Microsoft Excel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2.3/5 ZİYARETÇİ
295,437 TOPLAM İNDİRME
79.8 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Excel, Windows 10 için yeniden tasarlanmış ve Excel tablolarınızı klavye ve fare kullanmadan hazırlamanıza izin veriyor.

Not: Windows 10 için Microsoft Excel önizleme sürümü olarak yayınlanmıştır ve sadece Windows 10 Teknik Önizleme sürümünü kullanıyorsanız indirebilirsiniz. Ayrıca Türkiye Mağazası'nda mevcut olmadığından "bölge ve dil seçeneklerini" ABD olarak ayarlamanız gerekiyor.

İş kullanıcılarının sıklıkla kullandığı elektronik tablo hazırlama programı Microsoft Excel’in Windows 10 işletim sistemi üzerinde çalışan dokunmatik ekranlı cihazlar için özel olarak hazırlanmış sürümü ve ücretsiz indirilebiliyor.

Windows 10 için Microsoft Excel, tablet kullanıcıları için tasarlandığından masaüstü sürümde yer alan gelişmiş özellikler bulunmuyor ancak menüler o kadar güzel tasarlanmış ki temel işlevleri parmak hareketlerinizle rahatlıkla yapabiliyor, klavye ve farenin eksikliğini hissetmiyorsunuz. Formüller, grafikler, tablolar, Özet Tablolar kısacası Excel tablonuzu oluşturan her şey mevcut ve küçük ekranda dahi bu fonksiyonları kullanırken zorluk çekmiyorsunuz.

Önizleme sürümü olarak karşımıza çıkan Microsoft Excel’in başlıca özellikleri arasında;

  • Excel tabloları küçük ekranlarda da harika görünecek şekilde tasarlanmış.
  • Excel tablosunu oluşturan her şey (Formüller, tablolar, grafikler, yorumlar, mini grafikler) tabletler için özel tasarlanmış ve klavyeye kesinlikle ihtiyaç duymuyorsunuz.
  • E-postalara iliştirilen ve OneDrive, Dropbox, SharePoint’teki Excel tabloları görüntülenebiliyor.
  • Bir cihazınızda hazırladığınız Excel tablosuna diğer cihazınızdan kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
  • Elektronik tabloyu düzenlediğiniz vakit düzenle işlemi tüm cihazlarınıza eş zamanlı uygulanıyor.
  • Hazırlamış olduğunuz tablonuzu e-posta ile paylaşabiliyorsunuz.
Erkan Calp

Microsoft Excel

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
2.2/5 ZİYARETÇİ
17,606 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Excel, Android tablet kullanıcıları için özel hazırlanmış elektronik tablo uygulamasıdır.

Microsoft Office sisteminde yer alan elektronik tablo programı Excel’in Android telefon ve tabletler için optimize edilmiş sürümü. Microsoft Excel’in en çok kullanılan fonksiyonlarını içeren uygulama ücretsiz Microsoft hesabı ile birlikte ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Android tabanlı cihazlar geliştirilen için Excel uygulamasında formül, tablo, grafik gibi sıklıkla ihtiyaç duyulan tüm özellikler dokunmatik kullanıma uygun olacak şekilde yeniden tasarlanmış olarak karşımıza çıkıyor. Bilgisayardaki Excel deneyimini Android tabletimizde eksiksiz bir şekilde yaşayabiliyoruz.

Ücretsiz Microsoft hesabı gerektiren Excel uygulamasında pratik bir şekilde elektronik tablolarımızı oluşturabiliyor ve düzenleyebiliyoruz. Gezinti ve menü seçenekleri dokunmatik cihazlara özel tasarlandığından bilgisayarda klavye ile yapabildiğimiz şeyleri mobil cihazımızda ufak dokunuşlarla rahatlıkla yapabiliyoruz.

Excel uygulamasını Android tabletimize yüklediğimizde e-posta eklerindeki ve bulut hesaplarımızdaki Excel tablolarını doğrudan uygulama içerisinde görüntüleyebiliyor ve düzenleyebiliyoruz. Yaptığımız her değişiklik cihazlarımız arası senkronize edildiğinden bir cihazımızda yarım bıraktığımız düzenlemeye diğer cihazımızdan kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.

Gereksinimler:

  • KitKat 4.4 ve üzerinde çalışan (Android M henüz desteklenmiyor.), en az 1 GB RAM'e sahip Android cihaza sahip olmanız,
  • Tam Office Deneyimi için Office 365 aboneliğinizin olması gerekiyor.
Erkan Calp

Microsoft Excel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2,881 TOPLAM İNDİRME
256 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Excel iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz ve elektronik tablolar oluşturabileceğimiz ücretsiz bir uygulama.

Microsoft Excel elektronik tablolar oluşturmak amacıyla kullanılan popüler bir uygulama. Tamamen ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama sayesinde masaüstü versiyonda yapmaya alıştığımız her şeyi zahmetsizce mobil cihazlarımız üzerinde de gerçekleştirebiliyoruz.

Uygulama ile gerçekleştirebileceğimiz işleri şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Formülleri, tabloları, grafikleri ve açıklamaları kullanarak kapsamlı tablolar hazırlayabiliriz
  • Oluşturulan Excel tabloları Mac veya PC bilgisayarımızda sorunsuzca açabiliyoruz
  • Excel tablolarını OneDrive, Dropbox ve SharePoint ile paylaşabilir veya email olarak gönderebiliriz
  • Tablolara en son bıraktığımız yerden başka cihaz üzerinden devam edebiliyoruz
  • AirPrint özelliği ile tabloların tamamını veya belli bir kısmını çıktı alabiliyoruz

Microsoft Excel'in en önemli özelliklerinden bir diğeri ise sezgisel bir arayüze sahip olması. Masaüstü versiyona alışkın olan kullanıcılar bu uygulamayı kullanırken herhangi bir sorunla karşılaşmayacaktır. Tüm özellikler dokunmatik ekran kullanımına uygun getirildiği için fonksiyonlar problemsiz bir şekilde kullanılabiliyor.

Genel olarak Microsoft Excel fonksiyonel bir uygulama ve kullanıcılara elektronik tablolar oluşturma konusunda hatırı sayılır ölçüde yardımcı oluyor.

Emircan Erdoğan

Microsoft Excel

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
13,045 TOPLAM İNDİRME
804.4 MB DOSYA BOYUTU

Mac için Microsoft Excel uygulaması

Microsoft Excel, Mac için Office programı Office 365 ile birlikte gelen, ayrı olarak da indirilebilen ofis uygulaması. Mac bilgisayarlarda ücretsiz kullanılabilen elektronik tablo hazırlama uygulaması Apple Numbers’a alternatif. Mac’de Microsoft Office programı arıyor, sadece Excel uygulamasına ihtiyacınız varsa Office 365 yerine Microsoft Excel’i indirmenizi öneririm.

Mac için Office 365 indirerek Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve diğer ofis uygulamalarına tek seferde kavuşmuş oluyorsunuz ancak sadece Excel uygulamasına ihtiyaç varsa 4GB indirme yapmanıza hiç gerek yok. Mac için Microsoft Excel uygulamasını indirerek Windows’daki gibi elektronik tabloları alıştığınız şekilde hazırlarsınız. Mevcut Office 365 aboneliğinizle kullanabileceğiniz Microsoft Excel Mac uygulaması, Windows  ile aynıdır. Ek olarak MacBook Pro Touch Bar modeli kullanıcıları için ayrı bir dokunmatik ekran üzerinden çeşitli kısayollar sunar ve koyu modda çalışmayı destekler. Muhasebe, denetim, finans veya diğer alanlardaki çalışmalarınızı iş arkadaşlarınızla dilediğiniz yerden yürütmenize izin veren Excel Mac uygulamasının öne çıkan özellikleri şöyle:

Microsoft Excel Mac Özellikleri:

  • MacBook Pro Touch Bar ile tam uyumludur. Hücreye girdiğiniz her veri, son kullanılan işlev anında Touch Bar’a yansır. Koyu mod, tabloya odaklanmanıza, tüm dikkatinizi çalışmanıza vermenize yardımcı olur.
  • Modern şablonlarla bütçe, görev listesi, muhasebe belgeleri, mali analizler hazırlamak hızlı ve basit. Bildiğiniz formüllerle hesaplamalar yapın, verilerinizi çözümleyin, zengin özellikler ve biçimlendirme seçenekleriyle kolay okunabilir dikkat çekici tablolar hazırlayın. Tüm elektronik tablo özellikleri, biçimlendirmeler, formüller, tüm cihazlarınızda aynı şekilde çalışır.
  • Yeni çizelgeler ve grafikler sayesinde biçimlendirmeden, mini grafiklerden ve tablolardan yararlanarak verilerinizin daha iyi görünmesini, anlaşılmasını sağlayın.
  • Akıllıdır. Desenlerinizi öğrenip verilerinizi düzenleyerek size vakit kazandırır. Hazır şablonları kullanarak veya sıfırdan kolayca elektronik tablolar oluşturun ve modern formüllerle hesaplamalar yapın.
  • Tabloyu iş arkadaşlarınızla paylaşarak işi daha hızlı tamamlayın. Mobil, masaüstü ve web ortamında Excel dosyanızla çalışabilirsiniz.
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Excel Viewer

    Microsoft Excel Viewer, bilgisayarınızda Excel programı bulunmasa bile Excel dosyalarını görüntüleyebileceğiniz kullanışlı bir programdır.
  • Microsoft Word

    Microsoft Word: En çok kullanılan office programlarından Microsoft Word'ün Windows 10 telefonlar ve tabletler için olan sürümü
  • Microsoft PowerPoint

    Microsoft PowerPoint ile Windows 10 tabletiniz üzerinden harika görünümlü sunumlar hazırlayabilirsiniz.
  • Advanced Excel 2000 Password Recovery 1.03

    Advanced Excel 2000 Password Recovery programı ile Microsoft Excel programının tüm versiyonlarının Excel 2000 dahil şifrelerini çözebilirsiniz. ...
  • Excel Online

    Excel Online, çevrimiçi olarak Excel tabloları üzerinde çalışabileceğiniz, ücretsiz Office uygulamasıdır.
  • R-Excel

    Microsoft Excel dökümanlarınızı kurtarmayı amaçlayan bir program daha.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • Excel 2003 Güncelleştirmesi: KB834691

    Bazı koşullarda Microsoft Office Excel 2003''teki bir hata S_SAYI_ÜRET(), RASGELEARADA(), EĞİM(), KESMENOKTASI(), TAHMİN() ve STHYX() işlevlerinin yanlış değerler üretmesine neden olabilir. Bu güncelleştirme hatayı onarır, böylece bu fonks