METAL SLUG

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6,842 TOPLAM İNDİRME

METAL SLUG bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.

METAL SLUG, 90'lı yıllarda SNK tarafından geliştirilip atari salonlarındaki Neo Geo oyun makineleri için yayınlanmış olan klasik 2 boyutlu aksiyon oyununun bilgisayar versiyonu. Yılların eskitemediği efsanevi oyunlardan bir tanesi olan METAL SLUG aksiyon yüklü yapısıi le günümüze kadar milyonlarca oyuncunun gönlünde yer edindi kendine. 2D grafik açılarına sahip olan oyun, başarılı satışlar gerçekleştirmeye devam ediyor.Aksiyon yüklü oynanışı ile 90'lı yıllardan beri modasını kaybetmeyen METAL SLUG başarılı gidişatına kaldığı yerden devam ediyor.

METAL SLUG Özellikleri

  • 2D grafik açıları,
  • Efsanevi karakterler,
  • Aksiyon yüklü bir oynanış,
  • Savaş odaklı bir yapı,
  • İlerlemeye dayalı bir dünya,

Atari salonlarının altın çağı olan 90'lı yıllarda birbirinden güzel oyunları oynayabilmiştik. METAL SLUG ise önünde sıra olan oyunlardan bir tanesiydi, jetonlarımızı stoklar, arkadaşlarımızla birlikte uzun ve heyecanlı METAL SLUG seansları yaşayabilirdik. Artık bu eğlenceyi CD Projekt'in dijital oyun platformu GOG sayesinde bilgisayarlarımızda da yaşayabiliyoruz.

METAL SLUG'da küçük bir grup askeri yönetmekteyiz. Kahramanlarımız başta isyancı bir ordu ile savaşmak üzere yola çıkıyor; fakat beklenmedik olaylar sonucunda kendilerini uzaylılarla savaşmak zorunda buluyorlar. Bize düşen görev ise karşımıza ne çıkarsa çıksın dünyayı istila etmek isteyen güçleri durdurmak.

METAL SLUG'da oyuncular farklı silahları toplayıp kullanabiliyor, dev bölüm sonu canavarlarıyla savaşabiliyorlar. Esirleri kurtardığımızda bu esirler bize farklı şekillerde yardımcı olmaktalar. METAL SLUG'ın bilgisayar üzerinde çalışan bu versiyonu online oyun moduna da yer veriyor, bu sayede oyunu diğer oyuncularla eşleşerek birlikte oynayabiliyoruz.

METAL SLUG Minimum Sistem Gereksinimleri

  • 2.4 GHz Pentium 4 işlemci
  • 1 GB RAM
  • Intel HD Graphics ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • 500 MB boş depolama alanı
  • Klavye, fare
Can Erdil Şentürk

METAL SLUG

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
649 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz klasik bir atari oyunudur

METAL SLUG eğer çocukluğunuzda oynadığınız atari oyunlarını özlüyorsanız kaçırmamanız gereken bir mobil oyun.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz METAL SLUG ilk olarak atari salonlarındaki NeoGeo oyun sistemlerinde karşımıza çıkmıştı. 90'lı yıllarda bir hayli yaygın olan atari salonlarında bu oyunları oynamak için jeton atardık. Yandığımızda ise tekrar jeton atmak zorunda kalırdık. Artık jeton alma derdi olmadan oyunu Android cihazlarımıza indirebiliyoruz ve sınırsızca oynayabiliyoruz.

SNK tarafından geliştirilen METAL SLUG'da dünyayı kurtarmaya çalışan kahramanları yönetmekteyiz. Terörist ordularının lideri General Morden'in şeytani planlarını durdurmak için dünyanın farklı yerlerine yolculuk ederek sayısız düşmanla çarpıştığımız oyunda bizi durmak bilmeyen bir aksiyon bekliyor. Maceramız boyunca kuvvetli bölüm sonu canavarlarıyla heyecan dolu savaşlar yaparken esirleri kurtarabiliyoruz ve onların yardımını alabiliyoruz. Oyunda farklı silah seçeneklerine de sahibiz. Toplayacağımız bonuslarla yeni silahlara geçiş yapabiliyor ve ateş gücümüzü artırabiliyoruz. Ayrıca tank gibi savaş araçlarını da kullanabilmekteyiz.

METAL SLUG'ın Android versiyonu klasik oyunun 2 boyutlu grafiklerini geniş ekranlarımıza uyarlarlıyor. Oyunu dokunmatik kontroller yardımıyla oynayabilmekteyiz. Ayrıca oyunu bluetooth üzerinden arkadaşlarınızla birlikte de oynayabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

METAL SLUG

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
41.2 MB DOSYA BOYUTU

METAL SLUG klasik atari oyununun mobil versiyonudur

METAL SLUG çıktığı dönemde jetonlarımızı arka arkaya feda etmemize neden olmuş olan ve bolca aksiyon içeren bir mobil savaş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bu oyun ilk olarak 90'lı yılların başında atari salonlarındaki NeoGeo oyun sistemleri için geliştirilmişti. SNK firmasının geliştirdiği METAL SLUG kısa sürede büyük beğeni ve şöhret kazanmış, dünya çapında en çok oynanan atari oyunları arasına girmişti. Bu klasik savaş oyununda teröristlerle mücadele eden kahramanları yönetiyoruz ve dünyanın kaderini belirliyoruz. Teröristlerin lideri General Morden'in şeytani planlarını durdurabilmek için farklı savaş alanlarını ziyaret etmemiz gerekiyor ve dev bölüm sonu canavarları ile savaşmamız gerekiyor.

METAL SLUG'da düşmanlarla savaşırken esirleri kurtarabiliyoruz. Bu esirler bize destek olabiliyorlar ve bize yeni silahlar kullanabilme imkanı veren bonuslar verebiliyorlar. Oyunda farklı silah seçeneklerine sahip olduğumuz gibi tanklar gibi araçları da kullanabiliyoruz.

METAL SLUG mobil versiyonu orjinal oyunun ses efektlerini ve grafiklerini korumakta. 2 boyutlu, ekranda yatay bir şekilde ilerlediğiniz METAL SLUG'un mobil versiyonu geniş ekranlarla ve dokunmatik kontollerle uyumlu hale getirilmiş. Eğer atari oyunlarının sunduğu eğlenceyi ve keyfi tekrar yaşamak isterseniz METAL SLUG'ı kaçırmayın.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • METAL SLUG 2

    METAL SLUG 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • METAL SLUG X

    METAL SLUG X klasik bir aksiyon oyunudur
  • METAL SLUG 3

    METAL SLUG 3 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur
  • Metal Gear Rising: Revengeance

    Destansı bir aksiyon deneyimi sunan Metal Gear Rising: Revengeance deli gibi satmaya devam ediyor.
  • Metal Assault

    Metal Assault bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Metal War

    Metal War, yüksek tempolu ve çoklu oyuncu destekli bir aksiyon oyunudur.
  • METAL GEAR SOLID: SNAKE EATER REMAKE

    Efsane geri dönüyor. Metal Gear Solid Snake Eater Remake indirin ve Metal Gear Solid serisinin benzersiz hikayesini deneyimleyin.
  • Metal: Hellsinger

    Funcom imzalı oyunlar arasına katılmaya hazırlanan Metal: Hellsinger çıkış yapmaya hazırlanıyor.