Mini Golf Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
833 TOPLAM İNDİRME
33.5 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Club, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçeğe yakın bir golf simülatörü oyunu.

Mini Golf Club, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz kaliteli görsellere sahip en gerçekçi golf simülatörü oyunu.

Dokunmatik cihazlar için tasarlanan ancak klavye ve fare ile veya Xbox kontrolcüsüyle de oynanabilen golf simülatörü oyununda 50’den fazla interaktif golf sahası bulunuyor. Golf sahaları gerçekti gibi tasarlandığından kendinizi gerçekten golf oynuyormuş gibi hissedebiliyorsunuz. Öte yandan golf sahalarında karşılaşılan su alanları, tepeler, rüzgarlı bölgeler gibi zorlu engellerin hepsi mevcut. Atış yaparken engelleri ve rüzgarın gücünü hesaba katmalı ve ona göre atışınızı dikkatlice yapmalısınız.

Gelişmiş fizik motoru sayesinde gerçeğe oldukça yakın bir golf deneyimi sunan Mini Golf Club, Windows 8 platformunda golf oyunu açığını kapatan başarılı bir yapım demek isterdim ancak oyunda ciddi anlamda bir optimizasyon sorunu var. Menüler arası geçiş oldukça yavaş ve oyunun grafik kalitesini artırdığınızda -hele ki en iyi grafik ayarına getirdiğinizde- hiçbir zevk aldırtmayacak kadar yavaş oynanan bir oyun haline dönüyor. Tabii ki grafik kalitesini düşürmeniz mümkün ancak bu sefer de gözünüz çimlere takıldığından oyuna konsantre olamıyorsunuz. Bunun dışında oyunun hiçbir eksiği bulunmuyor ve ücretsiz kategorisinde şu ana kadar karşılaştığım en iyi golf oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Erkan Calp

Mini Golf Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
96 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Club, Unity oyun motoru kullanılarak geliştirilmiş kaliteli bir golf simülasyonu oyunu.

Mini Golf Club, gücünü Unity oyun motorundan alan mobil oyunlar arasında yer alıyor ve hem tablette hem de akıllı telefonlarda oynanabilen harika bir golf simülasyonu oyunu. Ücretsiz olarak gelen golf oyununda 50’nin üzerinde çeşitli engellerle dolu golf sahası bulunuyor; sahaların tasarımı ise gerçekten göz kamaştırıyor diyebilirim.

Android tabanlı cihazınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir golf oyunu arayışı içerisinde iseniz Mini Golf Club’ı şiddetle öneririm. Unity motoru ile tasarlandığından hem grafikler hem de oynanış yönünden tatmin eden yapımda golf sahalarında karşılaşılan tüm engeller –fazlasıyla- mevcut. Bu sayede kendinizi gerçekten golf oynuyormuş gibi hissedebiliyorsunuz.

İnce hesaplamalar isteyen spor dalları arasında bulunan golfü mobil cihazımızda deneyimlememize imkan tanıyan Mini Golf Club, her yönüyle ücretsiz kategorisinde en iyi golf oyunu ancak ücretsiz sürümündeki reklamlar oyundan soğutacak kadar fazla. Gerek menülerde gerekse de oyun içerisinde karşımıza çıkan can sıkıcı reklamları görmemek için yaklaşık 4 TL ödemeniz gerekiyor.

Erkan Calp

Mini Golf Club

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
193 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Club, gerçekçi fizik tabanlı oynanışı ve ses efektleri ile dikkat çeken bir golf simülatörü oyunu.

Mini Golf Club, kaliteli grafikler ve gerçeğe yakın oynanış sunan bir golf simülatörü oyunu arayanlar için en iyi seçim. Windows Phone platformuna da ücretsiz olarak gelen golf oyununda golf sahaları gerçekte gibi dizayn edilmiş ve topu tek seferde deliğe sokmak neredeyse imkansız.

Unity oyun motoru ile geliştirilen Mini Golf Club, Windows Phone platformundaki golf oyunu eksiğini kesinlikle kapatıyor. Gerek yüksek kalitede grafikleri gerekse de kolay oynanışı ile en iyi golf simülatörü oyunu olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.

Mini Golf Club’da kendinizi gerçekten golf oynuyormuş gibi hissetmeniz için golf sahaları çeşitli engellerle donatılmış ve delikler çok yakına konumlandırılmamış. Hareket eden platformlar, rampalar gibi atışı zorlaştıran pek çok engel bulunuyor. Her ne kadar atışı gerçekleştirmek için tek butona dokunmak yeterli olsa da başarılı bir atış için engelleri dikkate almalı ve topun hızını iyi ayarlamanız gerekiyor.

Mini Golf Club Özellikleri:

  • Ücretsiz (Reklam destekli)
  • 50’den fazla benzersiz, zorlu delik
  • Engellerle dolu golf sahaları
  • Gerçekçi fizik tabanlı oynanış
  • Harika grafikler (Grafik kalitesi ayarlanabiliyor.)
  • Gerçeğe yakın ses efektleri
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • The Golf Club 2

    The Golf Club 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir golf simülasyonudur
  • Mini Golf

    Tek başınıza ya da iki kişi oynayabileceğiniz güzel bir mini golf oyunu.
  • Mini Golf Buddies

    Mini Golf Buddies, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir Türkçe golf oyunu.
  • Mini Golf Stars 2

    Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan tek golf oyunu.
  • Garden Golf 1.6.1

    Garden Golf 1.6.1 küçük ama güzel bir golf oyunu.
  • Dungeon Golf

    benzersiz bir gol deneyimi sunan Dungeon Golf oyununda, arkadaşlarınızla birlikte mücadele verin ve üst sıralara tırmanın.
  • Super Golf Land

    Super Golf Land, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir golf oyunu.
  • Total Club Manager

    Menajer oyunlar arasında önemli bir yeri olan Total Club Manager'ın 2003 sürümü.