Mold on Pizza

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
51 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Mold on Pizza'da stratejik yeteneklerimizi test ediyoruz

Mold on Pizza oyunculara Plants vs. Zombies tarzı bir oyun yapısını eğlenceli bir hikayeyle birlikte sunan bir mobil strateji oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı teleofn ve tabletlerinize  ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mold on Pizza'da bir Pang adlı sevimli bir küf tanesinin hikayesi konu alınıyor. Pang bir gün havada süzülürken bir pizzanın cezbedici kokusunu alıyor. Bunun üzerine pizzaya doğru hareketlenen Pang yol üzerinde koruyucu maddelerden oluşan bir savunma birliğine takılıyor. Pang'a saldıran koruyucu maddeler karşısında Pang kendisini savunmak zorunda kalıyor ve maceramız başlıyor.

Mold on Pizza'da Pang ve arkadaşlarını yöneterek fantastik Pizza dünyasını adım adım keşfediyoruz ve bu dünyayı fethetmek için koruyucu maddelerle savaşıyoruz. 8 farklı bölgede geçen oyunda ilginç mekanlar bizi bekliyor. Farklı türde küf türleriyle karşılaştığımız oyunda bizi koruyucu maddelerin yanında kuvvetli bölüm sonu canavarları da bekliyor. Zorda kaldığımız anlarda ve koruyucu maddelerin sayıca üstün olduğu durumda süper yeteneğimiz nemlendiriciyi kullanıyoruz ve yeni küflerin ortaya çıkmasını sağlıyoruz.

Yeiden yetmişe her yaştan oyuncuya hitap eden Mold on Pizza boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmeniz için güzel bir seçenek.

 

Can Erdil Şentürk

Mold on Pizza

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

Mold on Pizza her yaştan oyuncuya hitap eden bir stareteji oyunudur

Mold on Pizza fantastik bir pizza diyarını fethetmeye çıktığınız oldukça eğlenceli bir mobil strateji oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Mold on Pizza'da küçük bir küf tanesi olan Pang adlı kahramanımızın maceralarına ortak oluyoruz. Pang bir gün kendi halinde havada dolanırken oldukça cezbedici bir kokuyla kendisinden geçiyor. Bu kokunun nefis bir pizzadan geldiğini keşfeden Pang hemen pizzaya doğru yönleniyor. Fakat koruyucu maddelerin pizzayı çevrelediğini fark etmeyen Pang kouyucular tarafından saldırıya uğruyor. Bu olay üzerine oldukça sinirlenen Pang kahveden arkadaşlarını toplayarak geri dönüyor ve sıkıntıyı kökünden çözmek için koruyucuların karşısına çıkıyor.

Mold on Pizza'da pizza diyarının farklı bölgelerine konuk olarak koruyucularla savaşmaktayız. Bu saçalarda farklı küf türlerinden yardım almaktayız. Karşımıza çıkan dev bölüm sonu canavarlarına karşı ise süper yeteneğmiz olan nemlendiriciyi kullanabiliyoruz. Bu özellik sayıca koruyuculardan az olduğumuz durumlarda veya köşeye sıkıştığımız anlarda oldukça işimize yarıyor.

Plants vs. Zombies tarzı bir oyun yapısını ilginç bir hikayeyle birleştiren Mold on Pizza eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • İyi Pizza, Güzel Pizza APK

    İyi Pizza, Güzel Pizza APK bir mutfak restoran oyunu olarak geçmektedir. Kendi pizza dükkanınızda size özel pizzalar üretebilirsiniz.
  • Pizza Ready

    Bir restoran işletme simülasyonu olan Pizza Ready'de, pişirmeden temizliğe kadar her işe koşmanız gerekiyor.
  • Like a Pizza APK

    Android akıllı telefon ve tabletinizde pizza restoranı işletmek istiyorsanız aradığınız oyun Like a Pizza demektir.
  • Domino's Pizza Türkiye

    Domino's Pizza Türkiye, Domino's Pizza'dan siperiş verme işlemlerinizi kolaylaştıracak ve hızlandıracak olan yararlı ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Pizza Maker Kids

    Pizza Maker Kids'te birbirinden lezzetli pizzalar yapmaya çabalıyoruz.
  • Pizza Picasso

    Pizza Picasso, Android cihazlarınızda lezzetli pizzalar yapabileceğiniz bir çocuk oyunudur.
  • Raccoon Pizza Rush

    Raccoon Pizza Rush mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir karşıdan karşıya geçme oyunudur
  • Pizza Maker

    Pizza Maker, aşçılık yetenekleriniz sergileyerek birbirinden farklı ve lezzetli pizzalar yapmanız gereken eğlenceli bir Android oyunu.