Mini Ninjas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
360 TOPLAM İNDİRME

Mini Ninjas ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Mini Ninjas boş zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenize yardımcı olan bir mobil ninja oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Mini Ninjas'da bir grup küçük ninja dostumuzun hikayesi konu alınıyor. Oyunda herşey kudretli bir ejderhaya ait antik bir kalıntının çalınmasıyla başlıyor. Ejderha kendisine ait olan kalıntıyı geri getirmeleri için küçük ninja dostlarımızdan yardım istiyor ve biz de bununla birlikte heyecan dolu bir maceraya atılıyoruz.

Mini Ninjas'ta kötü niyetlere sahip olan samuraylara karşı savaş vermekteyiz. Hedefimize doğru ilerlerken önümüze çıkan engellere dikkat etmeli ve doğru zamanlamayla zıplamalıyız. Bir yandan da ninja yeteneklerimizi kullanarak düşmanlarımızla savaşıyoruz. Oyunda ilerledikçe panda ve tilki gibi çeşitli hayvanları özgürleştirebiliyoruz. Özgürleştirdiğimiz hayvanlar bize yeni yetenekler kazandırarak oyunda ilerlememizi kolaylaştırıyorlar.

Mini Ninjas'ta 4 farklı kahramandan birini seçebiliyoruz. 4 kahraman da kendine has yeteneklere sahip ve bu da oyunda çeşitlilik yaratıyor. Bu sayede oyun kendisini tekrar oynatıyor.

Can Erdil Şentürk

Mini Ninjas

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Mini Ninjas her yaştan oyuncuya hitap eden bir mobil oyundur

Mini Ninjas bir grup küçük ninja kahramanın hikayesini konu alan eğlenceli bir ninja oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone veya iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz Mini Ninjas'ın hikayesi doğanın dengesini sağlayan bir ejderhanın büyülü antik kalıntısının çalınmasıyla başlıyor. Ejderha bu değerli kalıntıyı kurtarabilmek için minik ninja grubumuzdan yardım istiyor ve böylece oyundaki maceramız başlıyor.

Mini Ninjas'ta oyuna Hiro adlı kahramanımızla başlıyoruz ve arkadaşlarımızı tutsak edildikleri kafeslerden kurtararak onların yardımını alabiliyoruz. Hiro temel ninja yetenekleri ve duvarlar üzerinde yürüyebilme yeteneğinde ustalaşıyor ve Kuji güçlerini kullanabiliyor. Suzume büyülü fülütünü çalarak etraftaki eşyaları toplayabiliyor ve düşmanlarına saldırabiliyor. Kunoichi asası ile büyük atlayışlar yaparak düşmanlarına saldırabiliyor. Futo ise devasa balyozlarıyla kayaları ve önündeki engelleri yıkıp geçebiliyor. Oyunda bu dört kahramanın yanında tutsak hayvanları da kurtarabiliyoruz ve onların da yeteneklerinden faydalanabiliyoruz.

Mini Ninjas'ta kahramanlarımızı kişiselleştirebilmemize ve farklı kostüm ve silah seçeneklerini üzerlerinde uygulayabilmemize izin veriliyor. Oyunda koşuyoruz, engellerden zıplıyoruz ve kötü kalpli samuraylarla savaşıyoruz. Her yaştan oyuncuya hitap eden oyun güzel grafikleri ile tatmin edici bir görsel kalite sunmakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pandas vs Ninjas

    Pandas vs Ninjas eğlenceli bir Angry Birds alternatifidir
  • Stupid Ninjas

    Stupid Ninjas, Android işletim sistemli cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Dragon Ninjas

    Dragon Ninjas, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir strateji oyunudur.
  • English Ninjas

    English Ninjas, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinde ingilizce pratik yapmanızı sağlayan bir uygulamadır.
  • Mini Dungeons

    Mini Dungeons ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir aksiyon-rol yapma oyunudur
  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Mini DayZ

    Mini DayZ mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir hayatta kalma oyunudur