METAL SLUG 2

x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,059 TOPLAM İNDİRME

METAL SLUG 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

METAL SLUG 2 ilk olarak 1998 yılında atari salonlarındaki Neo Geo oyun makinelerinde oynayabildiğimiz oyunun bilgisayar versiyonu.

Windows 7. Windows 8 ve Windows 10 işletim sistemleri üzerinde çalışacak şekilde yapılandırılmış bu yeni METAL SLUG 2, SNK tarafından yayınlandığında büyük beğeni kazanmıştı. 2 boyutlu bir yapıya sahip olan oyunda bir yandan ekranda yatay olarak ilerliyor, diğer yandan etrafı mermi gölüne çeviren düşmanlarımıza karşı savaşıyorduk.

METAL SLUG 2'de dünyayı istila etmeye çalışan askeri güçlere karşı savaşan küçük bir takımın üyelerini kontrol etmekteydik. Kahramanlarımız başta teröristlere ve askeri güçlere karşı savaşırken oyunun ilerleyen aşamalarında uzaylılar da işin içine giriyordu. Yüzlerce standart düşmanın yanısıra dev bölüm sonu canavarı savaşlarına da katılıyorduk.

METAL SLUG 2'de oyuncular farklı silah türlerini toplayıp kullanabiliyorlar, tanklara ve farklı savaş araçlarına binebiliyorlar. Kurtardığımız esirler ise bize yardımcı olmaktalar. Oyunun bilgisayar versiyonunda oynayacağınız bölümü seçebiliyor ya da klasik arcade modunda oyunu oynayabiliyorsunuz.

METAL SLUG 2'nin minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- 2.4 GHz Pentium 4 işlemci

- 1 GB RAM

- Intel HD Graphics ekran kartı

- DirectX 9.0c

- 500 MB boş depolama alanı

- Klavye, fare

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
438 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG 2 klasik atari oyununun mobil versiyonudur

METAL SLUG 2 eğer çocukluğunuzda oynadığınız eğlenceli oyunları özlüyorsanız oynamaktan keyif alacağınız bir mobil savaş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinzde oynayabileceğiniz bir oyun olan METAL SLUG 2, aslında ilk olarak 90'lı yıllarda çıkış yapmıştı. SNK firması tarafından geliştirilen oyun, yine SNK tarafından geliştirilen NeoGeo oyun sistemlerinin en çok ilgi gören atari oyunları arasındaydı. METAL SLUG 2'de hikayeye serinin ilk oyununun kaldığı yerden devam ediyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunda teröristlerin lideri General Morden'in şeytani planlarını durdurmaya çalışmıştık; fakat Morden elimizden kaçmayı başarmıştı. 2. oyunda da General Morden'in izini sürüyoruz ve yeni planının arkasındaki sır perdesini çözmeye çalışıyoruz.

2 boyutlu bir savaş oyunu olan METAL SLUG 2'de ekranda yatay olarak ilerliyoruz ve karşımıza çıkan düşmanları yok etmeye çalışıyoruz. Oyun bize farklı silah seçenekleri sunuyor; çeşitli bonusları toplayarak bu silahlara sahip olabiliyor ve ateş gücümüzü artırabiliyoruz. Ayrıca tank gibi araçları da kullanabilmekte ve avantaj kazanabilmekteyiz. Çatışmalar sırasındak arşılaşacağımız esirler bize yardımcı olabiliyor. Bölümleri tamamlamak için bölüm sonu canavarlarıyla savaşmamız ve bu savaşlarda özel taktikler uygulamamız gerekiyor.

METAL SLUG 2 klasik eğlenceyi geniş ekranlara uyarlanmış grafik ve dokunmatik kontrollerle bize sunuyor. Eğer klasik oyunları seviyorsanız METAL SLUG 2 koleksiyonunuzda yer vermeniz gereken bir oyun.

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG 2

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
87 TOPLAM İNDİRME
51.2 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG 2 klasik atari oyununun mobil versiyonudur

METAL SLUG 2 eğer 90'lı yıllarda çocukluğunuzu yaşadıysanız yakından tanıyacağınız klasik oyunun günümüz mobil cihazlarıyla uyumlu hale getirilmiş versiyonudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz METAL SLUG 2 ilk olarak karşımıza atari salonlarında çıkmıştı. SNK tarafından geliştirilen oyun yine SNK tarafından geliştirilmiş olan NeoGeo oyun sisteminin en gözde yapımlarından biriydi. Jeton atarak oynadığımız METAL SLUG 2'nin atari oyunları arasındaki özel yeri nedeniyle birçok oyuncu emülatörleri kullanarak oyunu bilgisayarlarında oynayamaya çalışmıştı. SNK tarafından yayınlanan bu resmi iOS oyunu sayesinde METAL SLUG 2'yi artık mobil cihazlarımızda da oynayabiliyoruz.

METAL SLUG 2'de dünya çapındaki terörizmin sebebi olan General Morden'i kovalamaya devam ediyoruz. Hatırlanacağı üzere ilk oyunde General Morden'in şeytani planlarını engellemeye çalışmıştık; fakat onu kılpayıyla elimizden kaçırmıştık. METAL SLUG 2'de de macera kaldığı yerden başlıyor ve yine heyecan ve aksiyon dolu bir serüvene atılıyoruz. Maceramız boyunca farklı yerleri ziyaret ederken yüzlerce düşman ve güçlü bölüm sonu canavarıyla karşılaşıyor, farklı silahları kullanabiliyoruz. Esirleri kurtardıkça yardım alabilmekteyiz. Kullanabileceğimiz tank ve uçak gibi araçlar ise oyunu daha renkli hale getiriyor.

2 boyutlu grafiklerini ve ses efektlerini koruyan oyun dokunmatik kontrollerle uyumlu hale getirilmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • METAL SLUG X

    METAL SLUG X klasik bir aksiyon oyunudur
  • METAL SLUG

    METAL SLUG bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.
  • METAL SLUG 3

    METAL SLUG 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • METAL GEAR SOLID: MASTER COLLECTION

    Metal Gear Solid Master Collection ile oyun dünyasının en iyi serilerinden biri olan Metal Gear efsanesini bilgisayarınızda yaşayın.
  • Metal Gear Rising: Revengeance

    Destansı bir aksiyon deneyimi sunan Metal Gear Rising: Revengeance deli gibi satmaya devam ediyor.
  • Metal Assault

    Metal Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Metal War

    Metal War, yüksek tempolu ve çoklu oyuncu destekli bir aksiyon oyunudur.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.