Mini Hava

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9,959 TOPLAM İNDİRME
0.29 MB DOSYA BOYUTU

Mini Hava, minimal tasaraımı ve işlevselliği ile bilgisayar kullanıcılarının hava durumunu öğrenmesini sağlayan başarılı bir Windows hava durumu programı.

Mini Hava, bilgisayarınız üzerinde Türkiye'nin istediğiniz iline ait hava durumunu düzenli olarak takip edebileceğiniz hem ücretsiz hem de yararlı bir hava durumu programı. İller dışında bazı ilçeler için de özel olarak hava durumu bilgisi sunabilen programın en çok öne çıkan özelliği çok basit ve minimal şekilde geliştirilmiş olması. Bu nedenle de sistem kaynaklarınızı çok ufak miktarda kullanarak çalışabiliyor ve PC'nizi yormuyor.

İstediğiniz kadar ekstra ilin hava durumunu takip edebileceğiniz program üzerinde ilk il standart olarak İstanbul seçil igeliyor. Fakat yaşadığınız ile göre kendiniz ili değiştirebiliyor ve farklı illeri de ekleyebiliyorsunuz.

İster masaüstünde sabit isterseniz altta kalacak şekilde ayarlayabileceğiniz program son derece kullanışlı ve aynı zamanda basit bir program. Siz de zamansız değişiklik gösteren hava koşullarına hazırlıksız yakalanmamak için bu programı ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Hava Cıva

    Hava Cıva, adından da anlaşılacağı gibi bir "Hava Durumu" programı.
  • Mini Mouse Macro

    Mini Mouse Macro, fare hareketlerinizi kaydedebileceğiniz ve daha sonra otomatik olarak oynatabileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • YoWindow

    YoWindow, günlük hava durumlarını takip etmenize olanak tanıyan başarılı bir hava durumu öğrenme programıdır.
  • Gizli Mesaj

    Özel ve gizli mesajlarınızı herhangi bir resmin içerisinde şifreli olarak saklayabileceğiniz ve paylaşımlarımızda gizlilik için kullanabileceğimiz mini bir uygulama.
  • Mw-Mini

    Ürün, mal ve hizmet yönetimi için geliştirilen bu program ile işletmenizi daha verimli bir şekilde yönetebilirsiniz.
  • DameWare Mini Remote Control

    Bilgisayarınızın masaüstünü uzaktan çeşitli komutlarla yönetebileceğiniz, veri alışverişinde bulunabileceğiniz bir program.
  • Weather Display

    Bu program sayesinde gerçek zamanlı hava durumunu görüntüleyebilirsiniz.
  • Weather Watcher 5.6.20a

    En iyi hava tahmin programlarından biri.