MojiMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1,068 TOPLAM İNDİRME

MojiMe uygulamasıyla Android cihazlarınızdan kolayca animasyonlu emojiler yaratabilir ve WeChat üzerinden gönderebilirsiniz.

MojiMe uygulaması, WeChat uygulamasını sık sık kullanan Android cihaz kullanıcılarının cihazlarında bulundurmaktan keyif alacakları uygulamalardan bir tanesi. Zira kendi profil fotoğrafınızı hareketli bir emojiye dönüştürmenize olanak sağlaması ve tamamen ücretsiz olması sayesinde oldukça eğlenceli sonuçlar elde edebileceğinizi söyleyebilirim.

Emojiler son zamanlarda kullanıcıların sohbetleri sırasında eğlenmelerini sağlayan en büyük etkenler arasında yer alıyorlar ve MojiMe'nin bunu animasyonlu bir şekilde kendi fotoğrafınızı kullanarak gerçekleştirebilmesi oldukça etkileyici. Uygulama kendi fotoğraflarınızın yanında arkadaşlarınızın fotoğraflarını da emoji haline getirebiliyor, ayrıca ikili emojiler bile oluşturabiliyorsunuz.

Oluşturabileceğiniz etiketler için oldukça farklı temalar ve karakterler yer aldığı için farklı kombinasyonları deneyebilir ve en güzel sonucu elde edebilirsiniz. Hazırlanan emojileri Facebook üzerinden paylaşmanız ve arkadaşlarınızla ufak oyunlar oynamanız da uygulamayla mümkün olanlar arasında.

Daha sonra kullanmak istediğiniz emojileri bu amaçla kaydedebilmeniz sayesinde aynı hareketli etiketleri birden fazla sohbette dilediğiniz kadar kullanabiliyorsunuz. Eğer sık sık WeChat uygulamasını kullanıyorsanız onu destekleyici olarak hazırlanan MojiMe uygulamasına göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

MojiMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
21.3 MB DOSYA BOYUTU

MojiMe uygulamasıyla iPhone ve iPad cihazlarınızdaki WeChat uygulaması için animasyonlu emojiler yaratabilirsiniz.

MojiMe uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz emoji uygulamalarından bir tanesi ve WeChat uygulamasıyla birlikte çalışıyor. Dolayısıyla cihazınızda WeChat'in olduğundan emin olmanız gerekiyor ancak oldukça eğlenceli anlar sunabilmesi nedeniyle kullanmaya değeceğine inanıyorum.

Uygulama temel olarak kendi profil fotoğrafınızdan bir emoji ya da etiket yaratmanıza olanak sağlıyor. Bu emojilerin oldukça eğlenceli ve ilgi çekici şekilde hazırlanıyor olmaları ise bir diğer dikkat çekici nokta. Eğer kendinizin yanında bir arkadaşınız için de aynı işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız bunu yapmak da oldukça kolay.

Etiketlerin animasyonlu olarak hazırlanmaları sayesinde elde edilen sonuçların yeterince ilgi çekici olduğu ortada. Hem kendiniz hem de aileniz veya arkadaşlarınız için oldukça güzel sürprizler hazırlamak MojiMe ile neredeyse çok basit hale geliyor.

Uygulamada bulunan tema ve karakterlerin oldukça çeşitli bir şekilde hazırlanmış olmaları her kullanıcıya hitap eden tarzda emojiler yaratılabilmesine de olanak tanıyor diyebilirim. Tüm arkadaşlarınıza hazırladığınız etiketleri WeChat üzerinden kolayca gönderebiliyorsunuz.

Dileyen kullanıcıların Facebook üzerinden paylaşım gerçekleştirmeleri de mümkün. Eğer daha sonra kullanmak isterseniz emojilerinizi kaydederek ilerisi için saklayabiliyorsunuz. WeChat deneyiminizi geliştirmek ve daha eğlenceli sohbetler yaşamak istiyorsanız MojiMe'ye göz atmadan geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • Hello APK

    Hello APK, Facebook kişilerinizle daha rahat iletişim sağlayabilmenize imkan tanıyan bir Android uygulaması. Kim arıyor, arama engelleme özellikleri de mevcut.
  • Talkray

    Talkray, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulamalarından biri.
  • iMeet

    iMeet, konferans görüşmesini ve çeşitli paylaşımları anlık olarak sunabilen bir iletişim uygulaması.
  • Knock

    Knock kullanıcıların çok daha hızlı iletişim kurmasını sağlayan bir mobil uygulamadır
  • MessageMe

    MessageMe, WhatsApp benzeri ve oldukça kapsamlı bir mesajlaşma ve iletişim uygulaması.