Modern Driving School 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
155 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.

Modern Driving School 3D, ücretsiz olarak oynayabileceğiniz Android park etme oyunlarından bir tanesi. Hem araba sürme hem de araba park etme oyunu olarak oynayabileceğiniz oyunda bir çok modern ve lüks araba kullanacaksınız.

Modifiyeli ve şık araçları size gösterilen park yerlerine park etmeniz gereken oyunda hata yapmamanız gerekiyor. Bu nedenle oyunu indirip yükledikten sonra ilk park etme görevlerinizde biraz sakin ve dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bir süre oynadıktan sonra oyunun kontrollerine alışıp arabaları daha rahat park etmeye başlıyorsunuz.

Gerçekçi arama sürme keyfi yaşayabileceğiniz oyunda 6 farklı araba bulunuyor fakat bir çoğu kilitli olarak geliyor. Bu nedenle kilitlerini oynadıkça açmanız gerekiyor. Sahip olduğunuz arabaları kendi zevkinize göre farklı renklere boyama fırsatı da bulacağınız oyunda park etme dışında pek çok özellik sunuluyor. Böylelikle oyuncular sadece park ederek bir süre sonra oyundan sıkılmıyor.

3 boyutlu ve kaliteli grafikleri ile eğlenceli bir Android araba park etme oyunu deneyimi sunan Modern Driving School 3D'yi ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • School Driving 3D APK

    School Driving 3D APK ücretsiz oynanabilir sürüş simülatörü oyunudur. Driving School 3D'de gerçek dünya ortamında sürüyor, yol kurallarını öğreniyorsunuz.
  • Driving School 3D

    Driving School 3D, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir araba sürme simülasyonudur.
  • Driving School 3D Parking

    Driving School 3D Parking, farklı modellerdeki arabalardan birini seçerek hem size verilen park etme görevlerini yapacağınız hem de arabanızı modifiye edeceğiniz eğlenceli bir araba park etme oyunu.
  • Driving School Academy 2017

    Driving School Academy 2017, Android telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz sürüş simülasyonu (simülatörü) oyunu.
  • Driving School 2016 APK

    Driving School 2016 APK Android sürüş simülatörü oyununda araba, otobüs, kamyon gibi farklı araçları sürüyorsunuz.
  • Driving School 2017 APK

    Driving School 2017 APK Android sürüş simülatörü oyununda ehliyet almak için farklı araçlar kullanıyorsunuz.
  • Car Driving School Simulator APK

    Car Driving School Simulator APK Android sürüş simülatörü oyununda trafik kurallarına uyarak görevleri tamamlıyoruz.
  • Super High School Bus Driving Simulator 3D

    Servisçilik yapacağız.