Microsoft Minesweeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,113 TOPLAM İNDİRME
95.1 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Minesweeper, geleneksel mayın tarlası oyunununa bambaşka bir boyut kazandırıyor.

Microsoft Minesweeper, klasik mayın tarlası oyununun modernize edilmiş sürümüdür. Windows 8 için yeniden tasarlanmış olan unutulmaz Windows oyunu, farklı oyun modlarıyla her zamankinden daha da keyifli.

Windows’un 20 yıldan uzun süredir bir parçası olan bulmaca türündeki oyun mayın tarlası Microsoft Minesweeper adıyla geri döndü. Yeni nesil cihazlara uyum sağlayan yüksek kalitede grafikleriyle, farklı zorluk seviyeleriyle ve birbirinden eğlenceli oyun modlarıyla dikkat çeken yeni mayın tarlası oyununu Windows 8 tablet ve bigisayarınızda oynayabilirsiniz.

Microsoft’un yeni nesil mayın tarlası oyununda Klasik ve Macera modu ve Gündelik Görevler olmak üzere 3 farklı oyun modu seçeneği yer alıyor. Klasik oyun modunda amacınız, mayın bulunmayan bütün kutuları en kısa sürede açmak. Bu oyun modunda Kolay (9x9) Orta (16x16) ve Uzman (30x16) olmak üzere 3 farklı zorluk seviyesi bulunmakta. Kutuları ister ekrana dokunarak, isterseniz de fare / klavyenizi kullanarak açabiliyorsunuz. Macera Modu adını taşıyan oyun türü de geleneksel mayın tarlası kurallarının geçerli olduğu ancak farklı oynanış sunan bir oyun modu. Gündelik görevlerde ise her gün size verilen görevleri tamamlayarak rozet kazanıyorsunuz.

Xbox entegrasyonu sayesinde oyunda elde ettiğiniz başarıları puan tablosuna yansıtabilir, arkadaşlarınıza meydan okuyabilir, başarılar kazanabilir, oyun istatistiklerinizi takip edebilirsiniz.

Microsoft Minesweeper özellikleri:

  • Klasik mayın tarlası kuralları
  • Farklı oyun modları ve zorluk seviyesi
  • Xbox entegrasyonu
  • Dokunmatik ekran veya fare/klavye ile kontrol
  • Türkçe dil desteği
Erkan Calp

Microsoft Minesweeper

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,999 TOPLAM İNDİRME
28 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Minesweeper, geleneksel mayın tarlası oyununun grafik ve ses bakımından güncellenmiş sürümüdür.

Microsoft Minesweeper, tüm zamanların en yaygın Windows oyunlarından biri olan mayın tarlasının Windows Phone platformu için özel olarak hazırlanmış versiyonudur. Mayın tarlası oyununu daha zengin grafik ve sesler eşliğinde sunan oyun, tamamen ücretsizdir.

Basit bir hafıza ve mantık oyunu olan Minesweeper, tüm bilgisayar kullanıcılarının bildiği mayın tarlası oyunun yeni nesil mobil cihazlara uyarlanmış sürümü. Grafikleri kadar ses efektleriyle de bilgisayarlarımızda oynadığımız standart mayın tarlası oyunundan farklılık gösteren oyunda amacımız yine aynı. Boş kareleri açmak ve içlerinde mayın olanları açmaktan kaçınmak. Tabii ki boş kareleri açarken fazla düşünmemeniz gerek. Öyle ki düşündüğünüz her saniye puanınızın düşmesine sebebiyet veriyor. Dolayısıyla en yüksek puan için hızlı davranmalısınız.

Farklı zorluk seviyelerine yer verilen yeni nesil mayın tarlası oyunu, Xbox LIVE hesabınızla entegre şekilde çalışmaktadır. Xbox Live hesabınıza giriş yaparak başarı kazanabilir, arkadaşlarınızla oynayabilir, puanınızı tabloda göstertebilir, oyun istatistiklerinizi takip edebilirsiniz.

Eğlenceli, bağımlılık yaratan oyunlardan biri olan mayın tarlasının yeni yüzünü Windows Phone’lu akıllı telefon ve tabletinize kesinlikle yüklemelisiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Jigsaw

    Microsoft Jigsaw, hem yeni hem de usta yapboz oyuncularına yönelik hazırlanmış bir yapboz oyunudur.
  • Microsoft Mahjong

    Microsoft Mahjong, geliştirilmiş grafik ve rahatlatıcı sesler ile süslenmiş bir mahjong oyunudur.
  • Microsoft Sudoku

    Microsoft Sudoku, klavye, fare, dokunmatik ve dijital kalemle oynanabilen ücretsiz bir sudoku oyunudur.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı
  • Microsoft Teams

    Ücretsiz olarak kullanılan Microsoft Teams uygulaması ile saatlerce görüntülü sohbetler edebileceksiniz.
  • Microsoft Project

    Microsoft Project 2016, Microsoft Project Standard ve Microsoft Project Professional olmak üzere iki sürümü bulunan proje yönetimi yazılımı.
  • Microsoft Word

    Microsoft Word: En çok kullanılan office programlarından Microsoft Word'ün Windows 10 telefonlar ve tabletler için olan sürümü
  • Microsoft Flight Simulator X

    Microsoft Flight Simulator X, bilgisayarda oynayabileceğiniz en gerçekçi uçuş simülatörü, simülasyon oyunu.