Modern Combat Versus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
3/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,596 TOPLAM İNDİRME

Modern Combat Versus online olarak oynayabileceğiniz bir ücretsiz FPS oyunu

Modern Combat Versus geliştirdiği başarılı mobil oyunlar ile tanıdığımız Gameloft tarafından hazırlanan yeni bir FPS oyunu.

Bilgisayarlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Modern Combat Versus'da 4'erlik takımlar halinde diğer oyunculara karşı savaşmaktayız. Oyunda farklı oyun modları bulunuyor ve bize farklı kahraman seçenekleri sunuluyor. Bu kahramanlar sahip oldukları yetenekler ve kullanabildikleri çeşitli silahlar sayesinde farklı oyun stilleri sunmaktalar. Kahramanınızı seçtikten sonra online karşılaşmalara dahil olabiliyor ve aksiyona dalabiliyoruz.

Modern Combat Versus'da oyuncular klanlar kurabilmekteler. Ayrıca sezon sistemi de mevcut, aylık sezonlarda kupalar kazanabiliyor, liglerde mücadele ederek üst liglere yükselebiliyorsunuz.

Modern Combat Versus'da zengin kişiselleştirme seçenekleri sunulsa da oyuncular, oyunun pay to win olmasından şikayet etmekte. Modern Combat Versus yüksek grafik kalitesine sahip, oyunun minimum sistem gereksinimleri şu şekilde:

- Service Pack 1 yüklü Windows 7 işletim sistemi

- 2.93 GHz Intel Core i3 işlemci

- 4 GB RAM

- Intel HD Graphics 4000, 5500, 510, 515, AMD Radeon R4 veya R5 serisi ekran kartı

- DirectX 10

- 3 GB boş depolama alanı

- Ses kartı

- İnternet bağlantısı

Oyunu nasıl indireceğinizi bu yazımıza göz atarak öğrenebilirsiniz:
Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Modern Combat Versus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3,726 TOPLAM İNDİRME

Modern Combat 6 Versus, Gameloft'un Android platformuna ücretsiz çıkardığı en iyi mobil FPS oyunu.

Modern Combat 6 Versus, mobil platformdaki açık ara en iyi FPS oyunu. Android cihazınıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz gerçekten konsol kalitesinde grafikler sunan multiplayer destekli FPS oyununda 4’e 4 takımlar halinde 5 farklı haritada gerçek oyunculara karşı savaşmanın yanı sıra hikaye odaklı ilerleyebiliyorsunuz.

Gameloft’un gerek grafikleri, gerek oynanış dinamikleri, gerek kontrolleri, gerekse de sunduğu içerikle 1 numaralı FPS oyunu Modern Combat serisinin yenisi Modern Combat Versus, Türkçe dil desteğiyle geliyor ki; hikayeyi anlayabilmek, menülerde kaybolmamak adına – her FPS oyununda görmediğimiz – önemli bir şey. 2 GB boyutunda olan oyunun ücretsiz indirilip oynanabilir olduğunu da özellikle belirtmek gerek. Elbette oyun içerisinde satın alımlar mevcut ancak oyuna kendinizi kaptırırsanız kuruş harcamadan oyunun keyfini sürebilirsiniz.

Oyundan bahsetmek gerekirse; Girişte de dediğim gibi 4’e 4 belli hedef doğrultusunda ilerlediğiniz savaşlara katılıyorsunuz. Her biri benzersiz silah ve becerilerle donatılmış ajanların yerine geçiyorsunuz. Savaşmanızın nedeni ise oyunun başlangıcında söyleniyor. KORP veya OCTO, olmak zorunda olduğunuz, seçimi size bırakılan taraf/gruplar. Göreviniz; karşısında olduğunuz taraf için stratejik karışıklık çıkarmak.

Modern Combat 6 Versus Özellikleri:

  • 4’e 4 multiplayer savaşları
  • Eşsiz silah ve yeteneklere sahip 12 uzman ajan
  • 5 farklı harita
  • Ödüllü lig karşılaşmaları
  • Klan kurma, klanlara katılma
  • Konsol kalitesinde grafikler
  • Yenilikçi kontrol sistemi

Erkan Calp

Modern Combat Versus

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,058 TOPLAM İNDİRME
2 GB DOSYA BOYUTU

Modern Combat 6 Versus, iPhone ve iPad'de oynanabilen konsol kalitesinde, ücretsiz, en iyi mobil FPS oyunu.

Modern Combat 6 Versus, mobil platformda tartışmasız 1 numaralı FPS oyunu Modern Combat’ın yenisi. Elden geçirilen multiplayer deneyimi, derin hikayesi, tabii ki de etkileyici grafikleriyle serinin en iyisi olduğunu gösteriyor. Güçlü – üst seviye akıllı telefonların performansını sınamak için indirilip yüklenecek oyunlardan biri olacağı kesin.

İlk olarak iOS platformuna soft launch olarak çıkış yapan Modern Combat Versus, sınırları zorlayan bir mobil FPS oyunu olmuş. 2GB boyutunda olan oyunu iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip oynayabiliyorsunuz. Her zaman olduğu gibi Türkçe dil desteğiyle geliyor. Neden bir savaşın içerisinde olduğunuz, kimlerle mücadele ettiğiniz, nerede bulunduğunuz, görevinizin ne olduğu gibi hikayeyi anlatan ara diyalogların yanı sıra menülerin de Türkçe olması süper.

Oyunun hikayesine geçecek olursam; Güçlü kişilerin kararları sonucunda yaşanamaz hale gelen gezegeni yeniden inşa etmeyi başaran KORP adında bir grup var. İleri teknolojinin kullanıldığı, güvenliğin hat safhada olduğu devasa şehrin bir bölümünde tutsak gibi yaşamaktan isyan edip birleşerek KORP’un karşısına geçen OCTO adında bir başka grup var. Savaşmak için can atan iki grup kendi açılarından haklı nedenlerle savaşa tutuşamıyor. Sizse belirlenen konumda iki taraftan biri için stratejik karışıklık çıkarmakla görevlisiniz. Ne yapacakları belli olmayan iki grup arasından dilediğinize katılma şansına sahipsiniz.

Modern Combat 6 Versus Özellikleri:

  • 4’e 4 multiplayer savaşlarına girin ve merkezi bölgeyi kontrol altına almak için savaşın.
  • Her biri eşsiz silah ve yeteneklerle donatılmış 12 uzman ajan olarak oynayın.
  • Devasa büyüklükte 5 ayrı haritada savaşın.
  • Daha rekabetçi liglere terfi edin ve prestijli ödüller kazanın.
  • Çığır açan, sezgisel kontrollerle oynamanın keyfini sürün.
  • Bir klan oluşturun veya katılın ve özel maçlara ev sahipliği yapın.
  • Çarpıcı görseller ve efektler sunan konsol kalitesinde grafik deneyimi
  • Güncellemelerle yeni ajan, oyun modları ve haritalar

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Modern Combat 5: Blackout

    Modern Combat 5: Blackout, Gameloft tarafından geliştirilmiş popüler fps oyunudur.
  • Versus World

    Versus World düşük sistem gereksinimli bir FPS oyunu
  • Combat Master

    Düşük sistem gereksinimlerine sahip Combat Master'da, arkadaşlarınızla beraber hızlı bir FPS deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Modular Combat

    Modular Combat, Half Life 2 evreninde geçen bi online FPS oyunudur
  • Offensive Combat: Redux!

    Offensive Combat: Redux! online olarak oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Combat Arms: Reloaded

    Combat Arms tamamen ücretsiz oynanabilen çok oyunculu çevrimiçi bir oyundur.
  • Ace Combat 7

    Ace Combat 7: Skies Unkown, Bandai Namco tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir tür uçak savaşı oyunu olarak piyasadaki yerini almaktadır.
  • Arctic Combat

    Webzen tarafından geliştirilip ve Webzen tarafından dağıtılan MMOFPS oyunu Arctic Combat yenilikçi ve farklı yapısı ile online oyun severler ile buluştu.