektedir. Özellikle serinin son oyunu Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ile birlikte zirveye çıkan seri, bir takım anlaşmazlıklardan sonra bozguna uğrasa da oyunun yayıncısı Konami, Metal Gear Survive ile seriyi canlandırmak için ilk adımını da atmış bulunmakta. 

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain'in alt yapısı alınarak hazırlanan ve birkaç kişilik oyuncu grubunun, üzerlerine gelen zombi-vari yaratıklarla mücadele ettikleri bu oyun, içinde barındırdığı çeşitlilik ve MGS 5 gibi harika bir oyunun parçalarını kullanmasıyla dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Her ne kadar Metal Gear hayranları, yeni çıkacak oyundan hiç mi hiç memnun olmasalar da Konami, hayatta kalma oyunlarındaki açığı görmüş olacak, böylesine bir oyunu duyurmaktan vazgeçmemişti.

Kaliteli görselleri, düşmanlardaki çeşitliliği ve buna benzer bir takım şeylerle en azından bir süreliğine gündemi meşgul etmeyi başaracak olan Metal Gear Survive'a dair daha detaylı bilgileriyse hemen aşağıda yer alan videoda görebilirsiniz: 

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Survive

    Just Survive online olarak oynayabileceğiniz zombilerle dolu bir hayatta kalma oyunu
  • Survive The Hill

    Arkadaşlarınızla veya tek başınıza zorlu katillerle mücadele ettiğiniz Survive The Hill'de, görevleri tamamlayın ve kaçış yolunu arayın.
  • METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION

    Metal Gear Solid Master Collection ile oyun dünyasının en iyi serilerinden biri olan Metal Gear efsanesini bilgisayarınızda yaşayın.
  • METAL GEAR SOLID 5 GROUND ZEROES

    Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes’u indirin ve bu serideki en önemli kısmı oynamaya başlayın.
  • Metal Gear Rising: Revengeance

    Destansı bir aksiyon deneyimi sunan Metal Gear Rising: Revengeance deli gibi satmaya devam ediyor.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.
  • Palworld

    Fantastik bir dünyaya sahip olan Palworld'de oyuncular hayatta kalmaya çalışacaklar.
  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.