Mixer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME
54 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Mixer (Android İndir): Twitch rakibi oyun canlı yayın uygulaması

Mixer, Microsoft’un oyunculara özel canlı yayın uygulaması. Twitch’in en büyük rakibi olarak gösterilen hatta Twitch yayıncılarının geçiş yaptığı oyun canlı yayın platformu Mixer’da popüler ve en iyi PC ve Xbox One oyunlarının oynanış videolarını izleyebilirsiniz.

Ninja gibi popüler yayıncıların bulunduğu canlı yayın platformu Mixer’da yeni çıkan PC oyunlarının oynanış videolarını izleyebilir, seri videoları izleyerek oyunlarda takıldığınız bölümleri geçebilir, yayıncı ve diğer oyuncularla etkileşime girebilir, kendiniz oyuncuysanız canlı yayın açabilirsiniz. Mixer’da yayınlar hızlı ve net, gecikmeler bir saniyeden daha düşük. Bu platformda ortak yayın da yapabiliyorsunuz. Siz ve en fazla üç arkadaşınız farklı platformlarda farklı oyunlar oynuyor olsanız bile sohbet edip aynı ekranda oyununuzu yayınlayabiliyorsunuz. Ayrıca kazanmaya en yakın olan oyuncular arasında otomatik olarak geçiş yapılıyor. Sıkıcı oynanış videoları izlemek yerine oyundaki en heyecanlı anları yakalamış oluyorsunuz. Bu platformun güzel bir yanı da; sadece izleyici olmamanız. Oyunculara destek olmanız ya da zaferlerini daha da zorlaştırmanız mümkün.

Mixer Android Uygulaması Özellikleri

  • Muhteşem online yayınları keşfedin
  • Samimi topluluklara katılın
  • Gösterinin bir parçası olun
  • Birlikte kutlayın ve oynayın

 

Erkan Calp

Mixer

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
100.5 MB DOSYA BOYUTU

Microsoft Mixer (iOS İndir): iPhone ve iPad'den canlı oyun yayını yapın, oynanış videolarını izleyin.

Mixer, Twitch gibi bir canlı yayın uygulaması. Microsoft tarafından geliştirilen, Ninja gibi popüler yayıncıların da yer aldığı canlı yayın platformu Mixer’da hem PC hem de Xbox One oyunları yayınlanıyor.

Twitch’e rakip oyun canlı yayın uygulamalarından Mixer, web, Xbox oyun konsolunun yanı sıra mobilden erişime açık. Minecraft, Fortnite, PUBG, Gears 5, Apex Legends, Call of Duty, World of Warcraft, NBA 2K20, League of Legends (LoL), GTA V ve daha saymakla bitiremeyeceğim popüler oyunun yanı sıra sadece Mixer’da izleyebileceğiniz yayınlar mevcut. Yayınlar hızlı, kesintisiz, bir saniyeden az gecikmeli. Yayıncının canlı yayınına girip etkileşime girmenin yanında yayıncıyı yönlendirebiliyor, oyununu olumlu olumsuz etkileyebiliyorsunuz. Yayıncıysanız platform ve oyun fark etmeksizin aynı anda üç arkadaşınızla yayın açabiliyorsunuz.

Mixer iOS Uygulaması Öne Çıkan Özellikleri

  • Oyunu değiştirin: MixPlay’de en sevdiğiniz yayıncılara meydan okuyun ya da yardımcı olun, oyun kararlarıyla ilgili oy verin ve daha fazlasını yapın.
  • Ortak yayın: Platform ne olursa olsun, en fazla üç arkadaşınızla yayın yapın ve sohbet edin.
  • Kendinizi ifade edin: Toplulukla birlikte oyun anlarının tadını çıkarın ve Skills özelliğiyle sevdiğiniz yayıncıyı destekleyin.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mixer Create

    Mixer Create uygulamasıyla Android cihazlarınızdan canlı oyun yayınları gerçekleştirebilmeniz mümkün.
  • Twitch

    Android kullanıcılarının kullanabileceği Twitch, canlı yayın yapma ve izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.
  • Nimo TV

    Yıllardır kullanıcılar tarafından çokça indirilen Nimo TV, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir canlı yayın platformudur.
  • Canlı Yayınlar - LiveScope

    Canlı Yayınlar - LiveScope, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir canlı yayın takip uygulaması.
  • Paylas

    Paylas uygulaması ile mobil cihazınızdan canlı yayın yapabilir, diğer canlı yayınları izleyebilirsiniz.
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.
  • Star TV

    Star TV, kanala ait program tanıtımlarının, yayın akışının ve canlı yayın izleme bölümünün bulunduğu mobil uygulamadır.
  • V

    V, tamamen ücretsiz olarak sunulan bir Android canlı yayın izleme uygulaması olarak öne çıkıyor.