Mini Golf Stars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan tek golf oyunu.

Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz spor oyunları arasında. Hem tek başınıza atrenman yapabildiğiniz, hem arkadaşlarınızı davet edip onlarla oynamanın keyfini sürebileceğiniz, hem de turnuvalarda gerçek oyunculara karşı oynayabileceğiniz tek golf oyunu ve de ücretsiz.

Orta düzeyde grafiklere sahip ancak oynadığım sürece keyif aldığım ender spor oyunlarıdan biri olan Mini Golf Stars 2, hem tablet hem de masaüstü bilgisayar üzerinde rahatlıkla oynanabiliyor. Nehir, çöl, uzay gibi gerçekten uzak ve ilginç mekanlarla karşılaştığımız oyunda iki seçenek sunuluyor. Tek başınıza oynamayı seçerseniz hesap oluşturmadan misafir modunda giriş yaparak oynamaya başlayabiliyorsunuz. Tek oyunculu modda 100’den fazla bölüm bulunuyor. Tahmin edeceğiniz üzere ilerledikçe topu deliğe sokmanız zorlaşıyor. Diğer oyun seçeneği olan çevrimiçi modda ücretsiz hesabınızı oluşturup giriş yaptıktan sonra arkadaşlarınızla oynamanın keyfini sürebiliyor, ödüllü turnuvalara katılmaya hak kazanıyorsunuz.

Oyunun kontrollerine baktığımızda son derece basit tutulduğunu görüyoruz. Topu atmak ve kaldırmak için sağ tarafa konumlandırılmış butonları kullanıyoruz. Topu yönlendirmek içinse ekranın herhangi bir noktasına sürüklememiz yeterli oluyor. (Topun yönünü değiştirmek tam bir işkence ve atış yapmaktan daha zor.) Zaten oyunun başlangıcında atışımızı nasıl yapacağımız ve diğer detaylar gösteriliyor.

Mini Golf Stars 2 Özellikleri:

  • Tek bir çeşit mini golf puanlama sistemi
  • 150’den fazla golf deliği
  • 5 golf sahası
  • 4 zorluk seviyesinde oynama

Mini Golf Stars 2, mobilde olmasa da Windows tabanlı tablet ve bilgisayarda oynadığım en iyi golf oyunları arasında. Çoklu oyuncu desteği sunması ile öne çıkıyor ve kısa süreli oynanışta kesinlikle keyif veriyor.

Erkan Calp

Mini Golf Stars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Stars 2, Android cihazınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir golf oyunu ve çoklu oyuncu desteği mevcut.

Mini Golf Stars 2, Android tabanlı cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz golf oyunlarından biri. İster tek başınıza oynayıp kendinizi geliştireceğiniz, isterseniz de turnuvalara katılarak dünyanın dört bir yanından golf oyuncuları ile karşılaşabileceğiniz eğlenceli bir golf oyunu.

Mobilde spor oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız, futbol ve basketboldan sıkıldıysanız daha dinlendirici bir oyun arıyorsanız Mini Golf Stars 2 oyunu ile tanışmalısınız. Mağazada yeni yayınlanan golf oyunu görsel açıdan beklentimi karşılamasa da oynadığım süre boyunca eğlendirdi. Boş zamanınızda açıp kısa süreliğine oynayabileceğiniz bir spor oyunu diyebilirim.

Orta kalite grafikler sunan golf oyununda iki oyun seçeneğimiz var. Misafir modunda giriş yaparak tek başımıza oynayabiliyor veya kendimize bir hesap oluşturup (Facebook hesabımızla giriş yapabiliyoruz.) çoklu oyuncu moduna giriş yapabiliyoruz. Her iki oyun modu da eğlendiriyor. Eğer mobilde ilk defa golf oyunu oynuyorsanız kesinlikle antrenman yapmadan turnuva moduna geçmeyin derim. Zira çevrimiçi modda seçim yapamıyor ve yapay zekaya karşı oynamadığımızdan zorlu geçiyor.

Bazen nehrin kıyısında, bazen çölün ortasında, bazen kumsalda, bazen de uzayın derinliklerinde golf maçlarına çıktığımız oyunun kontrolleri genel olarak basit. Topu havalandırmak ve dümdüz atmak için sağ tarafa yerleştirilmiş butonu kullanıyoruz. Buradaki buton futbol oyunların alışık olduğumuz şekilde işliyor, bu yüzden zorlanacağınızı sanmıyorum. Atış yapmak oldukça basit olmasına karşın topu istediğim noktaya atmak için yönlendirmek istediğimde oldukça zorlandım. Sağa veya sola yönlendirmek için baya uğraşmanız gerekiyor. Yani çok hassas yapmamışlar.

Mini Golf Stars 2, ilerleyen güncellemelerle daha iyi bir golf oyunu olabilir. Golf sahalarını ve oynanışı dikkate aldığımızda biraz gerçekçilikten uzak gibi görünse de kısa süreli oynanışta eğlendiriyor.

Erkan Calp

Mini Golf Stars 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
39 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Mini Golf Stars 2, arkadaşlarınızı davet edebileceğiniz veya tek başınıza oynayabileceğiniz bir golf oyunu.

Mini Golf Stars 2, görsel açıdan başarılı olmayan ancak bağımlılık yapan oynanış sunan golf oyunları arasında ve hem iPhone hem de iPad’de rahatlıkla oynanabiliyor. Tek başınıza antrenman yapabildiğiniz, arkadaşlarınızı davet edebildiğiniz veyahut gerçek oyunculara karşı turnuvalarda karşı karşıya geldiğiniz yepyeni golf oyunu ücretsiz olduğundan indirip denemenizi öneririm.

Mini Golf Stars 2, bir mobil oyunda grafikten ziyade oynanışa önem veren herkese önerebileceğim bir spor oyunu. Futbol ve basketboldan sonra en çok oynanan spor oyunu olan golfu iOS cihazımıza taşıyan yapımlardan biri ve kısa süreli oynanışta keyif veriyor.

Üst düzey grafikler sunmayan golf oyununu iki farklı şekilde oynayabiliyorsunuz. Misafir modu, tek başınıza diğer bir deyişle antrenman yapmak istediğinizde tercih edeceğiniz mod. Diğer oyun modu olan çevrimiçi oynama seçeneği çok daha keyifli ve zor olanı. İnternet bağlantınızı açarak ve hesap oluşturarak oynayabileceğiniz bu modda arkadaşlarınızı oyuna davet edebiliyor, ödüllü turnuvalara katılabiliyorsunuz. Turnuvalarda gerçek oyuncularla oynadığınızdan yapay zekanın sıkıcı oynanışı yerini çok daha zor ve eğlenceli bir oynanışa bırakıyor. Eğer mobilde ilk defa golf oyunu oynayan biri değilseniz çoklu oyuncu modunu seçmenizi öneririm.

Oyunun diğer bir beğendiğim yanı bizi sürekli aynı golf sahasında oynatmaması oldu. Bazen yeşilliklerin içerisinde, bazen nehir manzaralı bir yerde, bazen çölün ortasında, bazense uzayda (Uzay ve çöl ilginç olmuş.) golf maçlarına katılıyorsunuz.

Oynanıştan kısaca bahsetmem gerekirse tek oyuncu modunda seviyeler kolaydan zora doğru ilerliyor. İlk başladığınızda önünüzde fazla engel olmadığından topu kolaylıkla deliğe sokabiliyorsunuz. Ancak ilerledikçe geçilmesi zor engellerle karşılaştığınızdan topu değil sokmak deliğe yaklaştırmak için birçok atış yapmanız gerekiyor. Kontroller ise çok basit. Ekranın herhangi bir yerinde sağa ve sola kaydırma hareketi ile topun gideceği yönü belirliyor, sonrasında sağtaki atış butonunu kullanarak topu gönderiyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini Golf

    Tek başınıza ya da iki kişi oynayabileceğiniz güzel bir mini golf oyunu.
  • Mini Golf Buddies

    Mini Golf Buddies, Windows 10 PC ve telefonda ücretsiz oynanabilir Türkçe golf oyunu.
  • Mini Golf Club

    Mini Golf Club, Windows 8 tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz olarak oynayabileceğiniz gerçeğe yakın bir golf simülatörü oyunu.
  • The Golf Club 2

    The Golf Club 2 bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir golf simülasyonudur
  • Garden Golf 1.6.1

    Garden Golf 1.6.1 küçük ama güzel bir golf oyunu.
  • Dungeon Golf

    benzersiz bir gol deneyimi sunan Dungeon Golf oyununda, arkadaşlarınızla birlikte mücadele verin ve üst sıralara tırmanın.
  • Super Golf Land

    Super Golf Land, Windows tablet ve bilgisayarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz kaliteli bir golf oyunu.
  • Kopanito All-Stars Soccer

    Kopanito All-Stars Soccer arcade tadında bir futbol oyunudur