Mimicker Alarm

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
393 TOPLAM İNDİRME

Mimicker Alarm, Microsoft tarafından geliştirilen alarmlı saat uygulaması.

Mimicker Alarm, Microsoft’un sabah alarm kurarak kalkmakta güçlük çeken kişiler için hazırladığı ücretsiz alarmlı saat uygulaması. Alarm çaldığında kalkmak yerine alarmı kapatıp uykunuza kısa bir süreliğine de olsa devam etme alışkanlığınız varsa bu uygulamayı şiddetle indirip denemenizi tavsiye ederim.

Android telefonların tümünde alarm kurma mevcut ancak hiçbiri kalkıp kalkmadığınızı kontrol edebilecek kadar akıllı değil. Telefonunuza ücretsiz indirip kullanabileceğiniz sabah alarmı uygulaması Mimicker Alarm, yataktan kalktığınıza emin olana kadar kurduğunuz alarmı susturmuyor. Alarm çalmaya başladığı vakit susturmak için ekrana dokunmanız yeterli olmuyor. Uygulamanın sunduğu mini oyunlara yanıt vermeniz gerekiyor. Selfie çekme, ekranda yazan cümleyi okuma gibi telefonu elinize almadan yapamayacağınız şeyleri yapmanızı istiyor. Daha da ilginci belli bir süre içerisinde yapmazsanız alarm tekrardan çalmaya başlıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Timely Alarm Clock

    Timely Alarm Clock, senkronize özelllikli alarm uygulamasıdır.
  • Shake-it Alarm

    Shake-it Alarm, sabahları uyanamama sorununuza çare bulacak olan eğlenceli bir alarm uygulamasıdır.
  • Smart Alarm

    Android için Smart Alarm uygulaması, Android cihazınızda sizi her sabah istediğiniz saatte uyandırmayı garanti eden bir akıllı alarm uygulamasıdır.
  • Good Morning Alarm Clock

    Good Morning Alarm Clock, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alarm uygulaması olarak tanımlanabilir.
  • Ezan Alarm

    Ezan Alarm uygulaması ile Android cihazınızda hem ezan saatlerinde bildirim alabilir, hem de pek çok islami kaynağa ulaşabilirsiniz.
  • alarmata

    Sade ve şık bir arayüzde alarm kurmak isteyen ve öğle uykusunda da alarm kullananlar için alarmata pratik bir seçenek olarak dikkat çekiyor.
  • Morning Routine

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alarm uygulamasıdır.
  • Morning Kit

    Morning Kit, gelişmiş özelliklere sahip olan ücretsiz bir Android akıllı alarm uygulaması.