MobilDeniz Tablet

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
575 TOPLAM İNDİRME

MobilDeniz Tablet, DenizBank müşterilerine büyük kolaylık sağlayan güvenli bankacılık uygulamasıdır.

MobilDeniz Tablet, DenizBank’ın müşterilerine sunduğu güvenli ve hızlı mobil bankacılık uygulamasıdır. Android tabletlere özel olarak tasarlanan uygulama ile bankacılık işlemlerinizi tabletinizden gerçekleştirmenin yanı sıra DenizBank ürün ve hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

DenizBank’ın Android tablet kullanıcıları için hazırladığı bankacılık uygulaması MobilDeniz Tablet sayesinde bankacılık işlemleri için en yakınınızdaki DenizBank’ı aramanız ve gitmeniz gerekmiyor. Tabletinizden uygulamayı açıp e-Parola veya Kart bilgilerinizi girdikten sonra Android’e özel işlem menüleri ile karşılaşıyor ve varlık / borçlarınızı görüntülemekten kredi kartı işlemlerinize, para transferinden yatırım işlemlerinize kadar pek çok işlemi zaman kaybetmeden ve zahmetsizce gerçekleştirebiliyorsunuz.

MobilDeniz Tablet uygulamasını DenizBank müşteri olmasanız dahi kullanabilirsiniz. Misafir girişi yaparak en güncel piyasa bilgilerini görüntüleyebilir, yakınınızdaki DenizBank Şube ve ATM’lerinin yerini öğrenebilir, kampanyalar hakkında bilgi alabilirsiniz. Döviz Çevirici, Kredi Hesaplama, Nakit Avans Hesaplama, Altın – Kur – Mevduat Fiyat ve Oranları gibi yararlı araçları da kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • MobilDeniz

    Denizbank müşterilerinin kullandığı MobilDeniz uygulamasında, bankanıza dair tüm mobil bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Ziraat Tablet

    Ziraat Tablet, Ziraat Bankası'nın Android tabletler için geliştirdiği resmi bankacılık uygulamasıdır.
  • Gelir Gider

    Gelir Gider, Android telefon ve tablet sahiplerinin mobil cihazları üzerinden kolayca gelir gider hesabı yapabileceği kullanışlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • HSBC Mobil Bankacılık

    HSBC Mobil Bankacılık, bankacılık işlemlerini istediğiniz zaman istediğiniz yerde Android telefon ve tablet üzerinden yapabilmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.
  • Mynet Finans

    Mynet Finans uygulaması ile borsa, döviz ve altın fiyatlarını takip edebilirsiniz.
  • Paraf Mobil

    Paraf Mobil uygulaması ile Paraf Kartınıza dair birçok işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.
  • Zelle

    Güvenli bir finans uygulaması
  • Cash App

    Kullanışlı bir finans uygulaması