MoboPlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
375 TOPLAM İNDİRME

MoboPlay for PC, Android ve iOS cihaz yöneticisi; aynı zamanda ücretsiz mobil oyun, uygulamalar sunuyor.

MoboPlay for PC, içerisinde yüzlerce ücretsiz mobil oyun ve uygulamayı barındıran hepsi bir arada Android ve iOS cihaz yöneticisi. Müzik atma, fotoğraf ve video aktarma, rehber yedekleme ve geri yükleme, uygulama indirme, dosyalarınızı organize etme, telefonunuzu temizleme ve daha pek çok işi bilgisayarınız üzerinden yapmanıza izin veriyor.

Android ve iOS kullanıcıları için en iyi ücretsiz cihaz yöneticisi diyebilirim. Telefonunuzu bilgisayarınıza bağladığınızda (USB dışında karekod okutarak WiFi üzerinden bağlanma seçeneği de sunuluyor)  telefonunuzun yazılım sürümünden donanım bilgilerine, yedekleme durumundan pil seviyesine, yüklü uygulamalarınızdan müzik ve videolarınıza, kişilerinizden (rehberinizden) mesajlarınıza cihazınıza dair tüm bilgiler dökülüyor. Eğer Android telefon kullanıcısıysanız gereksiz dosyaları temizleme, dosya yöneticisi, zil sesi yapma gibi ekstra seçenekler çıkıyor. Medya sekmesine geçtiğinizde telefonunuza attığınız şarkılar karşınıza çıkıyor. Dilerseniz buradan direkt telefonunuza gönderme yapabiliyorsunuz. iPhone kullanıcısıysanız iTunes’a ihtiyaç duymadan müziklerinizi atma şansına sahipsiniz. Toolbox sekmesine geldiğinizde yedekleme, geri yükleme, cihaz ekranını yansıtma, depolama alanı açma, dosya yöneticisi karşınıza çıkıyor.

MoboPlay, cihaz yöneticisi dışında sadece ücretsiz Android ve iOS oyunlarını, uygulamalarını bulabileceğiniz bir uygulama mağazası da içeriyor. Mağaza düzeni App Store ve Google Play Store’u aratmayacak kadar başarılı.

Erkan Calp

MoboPlay

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,247 TOPLAM İNDİRME

MoboPlay, mobil oyun ve uygulamaları ücretsiz indirebileceğiniz Android mağaza uygulaması.

MoboPlay, PC tarafında Android ve iOS cihaz yöneticisi, mobil tarafta da Android Mağaza uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.

Yüzlerce Android oyunu ve uygulamayı ücretsiz olarak sunulduğu, Google Play Store’u aratmayan geniş bir mağazayı önümüze çıkarıyor. Gmail hesabınıza giriş yapmadan veya kayıt olmadan dilediğiniz oyun veya uygulamayı indirebiliyorsunuz.

Google Play Store’un aksine sadece ücretsiz Android oyunları ve uygulamaları sunuyor MoboPlay. En yeni oyunları, en popüler (en çok indirilmiş) oyunları, seriye dönüşmüş oyunları ayrı olarak görüntüleyebiliyorsunuz. Öne çıkanlar, uygulamalar, oyunlar ve keşfet bölümleri dışında Toolbox sekmesi bulunuyor ki bu menü altından uygulama ve oyunları kaldırmaktan depolama alanını temizlemeye, telefonunuzu hızlandırmaktan gereksiz verileri silmeye pek çok şey yapabiliyorsunuz. Yakınınızdaki kişiyle dosya, müzik, fotoğraf paylaşmak için de uygulamayı kullanabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Voicedocs

    Voicedocs bir speech to text yazılımıdır
  • Shutdown7

    Shutdown7 ile bilgisayarınızı kolayca kapatabilirsiniz
  • AtHome Camera

    AtHome Camera ücretsiz bir güvenlik kamerası takip yazılımıdır
  • Cleanup

    Cleanup ile Internet Explorer çerezlerini ve önbelleğini temizleyebilirsiniz
  • PerformanceTest

    Bilgisayarınızı çeşitli sistem araçlarıyla test ederek, bilgisayarınızın ne durumda olduğunu öğrenebilirsiniz.
  • Remote Mouse

    Remote Mouse ile bilgisayarınızı mobil cihazınızı kullanarak uzaktan kontrol edebilirsiniz
  • AtHome Video Streamer

    AtHome Video Streamer web kameranızı bir güvenlik kamerasına çeviren bir yazılımdır
  • Meslek Testi

    Meslek Testi, farklı kategorilerden sorularla size en uygun mesleği açığa çıkarıyor.