Minitube

DENEME SÜRÜMÜ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
4,295 TOPLAM İNDİRME
13.46 MB DOSYA BOYUTU

Windows için Minitube programı, YouTube videolarını daha yüksek kalitede izlemenizi sağlayan YouTube masaüstü uygulamasıdır.

Windows için Minitube programı, YouTube videolarını daha yüksek kalitede izlemenizi sağlayan YouTube masaüstü uygulamasıdır.

Bu uygulama sayesinde 1080p HD videoları rahatlıkla izleyebilir ve isterseniz tek tıklama iile bilgisayarınıza indirebilirsiniz. İndirdiğiniz favori klipler, Apple dahil, taşınabilir cihazlarınıza aktararak bu cihazlarda izleyebileceğiniz MPEG4 formatındadır. programın en güzel özelliği de CPU harcamayarak batarya ömrünü koruması ve bilgisayarınıza zarar vermemesidir. Bu da videoları oynatmak için Flash Player kullanmamasından kaynaklanmaktadır.

YouTube viideolarını iizlemenizi sağlayan bu uygulama, YouTube web sayfasının bir kopyası değildir. Minitube uygulamasının amacı televizyon benzeri bir yazılım oluşturmaktır.

Sibel Aflazi

Minitube

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
330 TOPLAM İNDİRME
9.3 MB DOSYA BOYUTU

Minitube, videoları izlemenizi sağlayan bir YouTube masaüstü uygulamasıdır.

Minitube, videoları izlemenizi sağlayan bir YouTube masaüstü uygulamasıdır.

Mac için Minitube programı, tek anahtar kelime girmenizle size sonuçlarda çıkan tüm videoları oynatan ve daha az zahmetle daha çok video izlemenizi sağlayan bir programdır.

Bu program, YouTube web sayfasının bir kopyası değildir ve yeni bir TV-benzeri deneyim oluşturmayı amaçlamaktadır. Minitube, daha az CPU harcayarak batarya ömrünü korumanızı ve bilgisayarınızı dinç tutmanızı sağlar. Çünkü bu uygulama Flash Player kullanmaz.

Yüksek çözünürlük vadeden Minitube, 1080p HD videoları kolayca oynatır. Tam ekranda kaliteli videolar izleme keyfini yaşarsınız. Bu programın bir özelliği de favori kliplerinizi bilgisayarınıza tek tıklama ile indirmenizi sağlamasıdır. Ardından indirdiğiniz videoları taşınabilir cihazınıza aktarabilirsiniz. İndirilen dosyalar, MPEG4 formatındadır. Yani Apple dahil olmak üzere çoğu cihazla uyumludur.


Sibel Aflazi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Media Player

    Free Media Player, temel oynatıcılar üzerinde yer alan tüm kontrollere sahip olan sezgisel ve kullanıcı dostu bir medya oynatıcıdır.
  • VLC Media Player

    VLC Media Player açık kaynak kodlu olarak geliştirilen ve tamamen ücretsiz olarak dağıtılan gelişmiş bir medya oynatıcıdır.
  • Delphamp

    Winamp benzeri bir mp3 player...
  • 1337player

    Video oynatıcısı..
  • Smooth Player

    Smooth Player ücretsiz bir medya oynatma programıdır
  • Soda Player

    Soda Player, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz gelişmiş bir video oynatma programıdır.
  • Spider Player Basic

    Bilgisayarınızdaki ses,video gibi araçları oynatabileceğiniz değişik ve kullanışlı bir program.
  • Spotiamp

    Spotiamp ile masaüstünüzden Spotify şarkılarını dinleyebilirsiniz