Microsoft Messenger for Mac

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26,595 TOPLAM İNDİRME
25.3 MB DOSYA BOYUTU

Mac OS X işletim sisteminize Microsoft Messenger kurarak kurumsal veya kişisel hesabınızla sohbete başlayabilirsiniz.

Microsoft Messenger for Mac ile 2 farklı tip irtibat servisi kullanabilirsiniz. Bir kişisel bir de kurumsal hesap yaratarak aynı anda 2 farklı şekilde programı kullanabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan bu program ile irtibata geçmek istediğiniz MSN arkadaşlarınıza Mac işletim sisteminde de ulaşabiliyorsunuz.

Bu sürüm sayesinde Yahoo! Messenger hesabınıza da bağlanabiliyorsunuz. iTunes'da ne dinliyorsanız onu da arkadaşlarınıza gösterebilirsiniz. Ayrıca kişisel iletilerinizi de bu bölüme yazabilirsiniz. İki farkı hesap açarak kullanabileceğiniz Microsoft Messenger for Mac'de kişi listeleriniz tek pencerede değil farklı iki pencerede gözükecektir. Ancak hesaplarınız tek pencerede yerleşecektir. Ayrıca kişi listesini düzenleyebilme, kullanıcı isimlerini kişiselleştirebilme, Bonjour yardımı ile kullanıcıları arama gibi özellikler getirilmiştir.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Facebook Messenger

    Facebook Messenger Mac İndir: Mac bilgisayarlar için ücretsiz mesajlaşma, görüntülü konuşma programı
  • MySpace For Mac

    Mac kullanırken aynı zamanda MySpace’te sohbet etmek istiyorsanız, Mac için MySpace programını deneyin.
  • AIM (AOL Instant Messenger)

    Mac kullanıcılarının için hazırlanan, Facebook ve Gtalk arkadaş listelerinize ulaşabileceğiniz, Facebook, Twitter, MySpace, Foursquare gibi sosyal ağlarda durum güncellemenizi hızlıca gerçekleştirebilmenize yardımcı popüler iletişim pro
  • Social For Facebook

    Mac yüklü cihazlarda Facebook hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • Social For Twitter

    Mac yüklü cihazlarda Twitter hesaplarınızı tarayıcıya ihtiyaç duymadan masaüstünüzde tek bir ekrandan yönetebilirsiniz.
  • AnyRecover for Mac

    AnyRecover for Mac geri dönüşüm kutusundan silinen programları kurtarmak için Mac için tasarlanan ideal olan programdır.
  • Clownfish for Skype

    Clownfish for Skype, popüler mesajlaşma ve videolu görüşme programı Skype'ı daha etkin kullanabilmeniz için başta mesajlaşma çevirileri olmak üzere bir çok yararlı özellik bulunduran ücretsiz bir program.
  • WhatsApp Messenger

    WhatsApp Masaüstü, Mac bilgisayarınızda kullanabileceğiniz bir anlık mesajlaşma yazılımıdır