Mi Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,923 TOPLAM İNDİRME
897.3 MB DOSYA BOYUTU

Mi Racing (APK) indirin, Xiaomi'nin mobil araba yarışı oyununu herkesten önce oynayın!

Mi Racing (APK), Xiaomi’nin Android telefonlarda oynanabilen ücretsiz araba yarışı oyunu. Mobilde en çok indirilen yarış oyunu Asphalt serisi ve Need For Speed (NFS) kadar kaliteli bir yapım karşımızda. İlk olarak Çin’de indirilmeye açıldı lakin Mi Racing APK indirme bağlantısıyla Android telefonunuza sorunsuzca indirip oynayabilirsiniz.

Mobil araba yarışı oyunları listesinde ilk sırada olan Asphalt serisi kadar etkileyici bir yarış oyunu Xiaomi’den geliyor. Xiaomi’nin mobil platforma çıkardığı ilk araba yarış oyunu Mi Racing, dünya genelinde yarış tutkunları bir araya getiriyor. Online multiplayer araba yarışları arasında kendisine yer bulan MI RACING AAA sınıfı modelleme harikası, geliştirilebilir, özelleştirilebilir arabalar ve en az arabalar kadar etkileyici pistler karşımıza çıkıyor. Sadece gerçek oyuncuların bulunduğu oyunda farklı birçok online mod yer alıyor. Oyuncuları birbirine sokan savaş (mücadele), sıralama - eleme yarışları, özel etkinlikler oynanabilir modlardan sadece birkaçı. Kontrol sistemine alışmanızı, kendinizi geliştirmenizi sağlayan eğitim modu da bulunuyor.

Sadece görsellik yönünden değil içerik olarak da Asphalt’ı aratmayan Mi Racing, dört farklı kontrol sistemi sunuyor. Cihazı eğerek, direksiyon, ok ve gaz/fren, sadece ok tuşlarıyla arabanızı yönlendirebiliyorsunuz. Grafik kalitesi, ses, kamera açısı ayarlarını da yarış başlamadan yapabiliyorsunuz. Unutmadan, Need For Speed mobil oyunundaki gibi harita üzerinden ilerliyorsunuz.

 

Erkan Calp

Mi Racing

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
1.2 GB DOSYA BOYUTU

Mi Racing: Xiaomi'den NFS, Asphalt ayarında ücretsiz araba yarışı oyunu

Mi Racing, Xiaomi’nin iPhone/iPad’de oynanabilen araba yarışı oyunu. Asphalt, Need For Speed gibi indirme rekoru kıran mobil araba yarışı oyunlarının ayarında. Dünyanın dört bir yanından gerçek yarış tutkunlarıyla online yarışlara katıldığınız oyunda sadece AAA sınıfı büyüleyici spor arabalar bulunuyor. İçerisinde birçok online mod barındıran yarış oyununu şiddetle tavsiye ederim.

İlk olarak Çin’de indirilmeye açılan mobil araba yarışı oyunu Mi Racing, ülkemizde de sevilen markalardan Xiaomi’ye ait olmasıyla dikkat çekiyor. Xiaomi’nin Asphalt, NFS ayarında hazırladığı ve her iki platformda da ücretsiz indirmeye açtığı yarış oyununda özelleştirilebilir, geliştirilebilir 3A sınıfı arabalardan favorinizi seçip uzun bir yolculuğa çıkıyorsunuz. NFS’deki gibi bir harita üzerinden ilerliyor, farklı türde yarışları tamamlayarak seviye atlıyor, arabanızı geliştirerek ya da yeni aldığınız arabayla daha zorlu yarışlarla kariyerinize devam ediyorsunuz. Sıralama, eleme, mücadele, serbest sürüş ve daha birçok oyun modu var ancak hepsi ilk etapta açık değil; yarıştıkça açılıyor.

İvmeölçer, direksiyon, butonlar her sürüş tarzına uygun kontrol sistemi sunan oyunun kamera açıları ve grafik kalitesi de ayarlanabiliyor. Yarışa girmeden önce hepsini isteğinize göre ayarlıyorsunuz.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • CSR Racing 2 APK

    CSR Racing 2 APK Android araba yarışı oyununda resmi lisanslı arabalarla drag yarışlarına katılıyorsunuz. Online araba yarışı oyunları sevenler için tavsiyedir.
  • Assoluto Racing APK

    Assoluto Racing APK Android araba yarışı oyununda gerçek oyunculara karşı online drift ve klasik yarışlarda mücadele ediyorsunuz.
  • HD Sokak Yarışı APK

    HD Sokak Yarışı APK, harika grafiklere sahip hızlı araba yarışı oyunu. Street Racing HD APK, online araba yarışı oyunları sevenlere tavsiyedir.
  • Real Racing 3 APK

    Real Racing APK Android, son derece yüksek kalitede grafikleriyle öne çıkan ödüllü mobil araba yarışı oyunu.
  • Car Racing APK

    Car Racing APK Android yarış oyunu ile stok otomobil yarışları mobile geliyor! Farklı oyun modlarında rekabetçi, heyecan verici yarışlar sizi bekliyor.
  • CarX Drift Racing APK

    CarX Drift APK, Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir popüler drift yarışı oyunudur.
  • Russian Rider Online APK

    Russian Rider Online APK Android araba yarışı oyununda Rus arabalarla yarışlara katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunları seviyorsanız oynamalısınız.
  • Drag Racing Streets APK

    Drag Racing Streets APK, geniş özelleştirme seçeneği, 150'den fazla araba, çeşitli oyun modları ile dikkat çeken araba yarışı oyunu.