Modern House Craft PE

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
2,213 TOPLAM İNDİRME

Modern House Craft PE, MineCraft'a benzerliği ile dikkat çeken eğlenceli ve ücretsiz bir Android ev yapma simülasyonu.

Modern House Craft PE, Minecraft'a özenilerek geliştirilen fakat oldukça eğlenceli ve ücretsiz bir Android simülasyonu. Oyunda yapmanız gereken şey ise lüks evler inşa ediyorsunuz.

Tıpkı Minecraft oyununda olduğu gibi kazma ve bloklarınızla ev inşa edeceğiniz oyunda gündüzleri işlerinizi yapmalı ve geceleri tehlikeli yaratıklara karşı hayatta kalmaya çalışmalısınız.

Yeni keşfedeceğiniz bir Dünya'da oynayacağınız oyunda geceleri dikkat etmezseniz zombiler tarafından öldürülüyorsunuz. Fakat ölseniz bile endişe etmenize gerek yok çünkü yeniden doğabiliyorsunuz.

Basit eğlence amacıyla oynayacağınız oyunlardan bir tanesi olan Modern House Craft PE ile keyifli vakit geçirebileceğinizi düşünüyorum. Özellikle hem mobil hem de PC versiyonları ücretli olan Minecraft yerine oynayabileceğiniz alternatif bir oyun arıyorsaız Modern House Craft PE'yi ücretsiz olarak indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Block Craft APK

    Block Craft APK Android oyunu Minecraft benzeri oyun arayanlara önerilir. En iyi simülasyon oyunlarından Block Craft 3D mod APK ücretsizdir.
  • Craft World APK

    Craft World APK'da, hayalinizdeki her şeyi yapabilir ve akıllı cihazlarınızda Minecraft benzeri oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • Planet of Cubes: Multi Craft

    Planet of Cubes: Multi Craft, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • City Craft: Herobrine

    City Craft: Herobrine'de açık dünyada yer alarak hayatta kalmaya çalışıyoruz.
  • SkyBlock: Survival Craft

    SkyBlock: Survival Craft, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir hayatta kalma oyunu.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • House Flipper APK

    House Flipper APK, kendi tadilat firmanızı işleterek ev tasarımı yaptığınız eğlenceli bir oyun.
  • Winter Craft 3: Mine Build

    Winter Craft 3: Mine Build, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz keyifli bir Minecraft benzeri oyun olarak tanımlanabilir.