Miner Z

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Miner Z, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir zombi temalı hayatta kalma oyunu.

Mine Z, Android tablet ve akıllı telefonlar üzerinde oynanmak üzere tasarlanmış bir hayatta kalma oyunu olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebilecğeimiz bu oyunda kıyamet sonrası dünyanın zombiler tarafından işgal edilişi konu alınıyor.

Konuya göre dünyayı ele geçiren zombilere karşı yapabileceğimiz tek bir şey vardır, o da yeri kazmak ve onlardan mümkün olduğunca uzaklaşmak. Bizimle beraber pek fazla hayatta kalan olmadığı için bu kaos ortamında tek başımızayız ve neredeyse kazmaktan başka bir kurtuluş yolumuz yok. Elbette kazdıkça karşımıza yeni tehlikeler ve engeller çıkıyor.

Oyunda iki tıklama üzerine dayalı, kolay anlaşılan bir kontrol mekanizmasına yer verilmiş. Hızlı ilerleyen, aksiyon odaklı bölümler oyunu uzun süreler boyunca sıkılmadan oynayabilemizi sağlıyor. Beklenmedik zamanlarda karşımıza çıkan güçlendiriciler bölümler sırasında avantaj elde etmemizi sağlıyor.

Retro grafiklere sahip olan Mine Z, oyunculara orijinal bir deneyim yaşatmayı başarıyor. Genel olarak başarılı bir yapıya sahip olan Mine Z, bu tarz retro oyunlar oynamaktan keyif alanların kaçırmaması gereken fırsatlardan birisi.

Emircan Erdoğan

Miner Z

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
59 TOPLAM İNDİRME
17.3 MB DOSYA BOYUTU

Miner Z, kıyamet sonrasını konu alan eğlenceli bir hayatta kalma oyunu.

Miner Z, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, retro tasarımıyla dikkat çeken bir hayatta kalma oyunu. Hem beceri hem de aksiyon dinamikleri içeren bu oyunda hayatta kalan son kişi olarak önümüzde sadece iki seçenek var; yeri kazmak veya ölmek.

Elbette ölmeyi seçmiyor ve hemen kazmaya başlıyoruz. Zaten oyun ismindeki Miner kısmı da buradan geliyor. Yerin altı da en az üstü kadar tehlikelerle dolu olduğu için çok dikkatli olmamız gerekiyor. Aksi halde tuhaf yaratıklara akşam yemeği olabiliriz.

Miner Z'de son derece kolay kullanılabilen bir kontrol mekanizmasına yer vermişler. Birkaç tıklama işlemiyle karakterimizi kontrol edebiliyoruz. Kontrol mekanizması her ne kadar kolay olsa da bazen ne yapacağımızı bilemeyip zorda kalabiliyoruz. Bu durumlarda da hızlı reflekslerimizi kullanarak düşmanların arasından bir an önce kaçmamız gerekiyor. Sergilediğimiz performansa göre başarımlar elde edebiliyoruz.

Retro grafikleri ile akıllarımızda yer eden Miner Z'de Game Center desteği de sunuluyor. Bu sayede oyunda elde ettiğimiz puanları arkadaşlarımız ile kıyasama ve kendi aramızda keyifli bir rekabet ortamı oluşturma şansına sahip oluyoruz.

Özet olarak eğlenceli ve vakit geçirmelik bir oyun olan Miner Z, kafa boşaltmak için bire bir. Fazla bir hikaye derinliği yok, sadece aksiyon ve eğlence var.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gem Miner

    Gem Miner, tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz sürükleyici bir macera oyunu.
  • Jewel Miner

    Jewel Miner'da aynı renkli taşları eşleştirip bölümleri tamamlamaya çalışıyoruz.
  • Gold Miner FREE

    Gold Miner Free, tamamen ücretsiz olarak oynanabilen keyifli bir beceri oyunudur.
  • Jack The Miner

    Jack The Miner, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir madencilik oyunudur.
  • Gold Miner

    Gold Miner, Android işletim sistemine sahip telefonlar için geliştirilen eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Miner Man

    Miner Man ücretsiz olarak Android cihazlara sunulan, zamana karşı yarışarak yüksek skor elde etmeye çalıştığınız bir beceri oyunudur.
  • Idle Miner Tycoon APK

    Idle Miner Tycoon APK Android oyunda kendi maden şirketinizi kurup yönetiyorsunuz. Madencilik oyunu ücretsiz oynanabilir.
  • Merge Miner

    Madencilik yapacağız.