Minecraft Server

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
266,795 TOPLAM İNDİRME
2.14 MB DOSYA BOYUTU

Minecraft'ı arkadaşlarınızla multiplayer olarak oynamak isterseniz bu sunucu açma uygulamasını kullanabilirsiniz.

Minecraft son zamanlarda adından en çok söz ettiren oyunlardan bir tanesi. Özellikle Indie oyun severlerin büyük ilgiyle takip ettikleri ve yoğun bir yaratıcılık gerektiren oyunun tüm dünyada sıkı fanatikleri var ve oyunda yaratılan dünya harikaları pek çok kişi arasında değiş tokuş yapılarak paylaşılıyor.

Oyunu multiplayer yani çok oyunculu olarak oynamak bu harikaların çok daha kolay ve birden fazla kişi ile yapılmasına olanak sağlayarak daha etkileyici eserler ortaya çıkarılmasına yardımcı oluyor.

Minecraft Server uygulamasını kullanmak için ilk yapmanız gereken uygulamayı indirmek ve daha sonra çalıştırdıktan sonra sunucunuzu çalıştırarak ayarlarınızı tamamlamak. Windows’un güvenlik duvarı veya diğer antivirüs programlarına takılmaması için gerekli olan ayarları yapmayı unutmamalısınız. Daha sonra normal Minecraft oyununuzu açarak kendi hazırladığınız sunucuya bağlanabilirsiniz.

Arkadaşlarınızın da açtığınız sunucuya gelmesini istiyorsanız harici IP adresinizi onlara vererek kolayca oyuna katılmalarını sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Minecraft dünyasına dahil olmak istiyorsanız Minecraft İndir adresi üzerinden oyunu indirerek hayal gücünüzün sınırlarını zorlayabileceğiniz dünyaya dahil olabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Minecraft Legends

    Minecraft Legends’ı oynayın ve stratejinizi kullanarak dış dünyadan gelen yaratıkları defedin.
  • Minecraft

    Minecraft, skin'leriyle öne çıkan popüler bir macera oyunu. Ücretsiz (bedava) ve full sürüm seçeneğiyle Minecraft dünyasına adım atın!
  • Don't Starve

    Don't Starve, Minecraft benzeri sandbox oyunlarının başını çeken bağımsız bir hayatta kalma oyunudur.
  • DHCP IP Server Beta

    DHCP IP Server Beta Server-Client tarzı çalışan, Ağ yapılandırmanızı ayarlamak ve değiştirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • The Uniform Server

    The Uniform Server küçük boyutlu, kolay kullanımlı bir WAMP server kurulumudur.
  • Microsoft SQL Server Management Studio Express

    Kolay kullanımlı grafiksel arayüzü ile SQL Server 2005 Express Edition ve SQL Server 2005 Express Edition gelişmiş versiyonunu daha rahat kullanmanızı sağlar...
  • ExCLient Kamera Server`i Ve Kontrol Programı

    Kamera server ve kontrol programı
  • Cerberus FTP Server

    Cerberus FTP Server güvenilir ve çok yönlü bir FTP sunucusudur.