Mini Motor Racing

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
609 TOPLAM İNDİRME
1.11 GB DOSYA BOYUTU

Mini Motor Racing, Xbox 360 kontrolcüsü desteği sunan popüler araba yarışı oyunudur.

Mini Motor Racing, oyuncak arabalarla yarışma imkanı sunan, yüksek kalitede grafik ve gerçeğe yakın ses efektleri ile en çok oynanan mini araba yarışı oyunları arasındadır. Klavyenin yanı sıra Xbox 360 kontrolcünüz ve dokunmatik kontrollerle oynama keyfi sunan oyunda bazen bir spor araba ile, bazen bir okul otobüsü ile, bazen de bir formula 1 aracı ile yarışıyoruz.

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz kaliteli bir Mini Motor Racing adlı oyunda birbirinden hızlı oyuncak arabalarla gündüz ve gece yarışlarına katılıyor ve başarılarımızın neticesinde çeşitli ödüllerin sahibi oluyoruz. Hepsi farklı sürüş tekniği gerektiren tamamen upgrade edilebilir arabaları kullanmak oldukça eğlenceli olsa da pistlerin dar oluşu ve rakip sayısı işinizi zorlaştırıyor. Rakiplerinizin çok gerisinde kaldığınız durumlarda nitroyu kullanmaktan başka şansınız kalmıyor.

Her türlü hava koşulunda, 30’un üzerinde pistte yarışmamıza izin veren oyunun Windows Phone sürümü de bulunuyor.

Erkan Calp

Mini Motor Racing

x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
255 TOPLAM İNDİRME
186 MB DOSYA BOYUTU

Mini Motor Racing, hem telefon hem de tabletinizde sıkılmadan oynayabileceğiniz bir mini araba yarışı oyunudur.

Mini Motor Racing, birbirinden hızlı oyuncak arabalarla gündüz ve gece yarışlarına katıldığınız bir yarış oyunudur. Kısa sürede bağımlısı olacağınız ve oynadıkça keyif alacağınız bu yarış oyununu ister tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz.

Her biri farklı kullanım ve stil gerektiren tamamen yükseltilebilir mini arabalarla yarıştığımız oyunda hızlı yarışlara katılabiliyor, arkadaşlarımızla kablosuz bağlantı üzerinden yarışabiliyoruz. Oldukça detaylı hazırlanmış 20 pistte, farklı hava koşullarında gece ve gündüz yarışlarına katılıyoruz. Yarışları kazandıkça yeni arabaların kilidini açıyor veya arabalarımızın performansını artıran parçalar ekleyebiliyoruz.

Araba ve çevre modellemelerinin oldukça başarılı oyunda farklı kontrol seçenekleri sunuluyor. Kontroller oldukça basit ve kısa sürede alışabiliyorsunuz. Ancak gerek arabaların gerekse de pistlerin ufak olması işinizi zorlaştırıyor. Yarışta geride kaldığınız durumlarda imdadınıza yetişen nitro bu oyunda da mevcut. Ekranın sağ alt köşesinde bulunan nitro simgesine dokunduğunuzda arabanız birden hızlanıyor. Tabii ki sınırlı sayıda olan nitroyu doğru zamanda kullanmanız gerekiyor ki size yarar sağlasın.

Mini Motor Racing, çok sayıda oyuncak araba ve pist seçeneği sunan gerek tek başınıza gerekse de arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz zor ve eğlenceli bir yarış oyunu. Eğer mini araba yarışı oyunlarını seviyorsanız Mini Motor Racing’e bayılacaksınız.

Erkan Calp

Mini Motor Racing

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
759 TOPLAM İNDİRME
282 MB DOSYA BOYUTU

Mini araçlar ile yarış yaptığımızı Mini Motor Racing oyununun, ufaklıkların gücü ile eğlenceli bir yapısı ve oynanışı ile farklı bir havası var.

Hem online hem Bluetooth sayesinde arkadaşlarınız ile hem de kendi başınıza oynayabileceğiniz Mini Motor Racing yarış oyunu, minik araçlar ile uzaktan kumandalı yarış hissi veriyor. Ufak araçlar ile yarış yaparken hız sınırlarını zorlayacağınız oyunda nitrolar en büyük yardımcınız. Bu şekilde yarışları tamamlayarak hem kilitli daha güçlü arabaları hem de yeni bölümleri açabiliyorsunuz.

Arcade tarzı bir yarış oyunu olan Mini Motor Racing, eğlenceli yapısı ve etkili grafikleri ile dikkat çekiyor. Ufak arabalar ile gayet iyi bir oynanış kontrol yapısı bulunan oyunun, küçükten büyüğe doğru açılır bölüm yapısı da oldukça iyi geliştirilmiş.

Oyundan bazı özellikler:

  • 4 oyuncuya kadar çevrim içi oynayabilme,
  • Spor, pikap, okul otobüsü, arazi, karayolu gibi araç seçenekleri,
  • Farklı hava koşulları ve geceli gündüzlü 30 farklı bölüm,
  • Gamecenter desteği,
  • AirPlay ile TV üzerinden yarış keyfi.
Mustafa Şevki Coşar

Mini Motor Racing

x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME
240 MB DOSYA BOYUTU

Mini Motor Racing, mini arabalarla yarışlara katıldığınız oldukça eğlenceli bir mobil oyundur.

Mini Motor Racing, ufak boyutlu arabalarla daracık pistlerle yarıştığımız zor ama eğlenceli bir yarış oyunudur. Her biri farklı sürüş tekniği gerektiren ve farklı stillere sahip mini arabalarla gündüz ve gece yarışlarına katılıyor, büyük ödülün sahibi olmak için rakiplerimizle kıyasıya mücadele ediyoruz.

Hem tek başımıza hem de arkadaşlarımıza karşı oynama fırsatı sunan Mini Motor Racing, size çocukluk yıllarınızı anımsatacak oynarken keyif alacağınız harika bir araba yarışı oyunu. Yarıştığımız tüm araç ve pistler oldukça detaylı tasarlanmış. Oyunda her çeşit araçla yarışma şansına sahibiz. İster spor bir araba seçin, ister bir okul otobüsünü alın, isterseniz de klasik bir Amerikan arabası… Kazandığınız her yarış sonrası yeni bir arabanın kilidini açabiliyor veya mevcut arabanızın performansını artıran yükseltmeler uygulayabiliyorsunuz. Nitro hızlandırıcı gibi modern teknoloji ile donatılmış bu mini arabalarla farklı hava koşullarında gece ve gündüz yarışlarına katılıyorsunuz. Oyundaki pist sayısı ise 30.

Farklı kontrol seçenekleri sunan oyunda mini arabalarla kıyasıya yarışlar sizleri bekliyor. Hem arabaların hem de pistlerin ufak olması oyunu zor ve heyecanlı kılan etmenler arasında. Tabii ki nitroyu kullanarak birden hızlanıp rakibinizi geride bırakmanız mümkün. Ancak nitro sınırlı sayıda olduğundan kritik ve gerçekten ihtiyaç duyduğunuz bir anda kullanmanız yararınıza olacaktır.

Mini Motor Racing, Windows Phone platformunda kullanıcılar tarafından tam not almayı başaran ender araba yarışı oyunlarından.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mini-cars Racing

    TAMindir tavsiye yaz oyunlarından harika bir oyun daha.İş başında bunalanlar veya canı sıkılıp oyalanmak isteyenler işte size hız ve eğlence dolu bir yarış oyunu.
  • CSR Racing

    CSR Racing, Windows 8.1 üzeri cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz en iyi drag yarışı oyunu.
  • Offroad Racing

    Offroad Racing eğlenceli bir yarış oyunudur
  • Beach Buggy Racing

    Mario Kart benzeri bir eğlence arıyorsanız Beach Buggy Racing her platformun yıldızı olmaya aday bir yarış oyunu.
  • CarX Drift Racing Online

    CarX Drift Racing Online'da, arkadaşlarınızı toplayın ve birlikte 11'den fazla haritada drift keyfi yaşayın.
  • Nano Racing

    Oyunculara minyatür bir dünyayı keşfetme fırsatı verecek olan Nano Racing 2022 yılı içerisinde yayınlanacak.
  • All-Star Fruit Racing

    All-Star Fruit Racing güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • RaceRoom Racing Experience

    RaceRoom Racing Experience oldukça gerçekçi bir yarış simülasyonudur