Microsoft Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,286 TOPLAM İNDİRME

Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), Microsoft, Google, Facebook ve diğer çevrimiçi hesaplar için iki adımlı (aşamalı) doğrulama uygulaması.

Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), iki aşamalı doğrulamayı etkinleştirdiğiniz e-posta, sosyal ağ hesaplarınız için güvenli, hızlı giriş yapma imkanı veriyor. Hesabınıza giriş yapmak için rastgele oluşturulan tek kullanımlık güvenlik kodunu girmek yerine anlık bildirime dokunmanız yeterli oluyor.

Microsoft Authenticator’ı sadece Microsoft (Outlook, Hotmail vs.) hesaplarına giriş yapmak için kullanabileceğiniz iki aşamalı doğrulama uygulaması olarak düşünmeyin. Google, Facebook, Twitter, Instagram ve daha pek çok iki adımlı doğrulamanın etkin olduğu tüm servisler için kullanabiliyorsunuz bu uygulamayı. Tabii ki Microsoft hesabınızı eklerken bir kolaylık sunuluyor. Microsoft dışında herhangi bir hesabı eklemek için telefonunuzun kamerasıyla QR kod okutmanız gerekiyor. Bu karekoda nereden ulaşacağınız belirtilmiyor; doğrudan QR kod okutma ekranıyla karşılaşıyorsunuz.

Erkan Calp

Microsoft Authenticator

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
136 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), Microsoft, Google ve sosyal ağ hesaplarınız için iki adımlı (aşamalı) doğrulama uygulaması.

Microsoft Authenticator (Microsoft Doğrulayıcı), sadece Microsoft’a bağlı hesaplarınız için değil Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat gibi iki adımlı doğrulamayı etkinleştirdiğiniz tüm çevrimiçi hesaplarınız için kullanabileceğiniz doğrulama uygulaması.

İki aşamalı doğrulama (iki adımlı doğrulama) etkinleştirilmiş tüm hesaplar için anlık bildirimle kolay, hızlı, güvenli giriş imkanı sunuyor Microsoft Authenticar uygulaması. Microsoft’a bağlı kişisel, iş veya okul hesabınızı eklerken hesabınıza giriş yapmanız yeterli oluyor. Google, Facebook vb. diğer hesapları eklerken QR kod ekranı karşınıza çıkıyor. İlgili servisin iki adımlı doğrulama sayfasına girerek görebileceğiniz karekodu uygulamaya okutarak hesabınızı ekliyorsunuz. Bu adımda yönlendirme olsaydı; diğer hesaplar için kısayol sayfası eklenseydi güzel olurdu yeni kullanıcılar için.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Translator

    Microsoft Translator, Microsoft'un resmi çeviri uygulamasıdır
  • LastPass Authenticator

    LastPass Authenticator, çevrimiçi hesaplarınız için iki adımlı doğrulama uygulaması.
  • Google Authenticator

    Google Authenticator, Google tarafından sunulan çift aşama doğrulamalı bir güvenlik uygulaması.
  • Battle.net Mobile Authenticator

    Battle.net Mobile Authenticator, Battle.Net hesaplarınıza ekstra koruma sağlayacak olan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Microsoft Stream

    Çeşitli eğitim veya benzer içerikler hazırlayarak öğrencilerinize ya da çalışanlarınıza sunmak için Microsoft Stream uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Microsoft Photos Companion

    Android telefondan bilgisayara fotoğraf ve video atmanın en hızlı yolu
  • Office Lens

    Office Lens, Microsoft tarafından geliştirilen belge tarama ve dönüştürme uygulaması ve Android için de ücretsiz.
  • Keyboard for Excel

    Microsoft Keyboard for Excel uygulamasıyla, Android tabletinizde çok rahat bir şekilde Excel dosyaları oluşturabilir ve düzenleyebilirsiniz.