Milliyet Emlak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
249 TOPLAM İNDİRME

Birikimlerinizi ev, iş yeri ya da arsa satın alarak değerlendirmek istiyorsanız Android cihazlarınıza Milliyet Emlak uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Birikimlerinizi ev, iş yeri ya da arsa satın alarak değerlendirmek istiyorsanız Android cihazlarınıza Milliyet Emlak uygulamasını yükleyebilirsiniz.

Ev, iş yeri ve arsa gibi yatırımlar yapmak isteyenlerin faydalanabileceği Milliyet Emlak uygulaması, sade ve modern arayüzüyle aradığınız ilanlara kolayca ulaşabilme imkanı sunuyor. Sahibinden ya da emlak ofisinden kiralık veya satılık ilanlara detaylarıyla birlikte ulaşabileceğiniz uygulamada ilanlarınızı eşyalı, öğrenciye uygun, metrekare, fiyat, konum, oda sayısı, bulunduğu kat gibi kriterlere göre de filtreleyebiliyorsunuz.

Dikkatinizi çeken ilanlardaki ev, iş yeri ya da arsayı görmek istediğinizde uygulama üzerinden ilan sahibine kolaylıkla ulaşabileceğiniz Milliyet Emlak uygulamasında kelime bazlı, kategori seçimi ya da harita üzerinden arama seçeneklerine de ulaşabilirsiniz. Beğendiğiniz ve daha sonra incelemek istediğiniz ilanları favorilerinize ekleyebileceğiniz, belirlediğiniz kriterlere uygun ilanların e-posta adresinize gönderilmesini sağlayabileceğiniz Milliyet Emlak uygulaması ücretsiz olarak sunuluyor.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hürriyet Emlak

    Gayrimenkul araştırması yapıyorsanız, yüzbinlerce ilanın yayınlandığı Hürriyet Emlak uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • İkinci El

    İkinci El, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz basit bir araba, emlak ve ilan uygulamasıdır.
  • Zingat

    Zingat uygulaması üzerinden satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa ilanlarını inceleyebilirsiniz.
  • Milliyet

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz Milliyet gazetesi resmi uygulamasıdır.
  • Emlak Jet

    Android cihazınızdan satılık ve kiralık gayrimenkulleri en kolay şekilde bulabilmek için Emlak Jet uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Tapusor

    Gayrimenkul yatırımı yapmayı düşünüyorsanız Tapusor uygulamasından ilgili bölgelerin durumunu inceleyebilirsiniz.
  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.