Mini Football: Mobius

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
672 TOPLAM İNDİRME
13.9 MB DOSYA BOYUTU

Mini Football: Mobius, Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlarda ücretsiz oynanabilen 2 boyutlu futbol oyunudur.

Windows 8.1 tablet ve masaüstü bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz, eğlence odaklı bir futbol oyunu arıyorsanız Mini Football: Mobius ile sizleri tanıştırmak istiyorum. Hiçbir ücret ödemeden, rahatsız edici reklamlarla karşılaşmadan, her seviye cihazda rahatlıkla oynayabileceğiniz bu 2 boyutlu futbol oyunu ilk bakışta size “Bu mu süper eğlenceli oyun?” dedirtecek ancak oynadıkça oynamak isteyecek, uzun süreler hiç sıkılmadan oynayacaksınız.

Çiçeği burnunda bir futbol oyunu olan Mini Football’da Çılgın Hırsız film ve oyunundan tanıyacağınız garip bir o kadar da şirin yaratıklar olan minyonlarla sahalara ayak basıyoruz. Aralarında Türkiye’nin yer aldığı 50 milli takımdan favorimizi seçiyor ve oyuna başlıyoruz. Hem tekil hem de çoklu oyuncu desteğinin olmasının yanı sıra farklı oyun seçeneklerinin de bulunması oyunu sıkıcı olmaktan kurtarıyor. Teke tek maçlar, turnuvalar veya çevrimiçi oynama… Seçim sizin.

Renkli menülerle süslenen oyun, benzerlerinden oldukça farklı oynanışa sahip. Oyuncumuzu kontrol etmek ve şut çekmek için yön tuşlarını kullanıyoruz. Oyunu ilk oynaşınızda kendi kalenize gol atabilirsiniz ancak alıştıkça bunu lehinize çeviriyorsunuz.

Oyunda seçebileceğiniz takımlar arasında Türkiye, Cezayir, Arjantin, Avustralya, Avusturya, Belçika, Bosna, Brezilya, Kamerun, Kanada, Şili, Çin, Kolombiya, Kosta Rika, Fildişi, Hırvatistan, Çek, Danimarka, Ekvator, İngiltere, Fransa, Gürcistan, Almanya, Gana, Yunanistan, Honduras, Macaristan, Hindistan, İran, İsrail, İtalya, Japonya, Kore, Meksika, Hollanda, Yeni Zelanda, Nijerya, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, Slovenya, Güney Afrika, İspanya, İsveç, İsviçre, Ukrayna, Uruguay, Amerika bulunuyor.

Erkan Calp

Mini Football: Mobius

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
200 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Mini Football: Mobius, Android telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz 2 boyutlu grafiklere sahip futbol oyunudur.

Çılgın Hırsız oyunundan tanıdığımız küçük, sevimli ve tek gözlü kahramanlarımız yeşil sahalarda! Farklı ülkelerden gelen minik kahramanların nefes kesen maçlarına ev sahipliği yapan Mini Football oyunu 2 boyutlu yüksek kalitede grafikleri ve eğlenceli oynanışı ile sizi içerisine çekecek.

Mini Football: Mobius, her seviyede Android telefon ve tablette aynı akıcılıkta oynanabilen tamamen ücretsiz ve reklamsız bir futbol oyunu. Futbolcuların yerini alan minyonlarımız teke tek maçlara çıkıyor, turnuvalara katılıyorlar.

Tekli ve çoklu oyuncu modunu destekleyen oyuna tüm ülkeler dahil edilmiş. Aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 50 ülkeden dilediğinizi seçip oynama şansına sahipsiniz.
Minyonlarla teke tek maçlar yapabildiğiniz, turnuvalara katılabildiğiniz veya kendi oyununuzu kurabildiğiniz bu süper eğlenceli oyunun kontrolleri de oldukça basit tutulmuş. 2 boyutlu olduğundan aşağı, yukarı, sağ ve sol tuşlarını kullanarak atağa geçiyor veya savunma yapıyorsunuz. Ancak kontrollerin basit oluşu heyecanı azaltmıyor. Kimi zaman top aranızda sıkışacak, kimi zaman kendi kalenize doğru gidecek.

Mini Football, 2 boyutlu olmasına rağmen birçok 3 boyutlu futbol oyunundan oldukça eğlenceli.

Erkan Calp

Mini Football: Mobius

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Mini Football: Mobius oyununda küçük sevimli minyonlar yeşil sahalara iniyor.

Animasyon filmi kadar oyunu ile de kendinden söz ettirmeyi başaran Minion Rush oyununun unutulmaz kahramanlarını sahalara taşıyan Mini Football, hem tek başınıza hem de çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz bir futbol oyunu.

Tamamen ücretsiz olan, rahatsız edici reklamlarla oyun keyfinizi bölmeyen Mini Football oyununda 50 milli takım bulunuyor. Yabancı bir oyun olmasına karşın seçebileceğiniz takımlar arasında Türkiye de mevcut. Takımınızı seçtikten sonra nasıl oynayacağınıza karar veriyorsunuz. Teke tek oynayabilir, turnuvalara katılabilir veya kendi oyununuzu kurup kendinize rakip arayabilirsiniz.

Mini Football, 2 boyutlu futbol oyunu ve boş dakikalarınızı süsleyecek kadar kaliteli. Çok ta basit oynanışa sahip. Oyuncunuzu kontrol etmek için ekranda beliren yön tuşlarına dokunmanız yeterli. Yön tuşları haricinde şut, kontrol vb. hiçbir kontrol seçeneği yok zaten ihtiyaç ta duymuyorsunuz.

Mobilde sıradan futbol oyunlarından sıkıldıysanız, profesyonel olmayan ancak sizi eğlendireceğinin garantisini verebileceğim Mini Football oyununa kesinlikle göz atmalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MOBIUS FINAL FANTASY

    MOBIUS FINAL FANTASY bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Football Manager 2019

    Football Manager 2019 İndir. Football Manager 2019, dünya genelinde en çok oynanan ve gerçeğe en yakın futbol menajerlik simülasyonu olma özelliğine sahip olan oyundur.
  • Football Manager 2022

    Football Manager 2022, en popüler Türkçe futbol menajerlik oyunu.
  • Super Party Sports: Football

    Super Party Sports: Football isminin tersine centilmen bir spor mücadelesinden uzak aksiyon dolu ve bağımlılık yapan bir oyun.
  • Super Arcade Football

    Super Arcade Football retro oyunlara benzeyen yeni bir futbol oyunu
  • Football Manager 2016

    Football Manager 2016 kaliteli bir menajerlik oyunudur
  • Football Manager 2017

    Football Manager 2017 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol menajerliği oyunudur
  • Football Manager 2018

    Football Manager 2018 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir menajerlik oyunudur