Micro Kıble

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,861 TOPLAM İNDİRME

Micro Kıble, Android için kıble yönünü bulmak için geliştirilmiş bir mobil uygulamadır.

Micro Kıble uygulaması, internet erişiminin olmadığı yerlerde Kıble yönünü bulmak için tasarlanmış bir Android uygulamasıdır.

Uygulamanın kullanımı gerçekten çok basit. Uygulamayı  başlattıktan sonra yapmanız gereken, pusulanın sabitlenmesini beklemek. Pusula sabitlendikten sonra, kıblenin yönü ekranda gösterilecektir. Doğru sonuçlar almak için pusulayı elektronik ve metal eşyalardan uzak tutmalısınız. Böyle bir durumda ayarlar bozulacak, yanlış sonuçlar ortaya çıkacaktır. Eğer ayarlar bozulduysa, pusulayı kalibre etmeniz gerekmektedir. Kalibrasyon yapmak için, cihazı kendi etrafında döndürerek kalibrasyon işlemini tamamlıyorsunuz. Bu gibi bir durumda uygulama sizi yönlendiriyor.  Uygulamayı kullanırken, cihazınızın GPS özelliği açık durumda olmalıdır. İnternet bağlantısıyla desteklenirse daha kesin sonuçlar veren uygulamayı çevrimdışı da kullanabilirsiniz. Bunun için, gökyüzünü görecek şekilde dışarıda olmanız ve GPS’inizin açık olması gerekmekte.  Bu sade ve kolay anlaşılır uygulamayı, Android işletim sistemli cihazınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Yüzde Yüz Kıble

    Yüzde Yüz Kıble, bulunduğunuz şehirde Kıble yönünü doğru ve hızlı şekilde bulmanıza yardımcı olan bir Android uygulaması.
  • 3D Pusula ve Kıble

    3D Pusula ve Kıble ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir kıble bulucudur
  • Kıble Bulucu

    Kıble Bulucu, namazda yönelmemiz gereken Kıble'yi bulmamıza yarayan ücretsiz ve etkileyici bir uygulamadır.
  • Kıble Pusulası Namaz Vakitleri

    Kıble Pusulası Namaz Vakitleri, İslam dinine mensup kişilerin kıble yönünü bulmalarını ve namaz vakitlerini takip etmelerini sağlayan bir uygulama.
  • Namaz Vakitleri ve Kıble

    Bulunduğunuz konuma göre namaz vakitlerini ve kıble yönünü öğrenebilirsiniz.
  • AR Kıble Bulucu

    Namazdan önce Kabe'nin yani Kıble'nin yönünü kolayca bulmak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Kıble Pusulası

    Android akıllı telefonunuzu kullanarak kolayca Kıble'nin yönünü bulmak ve namazınızı kılmak istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Namaz Vakti

    Namaz Vakti android uygulaması ile namaz vakitlerini takip edebilir, kıble yönünü bulabilir ve yakındaki camileri görebilirsiniz.