MimeChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME

MimeChat, Android cihazlarınız üzerinde mesajlaşırken yazı yazmak ya da emoji göndermekten daha eğlenceli bir yöntem kullanan ücretsiz bir Android mesajlaşma uygulaması.

MimeChat, emojilerin ve stickerların yetersiz kaldığı özel mesajlaşmalarınızda size duygu ve düşüncelerinizi daha canlı ifade edebilme olanağı sunan ücretsiz bir Android animasyonlu mesajlaşma uygulaması.

Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak indirip kullanabileceği uygulamanın içerisinde satın alma seçenekleri de sunuluyor.

Kendinize özel ve düzenlenebilir görsel karakterler ile mesajlaşabileceğiniz MimeChat bir çok eğlence sunuyor. Örneğin sade bir selam vermek ya da günaydın öpücüğü vermek yerine, hazırladığınız animasyonlu karakterler ile canlısına yakın şekilde ve daha samimi gerçekleştirebiliyorsunuz.

Birbirleri ile etkileşime geçen birden çok karakter kullanabileceğiniz uygulama temel olarak mesajlaşma uygulaması olmasına rağmen, mesajlaşma uygulamalarına yeni bir hava ve eğlence getiriyor.

Kendinizin bile bir karakterini yaparak mesajlaşmalarda kullanabildiğiniz uygulamayı bir oyun gibi düşünebilirsiniz.

Hem görsel hem de sesli karakterler ile söylemek istediklerinizi daha canlı, eğlenceli ve güzel anlatma fırsatı bulacağını uygulama üzerindeki animasyonları resim olarak kaydedip ister saklayabilir, isterseniz de profil fotoğrafınız olarak kullanabiliyorsunuz.

Ücretsiz olması nedeniyle indirip denemenizi tavsiye edeceğim MimeChat uygulamasına mutlaka bir göz atın derim.

Barış YANIK

MimeChat

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

MimeChat, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde mesaj gönderirken kendi oluşturduğunuz hareketli karakterleri göndermenizi sağlayan ücretsiz bir iOS mesajlaşma uygulaması.

MimeChat, iPhone ve iPad'leriniz üzerinde arkadaşlarınız ile yapacağınız mesajlaşmalarına yeni bir soluk kazandırak ve mesajlaşırken çok daha fazla eğlenmenizi sağlayacak olan ücretsiz bir iOS mesajlaşma uygulaması.

Uygulama mesajlaşma uygulaması olmasına öyle ama aslında normal bildiğiniz mesajlaşma uygulamalarından değil. WhatsApp, Skype ya da diğer mesajlaşma uygulamalarından farklı olarak emoji ve sticker dışında kendi oluşturduğunuz karakterlerin animasyonlu hareketlerini gönderme imkanı sunan uygulama, böylece dile getirmek istediklerinizi hem daha eğlenceli hem de daha güzel ifade etmenizi sağlıyor.

Sevdiğinize günaydın demenin ya da onu sevdiğinizi söylemenin bile çok eğlenceli bir hal alacağı uygulama üzerindeki karakterler tamamen düzenlenebilir ve kişiselleştirilebilir. Bu nedenle kendinizin bile görsel bir karakterini oluşturarak tanıdıklarınıza mesaj gönderirken kullanabilirsiniz.

Göndereceğiniz mesajlarda bir ya da daha fazla sayıda karakteri aynı anda gönderebiliyorsunuz. Hareketli animasyonlara sahip olan karakterler, mesajlarınızı iletirken, karşınızdaki kişinin yanağına da bir tebessüm kondurabiliyor.

Son derece monotonlaşan mesajlaşma kategorisine kazandırdığı hava sayesinde kısa sürede sevilen uygulamayı iPhone ve iPad'lerinize yüklemek için ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Fakat uygulama içerisinde para karşılığında satın alabileceğiniz seçenekler bulunuyor.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.