Microsoft Phone

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,310 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Phone, 3G ve WiFi üzerinden arama yapabildiğiniz, telefon konuşmalarınızı kaydedebildiğiniz ücretsiz bir uygulama.

Microsoft Phone, kablosuz ağ veya hücresel ağ üzerinden arama yapmanıza izin veren ücretsiz bir uygulama ve Windows 10 cihaz kullanıyorsanız indirip kullanabiliyorsunuz. Skype’a benzerliğiyle dikkat çeken uygulamanın en güzel yanı aramaları kaydetmenize izin vermesi.

Konuşma paketinizi harcamadan kişilerinizle dilediğinizce konuşmanıza izin veren Microsoft Phone uygulaması çoğumuzun kullandığı sosyal ağ uygulamalarından Skype’tan çok farksız değil diyebilirim. Skype’ta olduğu gibi ücretsiz olarak arkadaşlarınızla yüzyüze veya yazılı olarak konuşabiliyorsunuz. Rahatsızlık veren aramaları engelleyebiliyorsunuz. Akıllı arama özelliği sayesinde kişilerinizi kolaylıkla bulabiliyorsunuz. Ücretsiz telefon görüşmeleri yapmanın haricinde telefon konuşmalarınızı da kaydedebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Microsoft Phone’u öneririm.

Erkan Calp

Microsoft Phone

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
557 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Phone, WiFi ve 3G üzerinden arama yapmanızı, aramalarınızı kaydetmenizi sağlayan bir Windows Phone uygulaması.

Microsoft Phone, Windows Phone kullanıcılarına özel hazırlanmış arama uygulaması olarak öne çıkıyor. Microsoft’un Windows 10 işletim sistemiyle birlikte çıkardığı uygulamalar arasında olduğunu da belirtmek gerek.

Şu anda geliştirilme aşamasında olan uygulama ile internet bağlantınız üzerinden (kablosuz ağ veya hücresel fark etmeksizin) sesli ve görüntü aramalar gerçekleştirebiliyorsunuz. En güzeli de telefon konuşmalarınızı kaydederek dilediğiniz bir zaman dinleyebiliyorsunuz. Ancak bu kayıt iki tarafın da izin vermesiyle mümkün oluyor. Arama yapmanın dışında sizi rahatsız eden aramaları engelleyebiliyorsunuz. Telefon numarası girmeye başladığınızda çıkan, kişilerinize daha hızlı ulaşmanızı sağlayan akıllı arama fonksiyonu da oldukça güzel çalışıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Microsoft Your Phone

    Bilgisayarınızdan SMS gönderin, arama yapın, bildirimlerinize bakın.
  • Microsoft Translator

    Microsoft Translator, ses, yazı ve kamera ile çevrimdışı kelime - cümle çevirisi yapma uygulaması ve ücretsiz.
  • Microsoft To Do: Lists, Tasks & Reminders

    Microsoft To Do: Lists, Tasks & Reminders ile Windows bilgisayarınızda unutmamanız gereken şeyleri not alabilir, görevler atayabilirsiniz.
  • Windows Voice Recorder

    Windows Voice Recorder, Microsoft'un Windows kullanıcılarına özel sunduğu ücretsiz ve Türkçe ses kaydetme uygulaması.
  • Try Windows 10

    Try Windows 10, Microsoft'un yeni işletim sisteminin masaüstü ve mobil tarafta neler sunduğunu öğrenebileceğiniz bir uygulama.
  • Apowersoft Phone Manager

    Apowersoft Phone Manager akıllı telefonunuza dosya atmanıza veya telefonunuzdan dosya almanıza yardımcı olan bir programdır
  • Alze Backup

    Microsoft Sql server veri tabanlarını ve dosyalarını yedeklemenin en kolay yolu.
  • Windows Reading List

    Windows Reading List, Windows bilgisayar ve tabletinizde okuma listesi oluşturabileceğiniz uygulamalar arasında.