MixRadio

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
883 TOPLAM İNDİRME
2.7 MB DOSYA BOYUTU

MixRadio, müzik zevkinize uygun çalma listelerini yüksek kalitede ve çevrimdışı dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması.

MixRadio, Microsoft tarafından geliştirilmiş, Lumia kullanıcılarına özel olarak sunulan bir kişiselleştirilebilir müzik uygulaması. Favori şarkıcılarınızın en yeni albümlerini ve uzman kişilerce hazırlanmış her ana uygun çalma listelerini yüksek kalitede dinleyebileceğiniz MixRadio, sade ve aradığınız müziği kolaylıkla bulabileceğiniz arayüz ile geliyor.

Windows Phone ve Windows platformuna özel hazırlanan müzik uygulamalarından biri olan MixRadio (Eski adıyla Nokia MixRadio) ile milyonlarca yerli ve yabancı albüme, çalma listelerine kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Gerek spor yaparken, gerek çalışırken, gerekse de dinlenirken dinleyebileceğiniz en uygun müziklere özel olarak hazırlanmış listeler aracılığıyla ulaşabiliyor ve çevrimiçi dinleyebiliyor veya şarkıyı satın alarak internet bağlantısı olmadan müzik dinlemenin keyfini sürebiliyorsunuz. Bunun dışında tablet ve bilgisayarınızda tuttuğunuz müzik arşivinizi aktarabiliyor ve dinleyebiliyorsunuz.

MixRadio, her müzik servisi gibi ücretsiz ve ücretli abonelik modelleri ile geliyor. Ücretsiz modeli tercih ederseniz şarkıların yalnızca 30 saniyelik kısımlarını dinleyebiliyorsunuz. MixRadio+ üyesi olursanız (Ücretsiz deneme süresi 7 gün ve kredi kartı bilgisi istenmiyor.) müzik listelerini çevrimdışı dinleme, sınırsız şarkı atlama, yüksek kalitede dinleme, şarkı sözlerine ulaşma gibi avantajlar sunuluyor.

MixRadio Özellikleri:

  • O anki ruh halinize uygun enfes çalma listelerine anında ulaşın.
  • Seçtiğiniz listeyi ister çevrimiçi ister çevrimdışı dinleyin.
  • Listeleri beğenmediniz mi? Kendi kitaplığınızdaki şarkıları çalın.
  • Favori sanatçılarınıza ilişkin blog, liste, konser, galeri ve tweet’lere ulaşın.
  • Dinlediklerinizi doğrudan akıllı televizyonuna aktarın.
  • Sanatçı isimlerini yazarak benzer sanatçılardan oluşan müzik listelerine erişin.
  • MixRadio+ ile sınırsız şarkı atlamanın, çevrimdışı dinlemenin, yüksek kalitede dinlemenin keyfini sürün.
Erkan Calp

MixRadio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
297 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlarınız için kalitesi onaylanmış bir müzik çalar arıyorsanız MixRadio mutlaka denemeniz gereken bir seçenek.

Windows Phone'un sevilen uygulaması MixRadio, LINE grubu tarafından satın alınınca Android ve iOS versiyonlarının çıkması için mobil dünya gün sayıyordu ve beklenen gün geldi. Mobil cihazlar için çıkmış olan en iyi müzik oynatıcı uygulamalardan biri olan MixRadio sonunda platformlar arası bir erişim yakaladı. Siz kullanmaya başlarken sosyal medya hesaplarınız üzerinden müzik zevkinizi tartan MixRadio, kullanım içerisinde sunulan önerileri beğenmeniz ve beğenmemeniz durumunda sizden daha fazlasını da öğrenip mükemmel bir liste oluşturuyor.

Sevdiğiniz şarkıları referans alıp size dinleme listeleri oluşturan bu uygulama sadece bildiğiniz şarkıları önünüze dizmiyor. İlgi duyduğunuz tarzları ön plana alan algoritmalar eşliğinde bildiğiniz şarkılardan ziyade hoşunuza gitmesi yüksek olasılıkta olan şarkılar önünüze diziliyor. Sadece müzik dinlemek için değil, müzik keşfetmek için de harika bir uygulama olan MixRadio tamamen ücretsiz olarak kullanılabildiği gibi, gelişmiş seçenekler için aylık 5 TL gibi bir abonelik ücreti talep ediyor.

Aboneliği seçmeniz durumunda sınırsız şarkı değiştirme, gelişmiş ses ayarları, çevrimdışı müzik dinleme gibi seçenekler uygulamanızın işlevlerine ekleniyor. Android için çıkar çıkmaz en iyi müzik uygulamalarına girmesi kesin gözüyle bakılan MixRadio mutlaka denemeniz gereken bir şey.

Alper Çetiner

MixRadio

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
154 TOPLAM İNDİRME

Mobil cihazlarınız için kalitesi onaylanmış bir müzik çalar arıyorsanız MixRadio mutlaka denemeniz gereken bir seçenek.

Window Phone için çıktığında diğer platformlar tarafından kıskanılarak takip edilen MixRadio sonunda LINE'ın satın almasıyla birlikte iOS ve Android platformlarına ulaşmayı başardı. Dört gözle beklenen MixRadio, bugüne de mobil cihazlar için çıkmış en iyi müzik oynatıcı uygulamalarından bir tanesi. Platformlar arası bir erişime ulaşmış olarak her cihazın kullanıcısına muntazam bir müzik keyfi vereceği kesinleşen uygulama sizin şahsi referanslarınızla başlıyor. Öncelikle, bağlamış olduğunuz sosyal medya hesapları aracılığıyla MixRadio müzik zevkiniz konusunda bilgilerinizi topluyor.

Zevkime göre çal seçeneğine gelmenizle birlikte tahmini olarak sunulan şarkıları beğenmenizle veya beğenmemenizle sizden daha fazlasını öğrenen MixRadio, daha rafine bir liste ile gönlünüzün telini yakalıyor. Ve sunulan bu önerilerin büyük bir kısmı zaten bilmiş olduğunuz şarkılardan uzak. Bunun yerine ilgi duyduğunuz müzik tarzından keşfetmek isteyeceğiniz örnekler önünüze diziliyor. Dolayısıyla iyi müzikle birlikte yeni müzik ile de bol bol haşır neşir oluyorsunuz. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu uygulama aylık 5 TL gibi bir abonelik ücreti ödemeniz dahilinde size gelişmiş seçenekler de sunuyor.

Abonelik paketine geçtiğiniz takdirde sınırsız şarkı atlama, gelişmiş ses düzenleme seçenekleri ve çevrimdışı müzük dinleme gibi farklı opsiyonlar da kullanımınıza açılmış oluyor. iOS'a çıkmış olduğu an itibariyle platformun gelmiş geçmiş en iyi müzik uygulaması listesinde göreceğimizden emin olduğumuz MixRadio sizin için mutlaka tavsiye ettiğimiz bir uygulama.

Alper Çetiner

MixRadio

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
306 TOPLAM İNDİRME
8 MB DOSYA BOYUTU

MixRadio, müzik zevkinize göre çalma listeleri sunan ücretsiz, reklamsız müzik uygulamasıdır.

MixRadio, Windows Phone 8 ve üzeri işletim sistemli telefon ve tabletinizde kullanabileceğiniz bir müzik uygulamasıdır. Kaydolma gerektirmemekte, ücretsiz kullanılabilmekte, en önemlisi de reklam kesintisi olmadan müzik dinleme deneyimi sunmaktadır.

Microsoft tarafından sunulan MixRadio, ücretsiz olmasına rağmen oldukça başarılı bir kişiselleştirilebilir müzik uygulaması. Hem çevrimiçi modda hem de çevrimdışı olarak müzik dinleme keyfi yaşatan uygulamanın “Zevkime Göre Çal” seçeneği sayesinde favori parçalarınızdan oluşan harika çalma listeleri anında karşınızda. Tek yapmanız gereken favori sanatçılarınızı belirtmek; gerisini MixRadio halledecektir. Bunun yanı sıra profesyonel kişilerce ve popüler müzisyenlerce oluşturulmuş listeler de ilginizi çekecektir. Beğendiğiniz listeleri Facebook ve Twitter üzerinden paylaşarak, favori listelerinizi arkadaşlarınızın da dinlemesini sağlayabilirsiniz.

Not: MixRadio, ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sınırsız şarkı atlama, sınırsız çevrimdışı liste indirme, WiFi üzerinden yüksek kaliteli ses özelliklerinden yararlanabilmeniz için MixRadio+’a terfi etmeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • n7player

    n7player, Windows'un modern müzik çalarına alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik dinleme uygulaması.
  • Deezer

    Deezer, Windows 10 cihazlarınızdan 35 milyon yerli ve yabancı şarkıya ulaşabileceğiniz müzik dinleme servisi.
  • Sidify Spotify Müzik Dönüştürücü

    Spotify müziklerini ücretsiz indirin ve MP3'e dönüştürün.
  • Groove

    Groove, Microsoft'un Windows 10 PC ve tablet kullanıcıları için hazırladığı çevrimiçi müzik dinleme uygulaması.
  • Music

    Music, Windows 10 cihazlarla uyumlu modern ve sade arayüze sahip yepyeni müzik uygulaması.
  • Music Download Unlimited

    Music Download Unlimited, Windows 8 için en popüler müzik indirme ve dinleme uygulaması.
  • Qello

    Qello, yabancı sanatçıların ve müzik gruplarının canlı konser videolarını Windows 8.1 tablet ve bilgisayarlara taşıyan tek uygulama.
  • Client for Google Music 8.1

    Client for Google Music 8.1, Play Müzik kitaplığınıza internet tarayıcısın açmadan erişmenize izin veren bir Windows 8.1 uygulaması.