Microsoft OneNote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,006 TOPLAM İNDİRME
35.6 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft OneNote uygulamasını kullanarak Windows işletim sistemli bilgisayarlarınızda notlarınızı kolayca tutabilir ve yönetebilirsiniz.

OneNote uygulaması, Windows 8 ve 8.1 kullanıcılarının cihazlarında tüm not tutma işlemlerini gerçekleştirebilecekleri ücretsiz uygulamalardan bir tanesi ve Microsoft tarafından hazırlandığı için uygulamanın mobilde bulunan sürümleriyle de uyumlu bir şekilde çalışıyor ve senkronizasyon gerçekleştiriyor.

Uygulamanın temiz hazırlanmış arayüzünün tüm not tutma, not okuma ve arama işlemleri için verimli bir şekilde kullanılması mümkün. Yazılı olarak ekleyebileceğiniz notların yanında, resimler ve videolar ekleyerek notları daha renkli bir hale getirmek mümkün. Ayrıca gelişmiş düzenleme seçeneklerinden faydalanarak istediğiniz gibi görünmelerini de sağlayabiliyorsunuz.

Eğer notlarınızın arasında kaybolmak istemiyorsanız, arama fonksiyonlarını kullanarak yazılı notlar içerisinde aramalar yapabiliyor ve böylelikle binlerce not arasından ihtiyaç duyduklarınızı çıkarabiliyorsunuz. OneNote'un Microsoft tarafından hazırlanmış olması sebebiyle Windows için yüksek bir uyumluluk sağlayabildiğini de unutmamak gerek.

Elbette pek çok diğer not uygulamasında olduğu gibi yapılacaklar listesi oluşturabilmek, fotoğraf makinesiyle belge tarama işlemi gerçekleştirmek, dostlarınızla notlarınızı paylaşmak gibi gelişmiş özellikler de uygulama içerisine dahil edilmiş durumda. Windows işletim sistemli telefonlarınız ve not uygulamanız arasında sorunsuzca bir senkronizasyon gerçekleşmesini istiyorsanız Windows için OneNote uygulamasına göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

Microsoft OneNote

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11,087 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

OneNote ile hatırlatma listeleri yapabilir, gezilerinizi planlayabilir, iş listeleri hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.

Microsoft Office kullanıcıları OneNote programını yakından tanımaktalar. Android için geliştirilmiş bu OneNote uygulaması ise tamamen bulut üstünde çalışan Office 365 sisteminin bir parçası.

Microsoft SkyDrive ile senkronize çalışark notlarınızı istediğiniz noktadan ulaşabilir, değiştirebilir ve yeni eklemeler yapabilirsiniz. Ücretisiz sürümünde 500 adet nota kadar izin veren uygulama $4.99 dolara Pro sürüme yükselterek sınırsız kullanmaya devam edebilirsiniz. Uygulamadan yararlanmak için Windows Live ID şifresiyle giriş yapmalısınız. Eğer yoksa uygulama sizi kayıt için ilgili sayfaya yönlendirecektir.

Genel Özellikleri:

  • Notlar, hatırlatmalar, yapılacaklar listesi hazırlama ve senkronize etme.
  • Notlara PC, mobil her ortamdan ulaşma.
  • Çevrimdışıyken notları görüntüleme.
Tuna Aras

Microsoft OneNote

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,615 TOPLAM İNDİRME
5.2 MB DOSYA BOYUTU

Gelişmiş not defteri uygulaması olarak tanımlayabileceğimiz OneNote'ta gezilerinizi planlayabilir, notlarınızı, iş listelerinizi hazırlayabilir ve bu notlara fotoğraf ve dosya iliştirebilirsiniz.

Microsoft Office kullanıcıları OneNote programını yakından tanımaktalar. iPhone, iPad ve iPod Touch için geliştirilmiş bu OneNote uygulaması ise tamamen bulut üstünde çalışan Office 365 sisteminin bir parçası. Microsoft SkyDrive ile senkronize çalışark notlarınızı istediğiniz noktadan ulaşabilir, değiştirebilir ve yeni eklemeler yapabilirsiniz. Ücretisiz sürümünde 500 adet nota kadar izin veren uygulama için iPhone kullanıcıları $4.99, iPad kullanıcıları $16.99 ödeyerek sınırsız kullanım paketine geçebilir.

Genel Özellikleri:

  • iOS 4.3 ve üzeri sürümleri destekler.
  • Windows Live ID hesabınızla giriş yapabilirsiniz. Eğer hesabınız yok ise uygulama sizi ilgili kayıt ekranına yönlendirmektedir.
  • OneNote bir web uygulamasıdır. SkyDrive üzerinde çalışır.
Tuna Aras

Microsoft OneNote

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
569 TOPLAM İNDİRME
235 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft OneNote, popüler not alma uygulamalarından biri olarak Windows ve mobil platformlarda milyonlarca kişi tarafından kullanılan yararlı ve etkili bir Mac uygulamasıdır.

Microsoft'un Windows, Android ve iOS platformları üzerinde hizmet veren not alma uygulaması OneNote, artık Mac'te. Yeni çıkarılan uygulama Mac kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Öğrenciler ve çalışanlar tarafından kullanılması için geliştirilen uygulama, zengin içerikli not alımları için kullanılabilir. Örneğin derslerde, toplantılarda ve araştırmalarınızda notlar alabilmek için OneNote'u kullanabilirsiniz. Alışveriş listeleri hazırlayabilir ve alışverişiniz esnasında bu lsteyi takip edebilirsiniz. Benzer türde aklınıza gelebilecek her türlü not alma işlemini yapabileceğiniz uygulama günlük yaşantınızı daha planlı ve düzenli yaşamanızı sağlamaktadır.

İş veya okul arkadaşlarınız ile fikirlerinizi paylaşabileceğiniz uygulamanın şık ve modern arayüzü ile birlikte oldukça etkileyici görünümü de sizi etkileyecektir.

Uygulamanın en güzel özelliği ise Mac, Windows, telefon, tablet veya tarayıcı üzerinden oluşturduğunuz tüm içeriklerin OneDrive'a senkronize olarak istediğiniz yerde istediğiniz cihaz üzerinden ulaşabilmenizdir. Bu sayede evde bilgisayarınız üzerinde oluşturmuş olduğunuz not dosyasına, dışarı mobil telefon veya tabletiniz üzerinden erişebilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Nimbus Note

    Nimbus Note, aklınıza gelen tüm fikirleri yada web sayfaları üzerinde gördüklerinizi not alarak arkadaşlarınız ile paylaşabileceğiniz yada farklı cihazlardan açarak okuyabileceğiniz yararlı bir not alma programı.
  • Microsoft OneNote 2007

    Microsoft'un ofis uygulamaları için geliştirdigi bir organizatör,ofis ve ev ortamında size büyük faydası bulunacak bir program.
  • Wunderlist

    Basit bir yapılacaklar listesi oluşturmak istediğinizde size vazgeçemeyeceğiniz güzellikte bir arayüz ve özellikler sunan ücretsiz bir servistir.
  • Office 365

    Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Publisher gibi tüm ofis programlarını kullanarak ücretsiz OneDrive depolama alanından yararlanabileceğiniz Microsoft ofis programı.
  • AudioNote

    AudioNote ile notlarınızı ses kayıtları ile birleştirebilirsiniz
  • Benubird PDF

    PDF dosyaları ve diğer ofis dosyalarınızın ve belgelerinizin organizasyonunu bu ücretsiz program ile hemen yapabilirsiniz.
  • Todoist

    Todoist, kişisel görev yönetimi ve yapılacak işler listeleri hazırlayabileceğiniz kullanışlı bir yazılımdır.
  • Microsoft Office 2019

    Microsoft Office 2019 Türkçe indirip kullanabileceğiniz en iyi ofis programı