Mini Carnival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
567 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Mini Carnival, Android cihazlarınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon ve rol yapma oyunudur. Call of Mini gibi başarılı ve popüler bir oyunun yapımcısı Triniti Interacive tarafından geliştirilen oyun, benzer özellikler taşıyor diyebilirim.

Tıpkı Call of Mini'deki gibi bu oyunda da minik kare kafalı karakterlerle oyunu oynuyorsunuz. Yani yine Call of Mini gibi Mini Carnival da aslında Minecraft alternatifi oyunlar listesinde yer bulabilecek nitelikte diyebilirim.

Oyuna başladığınızda öncelikle kendi avatarınızı dizayn ediyorsunuz. Karakterinizin her özelliğini istediğiniz gibi ayarlayabiliyorsunuz. İsterseniz onu bir korsan isterseniz de sevimli küçük bir kız şekline getirip öyle oynayabiliyorsunuz.

Oyunda oynayabileceğiniz pek çok mini oyun bulunuyor. Parkurdan hazine avına, kule savunmasından bayrak yarışına kadar farklı oyunları oynayabiliyor ve arkadaşlarınızla yarışarak kendinizi gösterme şansına sahip oluyorsunuz.

Oyunda 10 farklı mod ve tonlarca farklı güçlendirici olduğunu da söylemeden geçmeyelim. Ayrıca yarattığınız avatarları daha sonra sergi alanında sergileyip buradan da para kazanma şansını yakalayabiliyorsunuz.

Kısacası eğlenceli ve farklı bir oyun olan Mini Carnival'ı indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

Mini Carnival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
175 TOPLAM İNDİRME

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Mini Carnival, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon ve rol yapma oyunudur. Adından da anlaşılabileceği gibi mini oyunlardan ibaret olan oyun gerçekten bağımlılık yapıcı diyebilirim.

Call of Mini adlı oyunu hatırlıyorsanız, oynayıp beğendiyseniz, aynı firma tarafından geliştirilmişi olan Mini Carnival'ı da beğeneceğinizi düşünüyorum. Zira oyun yapısı olarak neredeyse aynı özelliklere sahip olduklarını söyleyebilirim.

Mini Carnival da yine Minecraft benzeri oyunlardan bir tanesi. Oyunda oynayabileceğiniz çeşit çeşit mini oyun bulunuyor. Bunlardan bazılarını parkur, hazine avı, kule savunma, bayrak yarışı olarak sayabiliriz. Bunları arkadaşlarınızla birlikte oynayıp yarışma şansına da sahipsiniz.

Oyuna başlarken öncelikle kendinize özgü bir avatar yaratıyorsunuz. Oyunun en güçlü olduğu taraflardan birisi de avatar oluşturma kısmı diyebilirim. Çünkü kullanabileceğiniz çok fazla seçenek  bulunuyor.

Avatarınızın istediğiniz her özelliğini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz. İster bir korsan ister sevimli bir kız yapacağınız avatarınızı daha sonra sergi alanında sergileyip başkalarının kullanımınada sunabiliyor ve para kazanabiliyorsunuz.

Oyunda 10 farklı oyun modu ve tonlarca güçlendirici bulunuyor. Kısacası farklı ve eğlenceli bir oyun olan Mini Carnival'ı indirip denemelisiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Candy Party: Coin Carnival

    Candy Party: Coin Carnival mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir şans oyunudur
  • Carnival Blast

    Nesneleri yok etmeye çalışacağız.
  • Dark Arcana: The Carnival

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir macera oyunudur.
  • Adventure Escape: Carnival

    Korku dolu sahneler karşımıza çıkacak.
  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Mini Dungeons

    Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • Mini Ninjas

    Mini Ninjas ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.